- 7 Mart 2013
- 6.504
- 19.614
- 448
- Konu Sahibi feliscatus
- #4.281
Evde var mı bir bakayımSürtünme olmasın diye don olarak şunu öneriyordu sanırım
Eki Görüntüle 3304701
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evde var mı bir bakayımSürtünme olmasın diye don olarak şunu öneriyordu sanırım
Eki Görüntüle 3304701
aklına koymuşsa dağa taşa bile sürter ki. Bu işler kafada bitcekSürtünme olmasın diye don olarak şunu öneriyordu sanırım
Eki Görüntüle 3304701
Konu sahibi orman gibi gezdiği için tepki alınca herkese kara k*k*lar dilemişti. Sen yok muydun ordaMakbul bir kukuya sahip olduğumu öğrendim ve bu yaşıma kadar kukuma övgüler yağdırmayan kocama teessüflerimi sunuyorum![]()
Düz olursa sorun yokaklına koymuşsa dağa taşa bile sürter ki. Bu işler kafada bitcek
Bedduanın da böylesiKonu sahibi orman gibi gezdiği için tepki alınca herkese kara k*k*lar dilemişti. Sen yok muydun orda
Konu sahibi orman gibi gezdiği için tepki alınca herkese kara k*k*lar dilemişti. Sen yok muydun orda
Sürtünme olmasın diye don olarak şunu öneriyordu sanırım
Eki Görüntüle 3304701
KarartıyormuşBişi anlamadım ben. Sürtününce noluyor ki donumuz?![]()
Akrep miAkrebi de yorumlar mısın.![]()
Akrep mi
Ne olarak ama? Güneş mi, Ay mı, yükselen mi, Venüs mü?
Doğum tarihime göre akrebim. Yükseleni bilmiyorum sabah ezanlarıylan doğmuşum işe yarar mıAkrep mi
Ne olarak ama? Güneş mi, yükselen mi, Venüs mü?
Benim de yükselenim aynı saatlerDoğum tarihime göre akrebim. Yükseleni bilmiyorum sabah ezanlarıylan doğmuşum işe yarar mı
O göz yaşı pıtı gördüm bu arada.![]()
Sürtünme olmasın diye don olarak şunu öneriyordu sanırım
Eki Görüntüle 3304701
meziyet gibi meziyet be jshshsjsls kalem kalem de açıklamışEğitim vakti!
Thread 'Genital bölgenizi mahvetmeyin' Genital bölgenizi mahvetmeyin
Bu konu bahsedilmiş miydi burada hiç? Konu sahibi sadece bu konuyu açıp üyeliğini iptal etmiş. O yüzden açıkça paylaştım![]()
Kimse de kıymetlisine toz kondurmuyor.Ablasının kuaföründe kara kara kukular görüp benimki pammık gibi yihuuuu diye konu açan üye?
Bunu ben de merak ediyorum,Ablasının kuaföründe kara kara kukular görüp benimki pammık gibi yihuuuu diye konu açan üye?
Direkt hatırlamıyorum ama araştırıcam.