- 25 Kasım 2014
- 2.795
- 21.397
- 508
- Konu Sahibi feliscatus
- #4.221
Kızlar yeni konu hakkında ne düşünüyorsunuz
Herşey fake gibi geliyor artık ![Mad :mad: :mad:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk27.gif)
![Face with spiral eyes :face_with_spiral_eyes: 😵💫](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f635-1f4ab.png)
![Mad :mad: :mad:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk27.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun katip, korona sonrası oldu di mi, Mahvetti pislik virüsÜşütünce kemiklerim ağrımaya başladı 2 yıldır deliriyorum.
Ay terazi çekici, hoşsohbet, neşeli ve duruşu olan kişilerdir genel olarak. Tabii bir de flörtözBenim ay burcum Terazi Venüs İkizler bi el at bakam![]()
Ay ben ne okudum yorumlar da efsane "dövmek demeyelim de refleks diyelim"
Hangisi.Kızlar yeni konu hakkında ne düşünüyorsunuzHerşey fake gibi geliyor artık
![]()
Kimi eltisini dişler kimi görümcesini pataklar. Ben sıfırım bu konuda ya uzakdoğu sporları dersi mi alsam. Ben niye yoluşmak yerine istirham ediyorum
İpucuKızlar yeni konu hakkında ne düşünüyorsunuzHerşey fake gibi geliyor artık
![]()
OmgAy ben ne okudum yorumlar da efsane "dövmek demeyelim de refleks diyelim"![]()
Kızlar yeni konu hakkında ne düşünüyorsunuzHerşey fake gibi geliyor artık
![]()
Gelip kulağına fısıldamak nedir shjsjjsjsOmg
O.. dediyse tokadı yapıştırması iyi olmuş bence![]()
Konuyu 2023'te açsa, şiddet karşıtları konu sahibinin pestilini çıkarırdı![]()
Ben de şiddet yanlısı değilim ama bazı durumlarda okkalı bi tokat iş görür jfjdjfkf
Ay terazi çekici, hoşsohbet, neşeli ve duruşu olan kişilerdir genel olarak. Tabii bir de flörtözEmpatik ve iletişimi kuvvetlidir.
Venüs ikizler zeki, aşırı sosyal ve eğlencelidir. Gülmeyi, eğlenmeyi çok severler.
Ikisinde de iletişim çok güçlü, karşındakilerle o elektriği yakalarsan ortamın sosyal kelebeği olursun.
Hsjajhdjajskaksls konu sahibinin şokunu düşünGelip kulağına fısıldamak nedir shjsjjsjs
Benim de Güneş terazi, alçalan ikizler, benziyor huylarımızAa beni anlattıempatlığıma tüküreyim ama ya çok yorucu
gülerim güldürürüm bana takılın hayatınızı yaşayın
![]()
Gerçekten refleks olabilir ya yorumcular haklı dkjdjsjksHsjajhdjajskaksls konu sahibinin şokunu düşünEki Görüntüle 3304603
Ya ben bunlara bayılıyorum sksksks bi sürü stickerı vardı bunun bendeHsjajhdjajskaksls konu sahibinin şokunu düşünEki Görüntüle 3304603
Benim de Güneş terazi, alçalan ikizler, benziyor huylarımızgüneş ve yukselenin neydi?
Biz böyle nasıl anlayabiliriz telepati yoluyla mıHe ya hep ipucusuz konuşmalar![]()