KK Nostalji Treni 🫠

images (1).jpeg

Konu sahibi çok kontrollü geldi bana, sosyal deney mi yapıyor nedir 😂 Kimse duymayacak ama uykuları kaçsın diyor. Beyin fırtınası yapmaya gelmiş gibi 🤔
Babası varya işim içinde. Kadının eşi duysa öldürür falan diye. Ya da senin dediğin gibi olabilir ya iddia etmeyeceğim sonra ne kadar saf olduğum ortaya çıkıyor. 😂😂😂

Babası varya işim içinde. Kadının eşi duysa öldürür falan diye. Ya da senin dediğin gibi olabilir ya iddia etmeyeceğim sonra ne kadar saf olduğum ortaya çıkıyor. 😂😂😂
İntikam kataloğu mu vericez yapsın işte bişeyler 🤣 kimse duymadan yapılacak tek şey şantaj oluyor, onu da buraya sorması ne bileyim 😶

Eğitim vakti!

Thread 'Genital bölgenizi mahvetmeyin' Genital bölgenizi mahvetmeyin

Bu konu bahsedilmiş miydi burada hiç? Konu sahibi sadece bu konuyu açıp üyeliğini iptal etmiş. O yüzden açıkça paylaştım :KK53:
O neydi ya. Sarkmasın diye tüylü gezmiş 🤮 donunu da tam çekmiyormuş sürtmesin diye. Adama da sınır koyar bu senede iki kez yoksa sarkar diye. Sanki mezara götürecek. 😂😂

Kahveni içerken kusabilirsin. Kahve bitsin öyle oku bence 😂😂
Evet ya karıştırmışım ben bunu şey sandım: Kuaförde ağda yaparken birinin genitalini görüp o neydi öyle ehehee diye gülen üye sandım.

Gerçi bunun da aşağı kalır yanı yok 😂

Back