-
- Konu Sahibi feliscatus
- #2.341
Çerçeveletip assın bari duvara. Anne sütünden kolye yapıyolar ya çocuklara anı olsun diye jsjdjdjd kolye yaptırıp kocasının boynuna assın
Konuya kimler kimler yazmış diye baktığımda ilk sırada breaking bad abinin olması manidar olmuş
Çerçeveletip assın bari duvara. Anne sütünden kolye yapıyolar ya çocuklara anı olsun diye jsjdjdjd kolye yaptırıp kocasının boynuna assın
Çok çok acayip yorumlar var, inanamadım yani.Konuya kimler kimler yazmış diye baktığımda ilk sırada breaking bad abinin olması manidar olmuş
Üftade abi olabilir o, herif 10 yıl boyunca farklı üyeliklerle aramızda dolaşmış.Konuya kimler kimler yazmış diye baktığımda ilk sırada breaking bad abinin olması manidar olmuş
Breaking Bad reis benim de dikkatimi çektiÇok çok acayip yorumlar var, inanamadım yani.
Bence hala aktif erkekler vardır ya. Zor bir şey değil çünküÜftade abi olabilir o, herif 10 yıl boyunca farklı üyeliklerle aramızda dolaşmış.
Tartışılan konunun çarşaf olması daha enteresan ya. Bdv tarihinin en ilginç tartışması olabilir.Breaking Bad reis benim de dikkatimi çekti
Bilgece yine kaos kraliçesi hfksjfksdk
Hızır idi Yunus idi, birbirine girmiş millet yine
Yani neyini tartıştın demi sanki elle tutulur bi yanı varTartışılan konunun çarşaf olması daha enteresan ya. Bdv tarihinin en ilginç tartışması olabilir.
Bazıları minnoş minnoş kendi halinde takılıyordur ya dikkat çekmeden, konuşuyoruzdur.Bence hala aktif erkekler vardır ya. Zor bir şey değil çünkü
Yani bence de yok. Çarşafı yıkar, kullanmaya devam ederim ben olsam.Yani neyini tartıştın demi sanki elle tutulur bi yanı var
Bi tırstım şuan. Bari kadınları anlamak onlara nasıl davranmaları gerektiği ile ilgili bir şeyler kapsalar da boşa gitmeseBazıları minnoş minnoş kendi halinde takılıyordur ya dikkat çekmeden, konuşuyoruzdur.
O konuda da kimler kimler var, duygulandım vay beTartışılan konunun çarşaf olması daha enteresan ya. Bdv tarihinin en ilginç tartışması olabilir.
Baktım da fake olmadığını onunla hala görüştüğünü yazan var.Witch hunt vardı bir. Çin'e mi ne taşınmıştı. Hatırlayan var mı?
Ödül verilmeliÜftade abi olabilir o, herif 10 yıl boyunca farklı üyeliklerle aramızda dolaşmış.
Hosgeldin kadesaHoş buldum ama kimseyi hatırlamıyorum şu an kim kimdi tamamen unutmuşum çok şey değişmiş
HatırlıyorumEski değil ama cringe bi konu vardı, ledli Neşet Ertaş tablosu hediye etmişti bi üye flörtüne, burdakiler hediyeyle dalga geçince kıyamet kopmuştu, çok eğlenmiştim ben o konuda, nolur hatırlayan çıksın jfkskdjd
Aaa tühHatırlıyorum
Uye aktif :/