- 25 Kasım 2014
- 2.794
- 21.351
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #1.981
Kocasıyla foto atan üye mi. Adam asker arkadaşına sarılır gibi omzuna atmıştı kolunuKilolu olmayan bu. Bi de güzelsin yazmıştım halbuki. Sonra Bi yerden ayar oldu bana patladı sonra baktım her konusunu küfür ve hakaretle bitiriyor
O kadına çok üzülmüştüm ben, kapalıydı ama buraya açık fotolarını atıyordu, baya sorunluydu hayatı. Küfürbaz Haydo mu çıkmış içinden sonradan jdjsjfkdkKocasıyla foto atan üye mi. Adam asker arkadaşına sarılır gibi omzuna atmıştı kolunu
19 yaşındaydım, KK'nın varlığından bile haberdar değildim, vay begidem de 2009 yılına dalam fjgjgf
Aynen aynen kapalıydı. İşte bilmiyorum ben de o muydu diye soruyorumO kadına çok üzülmüştüm ben, kapalıydı ama buraya açık fotolarını atıyordu, baya sorunluydu hayatı. Küfürbaz Haydo mu çıkmış içinden sonradan jdjsjfkdk
Bi de çirkin miyim diye soruyordu, biri de bence güzel değilsin demişti, abooO kadına üzülmüştüm ben, kapalıydı ama buraya açık fotolarını atıyordu, baya sorunluydu hayatı. Küfürbaz Haydo mu çıkmış içinden sonradan jdjsjfkdk
Ay bebişsiniz siz19 yaşındaydım, KK'nın varlığından bile haberdar değildim, vay be
Ya ben böyle hanım hanımcık giderken ana avrat saydiran üyeleri seviyorum ahshsbsbsh beklenmedik bir tepki oluyor günüme neşe geliyor :d bazen kışkırtmak için yazıyorum ama dalga geçtiğim çok belli oluyor diye cevap vermiyorlar bana :|O kadına üzülmüştüm ben, kapalıydı ama buraya açık fotolarını atıyordu, baya sorunluydu hayatı. Küfürbaz Haydo mu çıkmış içinden sonradan jdjsjfkdk
Ben de o kayışın kopma anını seviyorum, deli miyim neYa ben böyle hanım hanımcık giderken ana avrat saydiran üyeleri seviyorum ahshsbsbsh beklenmedik bir tepki oluyor günüme neşe geliyor :d bazen kışkırtmak için yazıyorum ama dalga geçtiğim çok belli oluyor diye cevap vermiyorlar bana :|
Kaos arayan bi şeytan olman hfjsjdjskkdYa ben böyle hanım hanımcık giderken ana avrat saydiran üyeleri seviyorum ahshsbsbsh beklenmedik bir tepki oluyor günüme neşe geliyor :d bazen kışkırtmak için yazıyorum ama dalga geçtiğim çok belli oluyor diye cevap vermiyorlar bana :|
Şimdi ben size gelsem tuvalet ihtiyacım olsa giremiyecekmiyim acaba tuvalete ya altıma kaçırırsam oda koltuklara geçerse mazallah ne olacak lütfen biraz daha anlayışlı olun evinize gelen misafirlerinize tuvalet ihtiyaçtır çünkü su içmek gibidir...
Yok bu bekar olan sarı kısa saçlıKocasıyla foto atan üye mi. Adam asker arkadaşına sarılır gibi omzuna atmıştı kolunu
İşçiyiz, haklıyız, söke söke alırız.Tuvalete gitmek hakkımız
Başka birinin fotoğraflarını kullanan biri de vardı. İnstagram'dan influencer gibi bir kadının fotoğraflarıydı. O da kapalıydı. Sonra kadına haber uçurdular, dava etsin vs denince üyelik iptali mode on.Aynen aynen kapalıydı. İşte bilmiyorum ben de o muydu diye soruyorum
Bunu hatırladım yeni dimi, hatta Calci mi bulmuştu hangi influencer olduğunu C CalciferBaşka birinin fotoğraflarını kullanan biri de vardı. İnstagram'dan influencer gibi bir kadının fotoğraflarıydı. O da kapalıydı. Sonra kadına haber uçurdular, dava etsin vs denince üyelik iptali mode on.
Ama benim yukarıda yazdığım kapalı değildi. Fotoğraflar da kendinindi.
Niye şaşırmadım.
Olabilir, bilmiyorum.