- 25 Ağustos 2014
- 20.477
- 48.519
- 798
- Konu Sahibi feliscatus
-
- #4.261
Akrebi de yorumlar mısın.Var mı yeni ekşın
Çok fake değil gibi çok yaşanan Bi durum ama belli olmaz zevkine sahte konu açan var.Kızlar yeni konu hakkında ne düşünüyorsunuzHerşey fake gibi geliyor artık
Konu sahibi çok kontrollü geldi bana, sosyal deney mi yapıyor nedirÇok fake değil gibi çok yaşanan Bi durum ama belli olmaz zevkine sahte konu açan var.
Babası varya işim içinde. Kadının eşi duysa öldürür falan diye. Ya da senin dediğin gibi olabilir ya iddia etmeyeceğim sonra ne kadar saf olduğum ortaya çıkıyor.Konu sahibi çok kontrollü geldi bana, sosyal deney mi yapıyor nedirKimse duymayacak ama uykuları kaçsın diyor. Beyin fırtınası yapmaya gelmiş gibi
İntikam kataloğu mu vericez yapsın işte bişeylerBabası varya işim içinde. Kadının eşi duysa öldürür falan diye. Ya da senin dediğin gibi olabilir ya iddia etmeyeceğim sonra ne kadar saf olduğum ortaya çıkıyor.
Toplanıp dövmeye gidelim.İntikam kataloğu mu vericez yapsın işte bişeylerkimse duymadan yapılacak tek şey şantaj oluyor, onu da buraya sorması ne bileyim
Orman reisEğitim vakti!
Thread 'Genital bölgenizi mahvetmeyin' Genital bölgenizi mahvetmeyin
Bu konu bahsedilmiş miydi burada hiç? Konu sahibi sadece bu konuyu açıp üyeliğini iptal etmiş. O yüzden açıkça paylaştım
Süper ya kahvemi içerken eğlenceli okumalık bir şey arıyordum sağolEğitim vakti!
Bu konu bahsedilmiş miydi burada hiç? Konu sahibi sadece bu konuyu açıp üyeliğini iptal etmiş. O yüzden açıkça paylaştım
Bu efsaneydi yaa hahahahsgfhdEğitim vakti!
O neydi ya. Sarkmasın diye tüylü gezmişEğitim vakti!
Kahveni içerken kusabilirsin. Kahve bitsin öyle oku benceSüper ya kahvemi içerken eğlenceli okumalık bir şey arıyordum sağol
Evet ya karıştırmışım ben bunu şey sandım: Kuaförde ağda yaparken birinin genitalini görüp o neydi öyle ehehee diye gülen üye sandım.Kahveni içerken kusabilirsin. Kahve bitsin öyle oku bence
Eğitim vakti!
Şurada ufak bir hayal kırıklığı molası verip okumaya devam ettim.yeni ergenliğe girmiş genç kızlarımız da işe yarar tecrübeye sabittir:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?