- 25 Ağustos 2014
- 20.477
- 48.519
- 798
- Konu Sahibi feliscatus
- #4.201
Ismini degistirirsen haber ver, yine de tanimazsam dünkü olayli geceyi hatirlat hfjskdkskYok kızz ne incinicem, sen 1 ay sonra tanımazsan incinirim ama![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ismini degistirirsen haber ver, yine de tanimazsam dünkü olayli geceyi hatirlat hfjskdkskYok kızz ne incinicem, sen 1 ay sonra tanımazsan incinirim ama![]()
Eski konudan alıntı da yapayım mıIsmini degistirirsen haber ver, yine de tanimazsam dünkü olayli geceyi hatirlat hfjskdksk
İncinmişsin dediYok kızz ne incinicem, sen 1 ay sonra tanımazsan incinirim ama![]()
Tanıyan tanıyor işteİncinmişsin dedi
İşsizlik zor zanaatValla ben bayıldım, tak tak dizmişsin konuları alt alta![]()
İşte onlar ama seviyorum dediiiğğğ diye konu açıyor.Buralarda olanlar var hala. Eskiden yorumlar çok güzeldi diyenler![]()
Geçen vardı birisi mükemmel bir erkek, iyiyken çok iyiİşte onlar ama seviyorum dediiiğğğ diye konu açıyor.
Why not hfkfkskdkkdkdEski konudan alıntı da yapayım mı![]()
Neyin var kuzumBütün eğlenceler bütün geyikler zaten ben yokken hastayken filan yapılsın tamam mı![]()
Geçmiş olsunBütün eğlenceler bütün geyikler zaten ben yokken hastayken filan yapılsın tamam mı![]()
Neyin var kuzum![]()
Geçmiş olsun, şifa olsun yavrumBotoks yaptırdım da ondan bir süre başım ağrıdı![]()
Üzülme ben de hastaydım, işten eve zor attım kendimi, o zamandan beri uyuyorum sjdjjdBütün eğlenceler bütün geyikler zaten ben yokken hastayken filan yapılsın tamam mı![]()
Ultra güzellik, yüksek kara mizahVenüs burçlarında oluyor genelde, öyle bi enerji aldım
Ben terazi, eski eşim boğa idi, bi gram önemi yok tabii şu an bunun jfkskdkskd
Geçmiş olsun katibim nen varÜzülme ben de hastaydım, işten eve zor attım kendimi, o zamandan beri uyuyorum sjdjjd
Üşütünce kemiklerim ağrımaya başladı 2 yıldır deliriyorum.Geçmiş olsun katibim nen varben de üşüttüm sanırım sızım sızım her yerim ağrıyor ya da yaşlandım bilemiyorum
![]()
Üşütünce kemiklerim ağrımaya başladı 2 yıldır deliriyorum.
Bütün eğlenceler bütün geyikler zaten ben yokken hastayken filan yapılsın tamam mı![]()
Üzülme ben de hastaydım, işten eve zor attım kendimi, o zamandan beri uyuyorum sjdjjd