- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.242
- 548
- Konu Sahibi feliscatus
- #5.101
Ay o annesinin kalçalarına bakan konuyu buldum sayende
Jane Doe
o ne öyle ya. Acaba gerçek mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bütün rolleri kendine vermiş, senarist gibi senarist5 ayrı üyelikle konu sahibi, konu sahibinin hoşlandığı market müdürü, market müdürünün eski sevgilisi, arkadaşı olmuş. Biri de yazmış ki karısı da gelsin. Heralde 5. Üyelikle de karısı gelecekti.
O zamanlar gerçek gibi inandım ama şimdi fake gibi geliyorAy o annesinin kalçalarına bakan konuyu buldum sayende Jane Doe o ne öyle ya. Acaba gerçek mi?
Gerçek. Burdan 3 5 üye ile yardım etmek için özelden konuşmuştuk baya. Aynı konuyu diyosan tabi.O zamanlar gerçek gibi inandım ama şimdi fake gibi geliyor
Ablaydi sanki anne değildi gerçi ne fark ederAy o annesinin kalçalarına bakan konuyu buldum sayende Jane Doe o ne öyle ya. Acaba gerçek mi?
Anne de var Annesi abdest alırken baktı diyor.Ablaydi sanki anne değildi gerçi ne fark eder
Efsunlanmışsın o zamanlar.O zamanlar gerçek gibi inandım ama şimdi fake gibi geliyor
Ablasına panik atıyormuş annesine şaplak. Ay tövbe est. Ben de başlığı okuyunca kv baldız sandım oha dedim. Bu daha da ohaymış.Ablaydi sanki anne değildi gerçi ne fark eder
Şimdi de hep fake geliyor, burda okuduklarımdan sonra daha bi tetiklendiEfsunlanmışsın o zamanlar.
Erkek olabilir mi acaba ya, ne biçim detaylar yazmış. İç çamaşırı belliymiş, kocası lavaboya gitmiş falan pöfffAblasına panik atıyormuş annesine şaplak. Ay tövbe est. Ben de başlığı okuyunca kv baldız sandım oha dedim. Bu daha da ohaymış.
Olur ya fakedir insan anasına da bakmaz tövbe tövbe.Erkek olabilir mi acaba ya, ne biçim detaylar yazmış. İç çamaşırı belliymiş, kocası lavaboya gitmiş falan pöfff
Çok değişik şeyler var. Olay gerçek olabilir. Bu konuyu araştırırken şöyle bir şey gördüm. Biri demiş ki kv eşimi yıkamaya kalktı.Erkek olabilir mi acaba ya, ne biçim detaylar yazmış. İç çamaşırı belliymiş, kocası lavaboya gitmiş falan pöfff
Seviyordur ablası.Bilmem Foruma ilk döndüğümde beni dumura uğratan konulardan biri bu Fake değilse tabi. Adam annesine ş*plak, ablasına parm*k falan atıyordu.
Şaşırmamalıyım, şaşırmamalıyımÇok değişik şeyler var. Olay gerçek olabilir. Bu konuyu araştırırken şöyle bir şey gördüm. Biri demiş ki kv eşimi yıkamaya kalktı.
Dışardan normal gözüküp Bi dünya manyak olan var.Çok değişik şeyler var. Olay gerçek olabilir. Bu konuyu araştırırken şöyle bir şey gördüm. Biri demiş ki kv eşimi yıkamaya kalktı.
Evet maalesef. BDV' yi okudukça bunu daha iyi görebiliyorum.Dışardan normal gözüküp Bi dünya manyak olan var.