- 25 Temmuz 2013
- 12.807
- 52.400
- Konu Sahibi feliscatus
- #1.961
Yok bir şey yok. Takdir ediyorum.Ne var ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok bir şey yok. Takdir ediyorum.Ne var ya
Kk nın üstündeki ponçiklik o konuyla mı gitti? 1dissarimsak goş bak herşeyin değiştiği o günü bulduk.Oda bir dönüm noktasıdır çünkü, herkesin çok iyi niyetle yaklaştığı ve çok üzüldüğü bir konu idi aylarca sürdü ama nasil ortaya çıktı ne oldu çok puslu. Sonrasında cok şey değişti kkda
Kk nın üstündeki ponçiklik o konuyla mı gitti? 1dissarimsak goş bak herşeyin değiştiği o günü bulduk.
Ben de merak ettim, lütfen biri hatırlasın bu konuyuMune abla bisey sorucam 2010larda bir konu vardı hatırlarsın mutlaka çünkü is kötü yerlere gitmişti, yardım toplamıştı sonra sosyal medyada esi ile kolkola fotoğraflar çıkmıştı hamileydi boşanıyordu bebek kıyafeti yollayan oldu ay nolur hatırladıklarını anlat aklıma geldikçe merak ediyorum konunun yarısını hatirlamiyorum valla uslu durucam sonra
Kızıpta siteden atma beni
2009 mu oo çok eski, 2017 itibariyle ben bi şeylerin değiştiğini görüyorum konulara bakınca. Öncesi samimiyetsiz bir ponçiklik, pembe bulutlar falan filan, bi de özleyenler var o daha güzel.Ahahaha
2009larda olabilir Cook eski
Çok gençtim
2009 mu oo çok eski, 2017 itibariyle ben bi şeylerin değiştiğini görüyorum konulara bakınca. Öncesi samimiyetsiz bir ponçiklik, pembe bulutlar falan filan, bi de özleyenler var o daha güzel.
Ay hangi konu o biri atsın konuyu hepinizin yerine banlanmaya razıyımVe bende dolandirilmistim o yüzden olabilir 2009 da olabilir sonra bir süre siteye gelmedim çünkü
Hayatımda ilk dolandırılmada olabilir
Ay hangi konu o biri atsın konuyu hepinizin yerine banlanmaya razıyım
Var çok taze 2009 dan.Yok mu taze dedikodu ?
Geldim hemen okuyorum :dKk nın üstündeki ponçiklik o konuyla mı gitti? 1dissarimsak goş bak herşeyin değiştiği o günü bulduk.
O üye bana o.... Demişti en son. Ama yeni üye konuşmayalım banlanabiliriz.Kızlar hani sürekli fotoğraf atıp çirkin miyim diyen bir üye vardı o ne oldu?
Bir de kocası kendinden yaşça epey büyük genç bir kadın vardı. Kadın adamla boşanmak istiyordu ama bir türlü olmuyordu. Bir gece ağlayan fotoğraflarını atmıştı, epey bir dram vardı, ben de üzülmüştüm. O kadına ne oldu?
Birinci mi ikinci mi?O üye bana o.... Demişti en son. Ama yeni üye konuşmayalım banlanabiliriz.
Çirkin miyim diyen üyeyi hatırladım ben. Musallat olmuştu siteyeKızlar hani sürekli fotoğraf atıp çirkin miyim diyen bir üye vardı o ne oldu?
Bir de kocası kendinden yaşça epey büyük genç bir kadın vardı. Kadın adamla boşanmak istiyordu ama bir türlü olmuyordu. Bir gece ağlayan fotoğraflarını atmıştı, epey bir dram vardı, ben de üzülmüştüm. O kadına ne oldu?
Konu nerde nerde nerde ssmdkdllflflfKk nın üstündeki ponçiklik o konuyla mı gitti? 1dissarimsak goş bak herşeyin değiştiği o günü bulduk.
Kilolu olmayan bu. Bi de güzelsin yazmıştım halbuki. Sonra Bi yerden ayar oldu bana patladı sonra baktım her konusunu küfür ve hakaretle bitiriyorBirinci mi ikinci mi?
İkinciyse şaşırırım, epey mazlum görünüyordu.
Mune abla bisey sorucam 2010larda bir konu vardı hatırlarsın mutlaka çünkü is kötü yerlere gitmişti, yardım toplamıştı sonra sosyal medyada esi ile kolkola fotoğraflar çıkmıştı hamileydi boşanıyordu bebek kıyafeti yollayan oldu ay nolur hatırladıklarını anlat aklıma geldikçe merak ediyorum konunun yarısını hatirlamiyorum valla uslu durucam sonra
Kızıpta siteden atma beni
Bence 2013'ten sonra karışmaya başlamış çarşı, 2016 sonrası falan film iyice koptu, iyi de oldu2009 mu oo çok eski, 2017 itibariyle ben bi şeylerin değiştiğini görüyorum konulara bakınca. Öncesi samimiyetsiz bir ponçiklik, pembe bulutlar falan filan, bi de özleyenler var o daha güzel.