KK Nostalji Treni 🫠

Oda bir dönüm noktasıdır çünkü, herkesin çok iyi niyetle yaklaştığı ve çok üzüldüğü bir konu idi aylarca sürdü ama nasil ortaya çıktı ne oldu çok puslu. Sonrasında cok şey değişti kkda
Kk nın üstündeki ponçiklik o konuyla mı gitti? 😁 1dissarimsak 1dissarimsak goş bak herşeyin değiştiği o günü bulduk.

Mune abla bisey sorucam 2010larda bir konu vardı hatırlarsın mutlaka çünkü is kötü yerlere gitmişti, yardım toplamıştı sonra sosyal medyada esi ile kolkola fotoğraflar çıkmıştı hamileydi boşanıyordu bebek kıyafeti yollayan oldu ay nolur hatırladıklarını anlat aklıma geldikçe merak ediyorum konunun yarısını hatirlamiyorum🙈🙈🙈 valla uslu durucam sonra 🙈🙈🙈🙈
Kızıpta siteden atma beni 🙈
Ben de merak ettim, lütfen biri hatırlasın bu konuyu 🫣

Ahahaha
2009larda olabilir Cook eski
Çok gençtim🥺🥺🥺
2009 mu oo çok eski, 2017 itibariyle ben bi şeylerin değiştiğini görüyorum konulara bakınca. Öncesi samimiyetsiz bir ponçiklik, pembe bulutlar falan filan, bi de özleyenler var o daha güzel. 😀

Kızlar hani sürekli fotoğraf atıp çirkin miyim diyen bir üye vardı o ne oldu?
Bir de kocası kendinden yaşça epey büyük genç bir kadın vardı. Kadın adamla boşanmak istiyordu ama bir türlü olmuyordu. Bir gece ağlayan fotoğraflarını atmıştı, epey bir dram vardı, ben de üzülmüştüm. O kadına ne oldu?

Bir de kocası kendinden yaşça epey büyük genç bir kadın vardı. Kadın adamla boşanmak istiyordu ama bir türlü olmuyordu. Bir gece ağlayan fotoğraflarını atmıştı, epey bir dram vardı, ben de üzülmüştüm. O kadına ne oldu?
O üye bana o.... Demişti en son. 😂😂😂 Ama yeni üye konuşmayalım banlanabiliriz. 😂😂😂

Çirkin miyim diyen üyeyi hatırladım ben. Musallat olmuştu siteye 😂

Mune abla bisey sorucam 2010larda bir konu vardı hatırlarsın mutlaka çünkü is kötü yerlere gitmişti, yardım toplamıştı sonra sosyal medyada esi ile kolkola fotoğraflar çıkmıştı hamileydi boşanıyordu bebek kıyafeti yollayan oldu ay nolur hatırladıklarını anlat aklıma geldikçe merak ediyorum konunun yarısını hatirlamiyorum🙈🙈🙈 valla uslu durucam sonra 🙈🙈🙈🙈
Kızıpta siteden atma beni 🙈

Mune az olmuş Kazen'e sor :KK70:

2009 mu oo çok eski, 2017 itibariyle ben bi şeylerin değiştiğini görüyorum konulara bakınca. Öncesi samimiyetsiz bir ponçiklik, pembe bulutlar falan filan, bi de özleyenler var o daha güzel. 😀
Bence 2013'ten sonra karışmaya başlamış çarşı, 2016 sonrası falan film iyice koptu, iyi de oldu :KK53:

X