- 25 Ağustos 2014
- 20.320
- 48.117
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #1.941
Seni bulacaam oğlumBirgaripinsan
Bilmezsin ki o üyeliğimi ben o zaman anca anne gruplarındaydım. Çok nadir bdv ye yorum yazıyordum. Onun şifresini unutunca bunu açmıştım. Hep ismim buydu yani.Seni bulacaam oğlum
Yine de ikna olmuş değilimBilmezsin ki o üyeliğimi ben o zaman anca anne gruplarındaydım. Çok nadir bdv ye yorum yazıyordum. Onun şifresini unutunca bunu açmıştım. Hep ismim buydu yani.
Ol ol ikna zaten bu hesap 2016 üyeliği daha ne kadar eski olabilirim.Yine de ikna olmuş değilimbi de, zombi fotinle özdeşleşmiştin, buna alisamiyorum
Yeni trend kocam da kocam. Erkeğim out.Ayyyyy
Yarın deneyip sonucu yazacağım kızlar.Erkeğim kelimesi erkek bünyesinde değişiklik yapıyor mu, test edelim.
Çoktan tarihe karışsalar bile olmaz, Cavidan’la zeynepguven neyse ama diğerleri ve sitede hala üye olanları ima yoluyla bile yazmayın çünkü her yazıyı üzerine alınanlar oluyor, üzerine alınanlara sizden bahsetmiyorlar’ı anlatamıyoruz, göz yumduğumuzu sananlar oluyorÇoktan tarihe karışmış olsalar bile mi
Bir deMune var böyle kuru kafalı bir kadın. Yanlışı affetmeyip anında BAN BAN yapıyor. 51 yaşındaymış güya ama bildiğin 35lik hatun daş gibi. Tanıyan gören bilen var mı
Kendine haksızlık ediyorsun genç bayan. Taş gibi hatunsun her ne kadar yüzünü görmesem de fizik on numara beş yıldızÇoktan tarihe karışsalar bile olmaz, Cavidan’la zeynepguven neyse ama diğerleri ve sitede hala üye olanları ima yoluyla bile yazmayın çünkü her yazıyı üzerine alınanlar oluyor, üzerine alınanlara sizden bahsetmiyorlar’ı anlatamıyoruz, göz yumduğumuzu sananlar oluyor
Bu kaç derecelik bir dönüş, 180 mi 360 mı
Ahretliğim taş gibi taş şort crop vazgeçilmesi onunKendine haksızlık ediyorsun genç bayan. Taş gibi hatunsun her ne kadar yüzünü görmesem de fizik on numara beş yıldız
Gece gece rüyamda kendimi bir evde tıkılmış gördüm ahaaa mapısa girecem dedim kesinÇoktan tarihe karışsalar bile olmaz, Cavidan’la zeynepguven neyse ama diğerleri ve sitede hala üye olanları ima yoluyla bile yazmayın çünkü her yazıyı üzerine alınanlar oluyor, üzerine alınanlara sizden bahsetmiyorlar’ı anlatamıyoruz, göz yumduğumuzu sananlar oluyor
Calci doğruyu söyle sen yoksa evimin direğeee erkekim mi diyosun da burda bize mi böyle diyorsun
biglove ve pelin'e sorYaaa kızlar şimdi aklıma geldi siz bilirsiniz diye geldim migim vardı noldu ona aktif değil
Migim epeydir yok en son diyet topiğinde beraberdik onunlaYaaa kızlar şimdi aklıma geldi siz bilirsiniz diye geldim migim vardı noldu ona aktif değil
Tamam tamamÇoktan tarihe karışsalar bile olmaz, Cavidan’la zeynepguven neyse ama diğerleri ve sitede hala üye olanları ima yoluyla bile yazmayın çünkü her yazıyı üzerine alınanlar oluyor, üzerine alınanlara sizden bahsetmiyorlar’ı anlatamıyoruz, göz yumduğumuzu sananlar oluyor
Çoktan tarihe karışsalar bile olmaz, Cavidan’la zeynepguven neyse ama diğerleri ve sitede hala üye olanları ima yoluyla bile yazmayın çünkü her yazıyı üzerine alınanlar oluyor, üzerine alınanlara sizden bahsetmiyorlar’ı anlatamıyoruz, göz yumduğumuzu sananlar oluyor
Medeni cesaretini çok takdir ediyorum.Mune abla bisey sorucam 2010larda bir konu vardı hatırlarsın mutlaka çünkü is kötü yerlere gitmişti, yardım toplamıştı sonra sosyal medyada esi ile kolkola fotoğraflar çıkmıştı hamileydi boşanıyordu bebek kıyafeti yollayan oldu ay nolur hatırladıklarını anlat aklıma geldikçe merak ediyorum konunun yarısını hatirlamiyorumvalla uslu durucam sonra
Kızıpta siteden atma beni
İşte cesaret.Mune abla bisey sorucam 2010larda bir konu vardı hatırlarsın mutlaka çünkü is kötü yerlere gitmişti, yardım toplamıştı sonra sosyal medyada esi ile kolkola fotoğraflar çıkmıştı hamileydi boşanıyordu bebek kıyafeti yollayan oldu ay nolur hatırladıklarını anlat aklıma geldikçe merak ediyorum konunun yarısını hatirlamiyorumvalla uslu durucam sonra
Kızıpta siteden atma beni
Medeni cesaretini çok takdir ediyorum.