- 27 Ekim 2017
- 3.711
- 15.706
- 208
- Konu Sahibi feliscatus
- #5.121
Bilenler bilir; yüzlerce very handsome adam varken manyak olanlara denk gelmeyelim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dosyayı faili meçhul olarak kapattı sanırım@1dissarimsak nerelerdesin? En son cemiyet hayatını araştırıyordun kayıplara karıştın.
Inşaallah Ankara'ya kadar gitmemiştirDosyayı kapattı sanırım![]()
Yine bilmediğim bir şeyBilenler bilir; yüzlerce very handsome adam varken manyak olanlara denk gelmeyelim.
Biliyorsun; son cümlelere iyi bak. Işık desem?Yine bilmediğim bir şey![]()
Hıııı tamam dosyayı açayım hemenBiliyorsun. Son cümlelere iyi bak. Işık desem?
Very handsomelar bir yana, hzumeli bir yana diyorum ve susuyorumBilenler bilir; yüzlerce very handsome adam varken manyak olanlara denk gelmeyelim.
Hayatımda görmedim nasıl bir şey acabaVery handsomelar bir yana, hzumeli bir yana diyorum ve susuyorum![]()
Çok hint filmi izlemişHayatımda görmedim nasıl bir şey acaba 
Hayatımda görmedim nasıl bir şey acaba![]()
Yardırmış
Çok iyi yorumlar var yaYardırmış![]()
Ne demek, asıl ben teşekkür ederim. Sen diğer konudan bahsedince arama yaparken aklıma geldi. Okudum keyfim yerine geldiÇok iyi yorumlar var yaçok teşekkür ederim, aradığım heyecan resmen
![]()
R rainyy benim kankam ya sıkıntı yok. Bütün amacım ona hayırlı kısmet bulabilmek.Birgaripinsan ismi düzenleyebilir misin görürse sıkıntı olabilir. Ben de hep ağzımızın tadı kaçmasın modundayım
![]()
Etiketsizken yorum yapmıştım, aynı anda göndermişizboşuna mı etiket yaptım
![]()