- 8 Nisan 2023
- 5.420
- 48.135
- 468
- Konu Sahibi feliscatus
- #4.241
Akrep miBunu duymaya hazır olduğunu sanmıyorumGüneş Yengeç Yükselen Akrep
komboya bak skskssksksmdmxxmxmdö
![Smiling face with tear :smiling_face_with_tear: 🥲](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f972.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akrep miBunu duymaya hazır olduğunu sanmıyorumGüneş Yengeç Yükselen Akrep
Biz böyle nasıl anlayabiliriz telepati yoluyla mı![]()
Akrep mitanıştığıma memnun oldum hoşçağalın gidiyom ben.
Lafta olmadık, eşim pozitifken ben negatif çıkmıştım, ilk kez o zaman kemik ağrıları olmuştu.Geçmiş olsun katip, korona sonrası oldu di mi, Mahvetti pislik virüs
Bak yorum alıntılıyorum alttaki, içinde kalan olmuş jabzhsejakaöAy ben ne okudum yorumlar da efsane "dövmek demeyelim de refleks diyelim"![]()
Eline saglik bende b benim kine girseydim keske.ama o dansci kasli guclu bisey kesin ben dayak yerdim:) gelinlerle ugrasmayin anam katir gucu gelir valla sonunuz dayak olur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ya kıran giresi hastalık benim bütün dengemi bozdu ilk furyada yakalandım hala koku alamıyorum biliyor musun, kemik ağrısı da cabası.Lafta olmadık, eşim pozitifken ben negatif çıkmıştım, ilk kez o zaman kemik ağrıları olmuştu.
Haa konuşmuştuk bunuBunu duymaya hazır olduğunu sanmıyorumGüneş Yengeç Yükselen Akrep
Bu ben olabilir miyim acabaBak yorum alıntılıyorum alttaki, içinde kalan olmuş jabzhsejakaö
Ben direk dalarım gözüm karadır,motorcuyla eşim trafikte kavgaya tutumuştu indiler aşağıya en son beni admaın sırtından aldılar abla napıyın sen diyeBu ben olabilir miyim acababen de kesin dayak yerim görümcem 1.78 boyunda ve kemikleri de iri sensin canım
der geçerim
![]()
Helal olsun ablaBen direk dalarım gözüm karadır,motorcuyla eşim trafikte kavgaya tutumuştu indiler aşağıya en son beni admaın sırtından aldılar abla napıyın sen diye![]()
direk atlamışım o gazla.
Helal olsun ablaben tartışırken şöyle görünüyormuşum eşim atmıştı.
Nickinle tam uyumluymuşsun abla takdir ettimSonuçta koçişim yani dalarım hemen,trafik ışıklarında üzeime süren birini el hareketiyle gel gel dedim adam iniyoırdu karısı tuttu![]()
pazarda satıcı üzerime uçacaktı gene gel gel dedim birn başım belaya gircek varya
![]()
Teraziyim ama dengeli dengesizim çok abartmadan kavgamı ederim :))Nickinle tam uyumluymuşsun abla takdir ettim![]()
Annesi aldatılanHangisi.
Bunlar banlı olanlar ya da üyeliklerini iptal edip giden o güzel insanlar mı acaba.Yalnız kaldım nerdesinizKadının düşmanı yine kadınmış
5 ziyaretçi diyo kim onlar acaba
![]()
Bunlar banlı olanlar ya da üyeliklerini iptal edip giden o güzel insanlar mı acaba.
İvitO güzel atlara binip gidenler mi![]()
Var mı yeni ekşın![]()