- 27 Ekim 2017
- 3.595
- 15.719
- Konu Sahibi feliscatus
- #2.361
Konu kapatılmış.Aaa tüh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konu kapatılmış.Aaa tüh
Noo sakınKonu kapatılmış. Buraya atarsam sıkıntı olur mu?
Sen lavantakokulusandık.Noo sakın
Kız yüz kere yazdım, hâlâ sen kimdin diyo bu kadınlar, deli çıkacam en sonSen lavantakokulusandık.
Aaaaaaa sen o musun lavantakokulusandikKız yüz kere yazdım, hâlâ sen kimdin diyo bu kadınlar, deli çıkacam en son
Biona da yazdığın iyi olmuşKız yüz kere yazdım, hâlâ sen kimdin diyo bu kadınlar, deli çıkacam en son
Tanıyor musun beniAaaaaaa sen o musun lavantakokulusandik
Belki sormazlar diye yazmıştım, ona rağmen sordular, kırgınımBiona da yazdığın iyi olmuş
Yok ben tanımıyorum canım ama bugün o kadar çok yazdın ki bende takılayım dedim sanaTanıyor musun beni
Sen kimdin, çabuk söyle
Son kez soyluyorum, ben Lavantakokulusandık hdjsjdjsjdkskkdlsYok ben tanımıyorum canım ama bugün o kadar çok yazdın ki bende takılayım dedim sana
Bunun arkası gelirSon kez soyluyorum, ben Lavantakokulusandık hdjsjdjsjdkskkdls
Yine diyecekler ki, sen kimdin?Bunun arkası gelir
EveetttttYine diyecekler ki, sen kimdin?
Profil mesajiniza yorum yapılmıyor, haberiniz olsun2017yi hatirlayan var mi
Neden üzüldünuz?2017yi hatirlayan var mi
Acma yerini bulamadım... çünkü yaşlılıkProfil mesajiniza yorum yapılmıyor, haberiniz olsun
Yaşlanmışım çünkü. Bebek bekliyormusum. Su an uyuyo yanimda 5 yaşındaNeden üzüldünuz?
Zaman o kadar hızlı geçiyor ki...Yaşlanmışım çünkü. Bebek bekliyormusum. Su an uyuyo yanimda 5 yaşında
Kaynanam başıma belaymış mesela ben onla uğraşmayı bırakmıştım su an okudukca bi gaz geldi bana yarın zor bi gün olacakZaman o kadar hızlı geçiyor ki...
Dönüp geriye baktığımda kederlenmiyor değilim.