KK Nostalji Treni 🫠

Benim ay burcum Terazi Venüs İkizler bi el at bakam :KK53:
Ay terazi çekici, hoşsohbet, neşeli ve duruşu olan kişilerdir genel olarak. Tabii bir de flörtöz 😈 Empatik ve iletişimi kuvvetlidir.
Venüs ikizler zeki, aşırı sosyal ve eğlencelidir. Gülmeyi, eğlenmeyi çok severler.

Ikisinde de iletişim çok güçlü, karşındakilerle o elektriği yakalarsan ortamın sosyal kelebeği olursun.

Mevsim geçişlerinde oluyor sanırım bu tarz ağrılar. Bi de gökyüzündeki değişimler de etkiliyor kemik, kas, omurga sistemlerini.
Aşı etkisi için uzman bi Kimyacı arkadaşım hacemat önermişti bana, yaptırdım ve çok memnun kaldım. Zaten önceden de tecrübem vardı, yine çok iyi geldi.

Ay ben ne okudum yorumlar da efsane "dövmek demeyelim de refleks diyelim" 😂
Omg 😂😂
O.. dediyse tokadı yapıştırması iyi olmuş bence :KK53:
Konuyu 2023'te açsa, şiddet karşıtları konu sahibinin pestilini çıkarırdı:KK53:
Ben de şiddet yanlısı değilim ama bazı durumlarda okkalı bi tokat iş görür jfjdjfkf

Kızlar yeni konu hakkında ne düşünüyorsunuz 😵‍💫 Herşey fake gibi geliyor artık :mad:

indir.jpeg

Ay terazi çekici, hoşsohbet, neşeli ve duruşu olan kişilerdir genel olarak. Tabii bir de flörtöz 😈 Empatik ve iletişimi kuvvetlidir.
Venüs ikizler zeki, aşırı sosyal ve eğlencelidir. Gülmeyi, eğlenmeyi çok severler.

Ikisinde de iletişim çok güçlü, karşındakilerle o elektriği yakalarsan ortamın sosyal kelebeği olursun.

Aa beni anlattı 😎 empatlığıma tüküreyim ama ya çok yorucu 🥹 gülerim güldürürüm bana takılın hayatınızı yaşayın 😎

Back