KK Nostalji Treni 🫠

Ay ünlüye aşığım şöyle aşığım böyle aşığım diye bdv’yi meraka gark eden üyeyi hatırlayan. Aşık olduğu ünlü de kim çıktı fi tarifinde kalma bi grubun gtaristi
Hatırlar gibiyim bunu.
Ayyy bir de geçmiş yıllardan bir konuydu, hortlayınca okumuştuk. Mustafa'm konusu, hatırlayan var mı?

Ay ünlüye aşığım şöyle aşığım böyle aşığım diye bdv’yi meraka gark eden üyeyi hatırlayan. Aşık olduğu ünlü de kim çıktı fi tarifinde kalma bi grubun gtaristi
Birisi vardı sevgilimin eski sevgilisi ünlü biri, baş harfi b siz anlayın demişti hahahadi onu mu diyorsun

Birisi vardı ünlü ile sevgiliyim, baş harfi b siz anlayın demişti hahahadi onu mu diyorsun
Yok onu bilmiyorum bu platonik aşıktı nasıl ilgisini çekerim falan diyordu. Kim olduğunu da söylemedi biz merak merak araştırdık bulduk ve sonuç püff bulmasak da olurmş askdlflfş

Yok onu bilmiyorum bu platonik aşıktı nasıl ilgisini çekerim falan diyordu. Kim olduğunu da söylemedi biz merak merak araştırdık bulduk ve sonuç püff bulmasak da olurmş askdlflfş
Benimki başkaymış zaten, mesajı düzenledim şimdi radyoda şarkıları çalınca deliriyorum demişti

Sen o olayın devamını biliyor musun?

Aha! Yok la ne oldu
eski sevgilisi ünlüymüş yazdı falan aynı konu değil bu arada.
Çocuk yabancıydı çekik gözlülerden. Kendi de boşanmak üzeremiydi neydi. Siz adamı bulun kk konuyu adama atın. Adam da kadına hayırdır bu ne diye mesaj atmış gjdfklgjf,

Benim dediğim konu değil ki bu askdlflfş devamı demedin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…