- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.242
- 548
- Konu Sahibi feliscatus
- #4.301
Konulara kusma emojisi istiyoruz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kanka akrep, oğlak, koç, balık deyince oluyo o gözyaşı bende, affedinDoğum tarihime göre akrebim. Yükseleni bilmiyorum sabah ezanlarıylan doğmuşum işe yarar mı
O göz yaşı pıtı gördüm bu arada.![]()
Olmaz herhalde ya, çoktan evlenmiştir bence. Topukla hayat mı geçer2015 konusu buldum çiçek gibin, üye de aktif değil bişi olar mı
Thread 'ayak topuğuyla maaturbasyon yapmak kızlık zarını bozarmı?'
ayak topuğuyla maaturbasyon yapmak kızlık zarını bozarmı?
Olmaz herhalde ya, çoktan evlenmiştir bence. Topukla hayat mı geçer
Biriyle geçmezse 2.si varBir topukla hayat mı geçer Gülben![]()
Benim burcuma herkes önyargılı yaklaşıyor, iyi ki söylememişim (bilen varsa söylemesinKanka akrep, oğlak, koç, balık deyince oluyo o gözyaşı bende, affedin
Güneş Akrep hırslı, sezgileri güçlü, inatçı ve içe dönük olur genelde. Mücadeleyi severler. Libidoları yüksektir
Negatif yanını aldıysa kıskanç ve tehlikeli tipler oluyorlar bence, manipülatif bi tarafları var.
Tabii haritadaki bi çok gezegen ve burç birlikte etkili, o yüzden de aynı burçtaki herkes bir değil.
Ben de Venüs akrebim ve ilişkilerde zorluyor beni, sezgilerim inanılmaz yüksek ve 6.hissime çok güvenirim. Her an analiz halindeyim elimde olmadan, aşırı yorucu![]()
İkizler misinBenim burcuma herkes önyargılı yaklaşıyor, iyi ki söylememişim (bilen varsa söylemesin)
Değilimİkizler misin![]()
Balık?Benim burcuma herkes önyargılı yaklaşıyor, iyi ki söylememişim (bilen varsa söylemesin)
Sevsinler balığı ben de balığımBalık sevilir ya. Acaba Kova mı![]()
Değil değil, cüzzamlı muamelesi yapılan bi burçDemek ki burcumun özelliğini taşımıyorum
![]()
BenzeriAha bildim Başak![]()
Yok bende hiç kötü özelliği yok hep iyi yanlarını almışımKanka akrep, oğlak, koç, balık deyince oluyo o gözyaşı bende, affedin
Güneş Akrep hırslı, sezgileri güçlü, inatçı ve içe dönük olur genelde. Mücadeleyi severler. Libidoları yüksektir
Negatif yanını aldıysa fazla sabit fikirli, kinci, kıskanç ve tehlikeli tipler oluyorlar bence, manipülatif bi tarafları var.
Tabii haritadaki bi çok gezegen ve burç birlikte etkili, o yüzden de aynı burçtaki herkes bir değil.
Ben de Venüs akrebim ve ilişkilerde zorluyor beni, sezgilerim inanılmaz yüksek ve 6.hissime çok güvenirim. Her an analiz halindeyim elimde olmadan, aşırı yorucu![]()
Ben bi cesaret söyledim. Akrep değilsen korkma söyle. Akrebim diyince gerçek akrepmiş gibi bakıyorlar.Söyletmeyin, bence bilmeden böyle çok iyi anlaşıyoruz![]()
Söyletmeyin, bence bilmeden böyle çok iyi anlaşıyoruz![]()
Ben koçum gocam da koç.Koç mu yoksabeyim de Koç
![]()