- 25 Ağustos 2014
- 20.320
- 48.117
- Konu Sahibi feliscatus
- #2.141
Ben de teraziyim yükselen ve ay burcum yay, alçalan ikizler, deli gibiyimBende terazi burcuyum acayip bir adalet duygum vardır.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de teraziyim yükselen ve ay burcum yay, alçalan ikizler, deli gibiyimBende terazi burcuyum acayip bir adalet duygum vardır.
Hava burcuymuşum yükselenimi bilmiyorum bilseydim ne olurdu acaba gerçi bende deliyimdir azcıkBen de teraziyim yükselen ve ay burcum yay, alçalan ikizler, deli gibiyim
Hahahaha valla demek ki burcun yüzünden beni kendine çekmişsin sorma ilginç ama gerçek, kayınvalidemin 2 erkek evladı var olabiliri olsa geri gönderip yerine kız isteyecek, gerçi artık geçmiş olsun doğduklarında yapacaktı onuO yüzden beni seviyorsun bana kanın kaynadı
Beni en iyi sen tanırsın o zaman abla
aaa kız hastası bir kv çok enteresan
İşinde uzman astrologlar onu tespit edebiliyor abla, aklında olsun.Hava burcuymuşum yükselenimi bilmiyorum bilseydim ne olurdu acaba gerçi bende deliyimdir azcık
Bide onu bulmam lazım şimdi gerçi bilsem süper olurda.İşinde uzman astrologlar onu tespit edebiliyor abla, aklında olsun.
Bence sende toprak etkisi de var gibi; oturaklı, anaç bi tarafın var. Delilik zaten teraziden
Ateş etkisi de olabilir o zaman haritada bakmak lazım.Bide onu bulmam lazım şimdi gerçi bilsem süper olurda.
Hava grubuymuşum onuda nasıl öğrendim bilmiyorum bile,aynen ben anaç karakterim sakin dururum ama deli tarafım fenadır gözüm karadır resmen . sinirliyimdeir eşim asabi kadın der bana
Bide onu bulmam lazım şimdi gerçi bilsem süper olurda.
Hava grubuymuşum onuda nasıl öğrendim bilmiyorum bile,aynen ben anaç karakterim sakin dururum ama deli tarafım fenadır gözüm karadır resmen . sinirliyimdeir eşim asabi kadın der bana
Aynı ben işte,ateşte olsa snirliyiz sonuçtaAteş etkisi de olabilir o zaman haritada bakmak lazım.
Ben de sakin görünürüm, genelde sakinimdir de tersim çok kötü, korkunçlu
Karar vermem lazım havamı tahtamı seçecem biriniTahta grubu da olabilir
Öte yandan tıpkı doğada olduğu gibi Astrolojide de 4 ana element vardır. Bunlar hava, su, toprak ve ateştir. Bu dört elemente göre de dört grup bulunur. Burçların her birisi bu gruplardan birisinin başlığı altında sınıflandırılır. Terazi burcu "Hava Grubu" na dahil bir burçtur.Tahta grubu da olabilir
Öte yandan tıpkı doğada olduğu gibi Astrolojide de 4 ana element vardır. Bunlar hava, su, toprak ve ateştir. Bu dört elemente göre de dört grup bulunur. Burçların her birisi bu gruplardan birisinin başlığı altında sınıflandırılır. Terazi burcu "Hava Grubu" na dahil bir burçtur.
Hava burcuyum gene tahtayı ,istemem
Tahta daha da doğrusu odun grubu erkekler için geçerli değil mi? Kadınlar Hava gibi Su gibi Toprak ve Ateş gibi olmazsa olmaz canlılar, tahtalar olmasa da olur onların yerine çalı çırpı da iş görüyorTahta grubu da olabilir
Balığın da maşaallahı var; neredeyse her burca yanlamış
"Yaşlar kaç?" diyen üye siz miydiniz?Aha ozlenmisim yeminlen cok sevindim ama bir de ustune proluk gitmis puh :/ daha gelmez bu demisler ahdhshdsh
Ay keske ya o buyuk trolleme keske bana ait olaydi ahahahaha"Yaşlar kaç?" diyen üye siz miydiniz?