KK Nostalji Treni 🫠

Konu sahibi çok kontrollü geldi bana, sosyal deney mi yapıyor nedir Kimse duymayacak ama uykuları kaçsın diyor. Beyin fırtınası yapmaya gelmiş gibi
Babası varya işim içinde. Kadının eşi duysa öldürür falan diye. Ya da senin dediğin gibi olabilir ya iddia etmeyeceğim sonra ne kadar saf olduğum ortaya çıkıyor.

Babası varya işim içinde. Kadının eşi duysa öldürür falan diye. Ya da senin dediğin gibi olabilir ya iddia etmeyeceğim sonra ne kadar saf olduğum ortaya çıkıyor.
İntikam kataloğu mu vericez yapsın işte bişeyler kimse duymadan yapılacak tek şey şantaj oluyor, onu da buraya sorması ne bileyim

O neydi ya. Sarkmasın diye tüylü gezmiş donunu da tam çekmiyormuş sürtmesin diye. Adama da sınır koyar bu senede iki kez yoksa sarkar diye. Sanki mezara götürecek.

Kahveni içerken kusabilirsin. Kahve bitsin öyle oku bence
Evet ya karıştırmışım ben bunu şey sandım: Kuaförde ağda yaparken birinin genitalini görüp o neydi öyle ehehee diye gülen üye sandım.

Gerçi bunun da aşağı kalır yanı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…