- 7 Mart 2013
- 6.109
- 18.396
- Konu Sahibi feliscatus
- #2.321
Nolmuş nolmuuş yine geç düştüm buraya
Bu konu için dedim;
Evlatlık aldım diye yalan söyleyen üyeyi nasıl unuturuz askdkflgllg
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nolmuş nolmuuş yine geç düştüm buraya
Evlatlık aldım diye yalan söyleyen üyeyi nasıl unuturuz askdkflgllg
Bir ara profilinde 'Mal Mıknatısı' yazan bir üye vardı; siz o üye misiniz?Geldim geldim
O o değil başka bir üye sanırım ben hem burda hem reelde mal mıknatısıyım diyorduBir ara profilinde 'Mal Mıknatısı' yazan bir üye vardı; siz o üye misiniz?
Bayağı eskilerdendi.O o değil başka bir üye sanırım ben hem burda hem reelde mal mıknatısıyım diyordu
bilgece sen misin yoksaBu konuda eminim
Son görülmesi yok katılımı 2010Bayağı eskilerdendi.
ama niye boyle yapiyosunuzBende gördüm bugün ifşa
Ama favori 1 kişide diğerleri göze çarpmiyor
Bilmiyorum ki aradan 8 yıl geçmiş o olabilirim de olmayabilirim de hiçbir fikrim yokBir ara profilinde 'Mal Mıknatısı' yazan bir üye vardı; siz o üye misiniz?
aaa ben sok siz benim gencligimsiniz yahu sizin ikizlere cok ozenirdim yillar sonra ikizlerim olduGeldim geldim
Öyle mi çok sevindim güzel ömürleri olsun İnşallahaaa ben sok siz benim gencligimsiniz yahu sizin ikizlere cok ozenirdim yillar sonra ikizlerim oldu
Bende çok merak ediyorum,keşke dönse1,5 senedir burada yok ama adını açıkça yazmayayım. Uzmanlık öğrencisi veya uzmanlığını almış olan bir hekim vardı. Talipleri vardı. Acaba o da gerçek miydi?
Evet ya, milleti örgütlüyordu durmadan, şuna oy verin, gidin şunu destekleyin, şu mesajı beğenin Foyası çıkınca da saptırma, demagoji, duygusal ayaklar hfjdkskdkBilgeceden nefret ederdim sitedeki insanları ona buna doldurtup kaosu kendi yaratıp sonra da mazlumu oynuyordu gitti de kurtulduk .
Ay yok artık, ben son görülmeni 2016 olarak gördüm sanki, ümitsiz yazdım biraz, şok şu anGeldim geldim
Hoş buldum ama kimseyi hatırlamıyorum şu an kim kimdi tamamen unutmuşum çok şey değişmişAy yok artık, ben son görülmeni 2016 olarak gördüm sanki, ümitsiz yazdım biraz, şok şu an
Hoş geldinn
Ben LavantakokulusandıkHoş buldum ama kimseyi hatırlamıyorum şu an kim kimdi tamamen unutmuşum çok şey değişmiş
Manyak mıknatısı Kadesa Köyün delisi yazıyordu sanki bi ara da.Bir ara profilinde 'Mal Mıknatısı' yazan bir üye vardı; siz o üye misiniz?
Bi sey sorcam, cidden son gorulme 2016ydi ve bugun mu girdin? Mesajimin ustuneBilmiyorum ki aradan 8 yıl geçmiş o olabilirim de olmayabilirim de hiçbir fikrim yok
Ohannesss, o neydi gızAyyy biraz kötü bir şey ama ilk geceki çarşafını saklama olayı vardı, hatırlayan var mı? Böyle bayağı bildiğin kanıyla saklayanlar vardı.