- 7 Mart 2013
- 6.503
- 19.610
- 448
- Konu Sahibi feliscatus
- #5.081
Orada varsa ben de aratıp izlerim ama ne zamanBen youtubeda daha sonra izleye kaydettim. Bence de kitaba daha yakın bu versiyonu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Orada varsa ben de aratıp izlerim ama ne zamanBen youtubeda daha sonra izleye kaydettim. Bence de kitaba daha yakın bu versiyonu
Hala eşi miymişBir konu vardı, eşinin kendi ablasının ve annesinin p*posuna baktığını, ablasına parmak attığını söylüyordu. Hatırlıyor musunuz bunu (Üye aktif değil, atış serbest)
Bilmem Foruma ilk döndüğümde beni dumura uğratan konulardan biri bu Fake değilse tabi. Adam annesine ş*plak, ablasına parm*k falan atıyordu.Hala eşi miymiş
Konuyu parmak attı diye aratmam peki.Bilmem Foruma ilk döndüğümde beni dumura uğratan konulardan biri bu Fake değilse tabi. Adam annesine ş*plak, ablasına parm*k falan atıyordu.
Ya benim aramalarımKonuyu parmak attı diye aratmam peki.
Bu konuyu ararken ilginç bir konu buldum. İlk ve son sayfada tuhaf şeyler dönüyor.Bilmem Foruma ilk döndüğümde beni dumura uğratan konulardan biri bu Fake değilse tabi. Adam annesine ş*plak, ablasına parm*k falan atıyordu.
Bu ne biçim baslik ahshxjxmxBu konuyu ararken ilginç bir konu buldum. İlk ve son sayfada tuhaf şeyler dönüyor.
Thread 'Adeta içimi titreten yakışıklı market müdürümüz.' Adeta içimi titreten yakışıklı market müdürümüz.
Kimse de linç etmemiş püüü.Bu ne biçim baslik ahshxjxmx
Üyeler de iş yok yazihlarim olsunKimse de linç etmemiş püüü.
Kendini patlatan biri daha Bu konu varken burda olsaydım kesin inanırdım ama başarılı fake benceBu konuyu ararken ilginç bir konu buldum. İlk ve son sayfada tuhaf şeyler dönüyor.
Thread 'Adeta içimi titreten yakışıklı market müdürümüz.' Adeta içimi titreten yakışıklı market müdürümüz.
Ablasının kalçalarına baktı olarak aratınYa benim aramalarım
Eki Görüntüle 3306397
Gözümde canlanan market müdürü.Bu konuyu ararken ilginç bir konu buldum. İlk ve son sayfada tuhaf şeyler dönüyor.
*Düzenleme gerekti :/Gözümde canlanan market müdürü.
Çok iyi yaYa benim aramalarım
Eki Görüntüle 3306397
Peki*Düzenleme gerekti :/
5 ayrı üyelikle konu sahibi, konu sahibinin hoşlandığı market müdürü, market müdürünün eski sevgilisi, arkadaşı olmuş. Biri de yazmış ki karısı da gelsin. Heralde 5. Üyelikle de karısı gelecekti.Bu konuyu ararken ilginç bir konu buldum. İlk ve son sayfada tuhaf şeyler dönüyor.
Aktif miymiş, ona bakınırken başka hüzmeler buldum iyi mi*Düzenleme gerekti :/
Yakın zamanda forumdaymışAktif miymiş, ona bakınırken başka hüzmeler buldum iyi mi