KK Nostalji Treni 🫠

Doğum tarihime göre akrebim. Yükseleni bilmiyorum sabah ezanlarıylan doğmuşum işe yarar mı 😂😂😂
O göz yaşı pıtı gördüm bu arada. 😑
Kanka akrep, oğlak, koç, balık deyince oluyo o gözyaşı bende, affedin 🥲😂😂
Güneş Akrep hırslı, sezgileri güçlü, inatçı ve içe dönük olur genelde. Mücadeleyi severler. Libidoları yüksektir 😈
Negatif yanını aldıysa fazla sabit fikirli, kinci, kıskanç ve tehlikeli tipler oluyorlar bence, manipülatif bi tarafları var.
Tabii haritadaki bi çok gezegen ve burç birlikte etkili, o yüzden de aynı burçtaki herkes bir değil.
Ben de Venüs akrebim ve ilişkilerde zorluyor beni, sezgilerim inanılmaz yüksek ve 6.hissime çok güvenirim. Her an analiz halindeyim elimde olmadan, aşırı yorucu 🥲

Son düzenleme:
Güneş Akrep hırslı, sezgileri güçlü, inatçı ve içe dönük olur genelde. Mücadeleyi severler. Libidoları yüksektir 😈
Negatif yanını aldıysa kıskanç ve tehlikeli tipler oluyorlar bence, manipülatif bi tarafları var.
Tabii haritadaki bi çok gezegen ve burç birlikte etkili, o yüzden de aynı burçtaki herkes bir değil.
Ben de Venüs akrebim ve ilişkilerde zorluyor beni, sezgilerim inanılmaz yüksek ve 6.hissime çok güvenirim. Her an analiz halindeyim elimde olmadan, aşırı yorucu 🥲
Benim burcuma herkes önyargılı yaklaşıyor, iyi ki söylememişim (bilen varsa söylemesin 🤫)

Negatif yanını aldıysa fazla sabit fikirli, kinci, kıskanç ve tehlikeli tipler oluyorlar bence, manipülatif bi tarafları var.
Yok bende hiç kötü özelliği yok hep iyi yanlarını almışım 🤪

Back