- 24 Nisan 2020
- 1.324
- 4.419
- 45
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #2.301
Kız oymuş anaaaaaa bak linke
Kız oymuş anaaaaaa bak linke
Sen öyle diyorsan
Valla bayağı arattım başka bilgece çıkmadı ya. Çıkan bu.
Beni de şaşırt kız noldu konunun başını bulamadımŞaşırınca Seda Sayan gibi tepkiler veriyorum. Kriz var kız kalkın
Yaw değil işteValla bayağı arattım başka bilgece çıkmadı ya. Çıkan bu.
Aynen öyle bebeyimSen öyle diyorsan
Bu konuda eminimSiz yetkili bi abiye benziyorsunuz
Hatırlıyorum. Hatta paravan evlilik kavramını da ilk ordan öğrenmiştimBana Cook genç iken saf iken büyük tecrübe katan bir konu oldu
Yeni evliler, adam bir türlü yanaşmıyor kadın ne yaparsa yapsın tık yok. Her türlü bahane her türlü manipülasyon mevcut
Sonra adam gay çıktı, paravan evlilik yaptığını itiraf etmişti
Hatırlayan varmi?
Hatırlıyorum. Hatta paravan evlilik kavramını da ilk ordan öğrenmiştim
HahahaBir explorer daha geldi geriden
Evetordinary "eşşek gibi" diyor muydu?
30 yaşındayken liseliler arasında sırıtmıyordum. Boyum orta şeker, annem de minyon. Ben ilkokula giderken ablan mı diyen sınıf arkadaşlarım olmuştu. Uykusuzken, susuzken suratım çöküyor. Sanırım yanaklarımdaki ve elmacık kemiklerimdeki yağ dokusuna ve cildimin karma olmasına borçluyumHiç görmedim ama bi konusuna yazdım hiç de küçük görünmediğini. Yaşı biraz ilerleyen minyonlar küçük göründüğünü sanıyor ama değil abi değil
Birkaçının hesap onayını deprem zamanında birkaç aileye yardımda bulunduğu için Kazen vermişti diye hatırlıyorum. Bebek kıyafeti vs verenler vardı.Diğer arkadaşları bilmiyorum ama canım, biz 12 kişi bu yüzden aldık
Evet canım haklısın,o da vardıBirkaçının hesap onayını deprem zamanında birkaç aileye yardımda bulunduğu için Kazen vermişti diye hatırlıyorum. Bebek kıyafeti vs verenler vardı
Geldim geldim
Az önce o konuya denk geldim de bu da fake çıkmış.Denizlili arkadaş
Nolmuş nolmuuşAz önce o konuya denk geldim de bu da fake çıkmış.