- 27 Mart 2019
- 29.780
- 108.602
- 598
- Konu Sahibi feliscatus
- #5.061
Hahhaha bunu sanırım ailede kimse kabul etmezYa da Behlül koyun ironi olsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahhaha bunu sanırım ailede kimse kabul etmezYa da Behlül koyun ironi olsun.
Ay ben çok seviyorum akrep olmayıİnşallah hepiniz yükseleninizin özelliklerini taşıyorsunuzdur
Tüyleri de çok güzelmiş. Dişiyse alternatif olarak Kadife diyorumTeşekkür ederim bu benim evde 3 sokakta toplam 5.köpegim
Gece ismi evet güzel isim oylamaya sunucam herkes bir şey diyor bakalım ne çıkacak kura da
Ben boğa olmayı hiç sevmiyorum daha az yemek düşünmek isterdim.Ay ben çok seviyorum akrep olmayı
Kadife bu çok güzel çok beğendimTüyleri de çok güzelmiş. Dişiyse alternatif olarak Kadife diyorum
Kadife çok iyiymişTüyleri de çok güzelmiş. Dişiyse alternatif olarak Kadife diyorum
Cidden çok hoş beğendimKadife çok iyiymiş
Burcum balık, yükselenim akrepAkrep değilse vurmazlar.
Benim yükselen akrep ama etki etmemiş hiç gösterişten nefret ediyorumAkrep mi gösterişi sevmez? Tamam Sadece bir tanesini tanıdım öyle. Yanıyor akrepler
Benim de yükselenim balık. Kahrolasıca vicdan merhamet duygusallık yakama bu yüzden yapışmış bi de gördüğüm her su birikintine girmek istiyorum duş almayı çok seviyorum. Bu da balıktan bence.Burcum balık, yükselenim akrep
Az önce okudum. Namibyada Bi gelenek varmış. Gelinin kız kardeşleri düğünden önce damadı erekte etmeye çalışıyorlarmış. Eğer başarılı olurlarsa evlilik iptal oluyormuş aldatma potansiyeli var diye. Videosu da var gelinin kardeşlerden biri adamın yüzüne oturmuş diğeri de üstünde twerk yapıyor. Canım vatanım.
Vahşi güzel candır gerisi heyecandır başroldeki Facundo öldü diye duymuştum da ne üzülmüştüm büyüyüp Google la tanışınca araştırıp yaşadığını öğrenmiştimBen de sadece bunu seyrediyordum. Diğerleri çakma geliyordu.
Kız haberlere çıktıydı O nasıl festivalmişAşkitom o fakemiş bir müzik festivalinden alıntıymış
Gereksiz merhamet ve duygusallık balığın en nalet özelliklerindendirBenim de yükselenim balık. Kahrolasıca vicdan merhamet duygusallık yakama bu yüzden yapışmış bi de gördüğüm her su birikintine girmek istiyorum duş almayı çok seviyorum. Bu da balıktan bence.
Arama geçmişi: Namibyada'ki değişik gelenekYouTube'da aramamalıyım, aramamalıyım
Müzik festivali olarak da normal değil kiAşkitom o fakemiş bir müzik festivalinden alıntıymış
Bunu instagramda görünce kaydetmiştim. Eski versiyonunu seyretmeyi düşünüyorum. En azından edebi eser gibi havası veriyor.Yaprak Dökümü palto sahnesinin 1967 versiyonu Yaprak Dökümü'ndeki Meşhur 'Pembe Palto' Sahnesinin Orijinalini Gördünüz mü?
Ben youtubeda daha sonra izleye kaydettim. Bence de kitaba daha yakın bu versiyonuBunu instagramda görünce kaydetmiştim. Eski versiyonunu seyretmeyi düşünüyorum. En azından edebi eser gibi havası veriyor.