- 25 Kasım 2014
- 2.795
- 21.397
- 508
- Konu Sahibi feliscatus
- #5.141
Eski bi konuda eski üyeliğinle yorumlarına rastladım daAy noluyo noluyo![]()
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eski bi konuda eski üyeliğinle yorumlarına rastladım daAy noluyo noluyo![]()
Eski bi konuda eski üyeliğinle yorumlarına rastladım da![]()
Hııı, o şey konu sahibi üyelik iptali yapmış yazabilirim dimi. Eşim ablasının kalçalarına baktı konusu. (Düzenleyebilirim istersenSu içmeye kalktım iki dk telefona bakayım dedim saat 4:35’de arama kısmına şaplak, pandik falan yazıyorum sapık gibiBırakamıyorum da
hangi konu o cici kıs
Hııı, o şey konu sahibi üyelik iptali yapmış yazabilirim dimi. Eşim ablasının kalçalarına baktı konusu. (Düzenleyebilirim istersen)
O senin yazdığın konu başkaBen o konuya yazmamışım sanki ya ben mi göremedim![]()
Ben o konuya yazmamışım sanki ya ben mi göremedim![]()
O senin yazdığın konu başka, aramaya very handsome yazınca çıkıyor![]()
Üye aktifmiş balımBu konuda yazmışsın bayağı
![]()
Düzelt düzeltKapa kız kapa kapa![]()
Uykusu kaçan birileri?Konuyu sabahın köründe takip eden 6 ziyaretçi kim ya kim kim![]()
Uykusu kaçan birileri?
Google aramasında çıkmıştır belki. Topic içeriği çok zengin, çeşitli doktorlar, bakanlar, çeşitli balayı yerleri, umre bile varMesela benKocam masum masum uyurken abla, kalça, bakmak, pandik diye ensestin dibine vuruyorum
![]()
Google aramasında çıkmıştır belki. Topic içeriği çok zengin, çeşitli doktorlar, bakanlar, çeşitli balayı yerleri, umre bile var![]()
Yok kız, konser konser geziyorum, pek fırsatım olmadı dün
Yok kız, konser konser geziyorum, pek fırsatım olmadı dün![]()
Ben Ankara'dayım beybi, ODTÜ Vişnelik festival konserleri meşhurdur burda, iki haftadır oralarda onlaynım hafta sonuKimlere gittin hemşire![]()
Ben Ankara'dayım beybi, ODTÜ Vişnelik festival konserleri meşhurdur burda, iki haftadır oralarda onlaynım hafta sonu
Geçen hafta 90lar 2000ler pop vardı, bu hafta rock festKimler kimler yoktu ki
Bu akşam da Duman ve Redd var
![]()
Sertab Erener'in sesiOooh sefan olsun düşmanların çatlasın beybiBen de bu yaz baya konsere gittim, en sevdiğim de Sertab oldu malum 90’lardan o da bir de maşallah şahane bir enerjisi var, ben o yaşta altıma bez bağlarım muhtemelen
![]()