• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK Nostalji Treni 🫠

Eski bi konuda eski üyeliğinle yorumlarına rastladım da 😂

Su içmeye kalktım iki dk telefona bakayım dedim saat 4:35’de arama kısmına şaplak, pandik falan yazıyorum sapık gibi :KK53: Bırakamıyorum da 🥲 hangi konu o cici kıs

Su içmeye kalktım iki dk telefona bakayım dedim saat 4:35’de arama kısmına şaplak, pandik falan yazıyorum sapık gibi :KK53: Bırakamıyorum da 🥲 hangi konu o cici kıs
Hııı, o şey konu sahibi üyelik iptali yapmış yazabilirim dimi. Eşim ablasının kalçalarına baktı konusu. (Düzenleyebilirim istersen 😬)

Ben Ankara'dayım beybi, ODTÜ Vişnelik festival konserleri meşhurdur burda, iki haftadır oralarda onlaynım hafta sonu :KK53:
Geçen hafta 90lar 2000ler pop vardı, bu hafta rock fest 🤟🏻 Kimler kimler yoktu ki 😍 Bu akşam da Duman ve Redd var 🥳

Oooh sefan olsun düşmanların çatlasın beybi :KK53: Ben de bu yaz baya konsere gittim, en sevdiğim de Sertab oldu malum 90’lardan o da bir de maşallah şahane bir enerjisi var, ben o yaşta altıma bez bağlarım muhtemelen :D

Oooh sefan olsun düşmanların çatlasın beybi :KK53: Ben de bu yaz baya konsere gittim, en sevdiğim de Sertab oldu malum 90’lardan o da bir de maşallah şahane bir enerjisi var, ben o yaşta altıma bez bağlarım muhtemelen :KK70:
Sertab Erener'in sesi 😍
Yonca Evcimik'in enerjisi de öyleydi, geçen hafta geldi de, 60 yaşında demezsin.
Şimdiden takviyelerle ayakta duran biz?:KK53:

images (5).jpeg

Back