KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

merhabalar hatunlar benide alın benideeeeeeeeeeeeee gelimmi bende sizin topiğinize tatlımı tatlı dilli hatunum :KK17::KK42::KK66::124::111::KK71::KK52::KK1::KK9:bak uçarak geldim:KK55::KK55::KK55:

gel kiz gel yanimiza :KK1::KK1:

günaydınn mı desem ne desem kızlar :KK70:

sende sonra ben günaydin desem olurmu :)))

Tekrar selamlıyorum kızlar :)

A.s hosgeldin :KK16::KK16:

hadi nen. fazla soğutmayın kızım. ikide bir sibiryadan yüksek basınç gelmesin canımmm.

bu sene sibiryanin degil almanyanin havasini yolladim ben üsümiyim diye :KK1::KK1::KK1:

bu yıl iyi kıs yasadık yawww

ben kilo vermek istiommmmmmm:KK56:

sende bu azim varken verceksin canim sana güveniyorum :13:

ben tatlı dilli değilim ki neden geleyim buraya
hoş çağıranda olmadı ya

ben tatlı dilli değilim ki neden geleyim buraya
hoş çağıranda olmadı ya

ayyy cnm hosgeldınnnn senı dgr topıklerden hep tanıyorummmm hosgeldııın tekrarrrrrrr ahanda cagırdım senı ozeldende
cagıracagımmmm heeeey kızlarrr cep telden gırıyorum ne kdr zoooor yaaaa sızı sevıoreeeee:KK49:

üf püf afra tafraaaaaaaa
valla sıkıldım boş boş dolanmaktan...geyik nerde ben orada ........
selam hanımlar nasılsınız geceniz hayırlı ola

üf püf afra tafraaaaaaaa
valla sıkıldım boş boş dolanmaktan...geyik nerde ben orada ........
selam hanımlar nasılsınız geceniz hayırlı ola

canııııımmm ılk baslarda bır gorundun dahada gelmedın yaaaaw senınde gecen hayırlı olsun bebegıın hayrlı olsun ıns

canııııımmm ılk baslarda bır gorundun dahada gelmedın yaaaaw senınde gecen hayırlı olsun bebegıın hayrlı olsun ıns
:KK1:ayy kuzucum dedim bi selam vereyim bakalım hatırlayacakmı aferim kız esaslı hatunmuşsun:KK16:
yaa ben öyleyim işte her zaman gelmem arada gelirimki datlu olayım demi:KK1:
teşekkür ederim bebeğim için darısı tüm isteyenlerin başına inşallah....:KK16:

Bluecukk kız bu imzanın altındaki bilgiler ne güzel olmuş bayıldım vallaa:KK49:
Bu arada selammm:KK16:

meeeeerrrrrrrrrviiiiiiiişşşşşşşşşş
bakıp kaçma kız gel yukarı eccik çene çalak dattlu datlu:KK1:

Merhaba hanimLar nasılasınız KPSS çalıştığım için ugrayamiyorum uzun zamandır bu topige nasılasınız bakalım:KK19:

evet bencede güzel olmuş beğendim bende hemen yaptım kendime...
hoş geldin kuzucvum nasılsın.......

Hoşbulduk hayatım gezmedeydim zaten yeni geldim ohhh ohh:21:
Hıı sen mi yaptın bende site otomatikmen site yaptı zannettim:)

Merhaba hanimLar nasılasınız KPSS çalıştığım için ugrayamiyorum uzun zamandır bu topige nasılasınız bakalım:KK19:
hoş geldin..kpss ye çalışıyorsun demek ne güzel allah yardımcın olsun....sözde bende bu yıl girecektim yalan oldu...inşallah güxel geçer....

hoş geldin..kpss ye çalışıyorsun demek ne güzel allah yardımcın olsun....sözde bende bu yıl girecektim yalan oldu...inşallah güxel geçer....

Gülüm Rabbim en güzel hediyeyi vermiş sana ne yapacaksın sen boşver kpss'yi:):):KK16:

Gülüm Rabbim en güzel hediyeyi vermiş sana ne yapacaksın sen boşver kpss'yi:):):KK16:

Teşekkürler canım ins. Hayırlısı olur baya sıkı çalışıyorum bakalim:KK31:Tarihteyim aklımda birşey kalmıyor :KK37:Of of idare ediyoruz sınava kadar pekiştirdim diye umut ediyorum:KK53:Sen niye vazgeçtin şimdi başlasan sıkı bir programla yetiştirebilirsin

Hoşbulduk hayatım gezmedeydim zaten yeni geldim ohhh ohh:21:
Hıı sen mi yaptın bende site otomatikmen site yaptı zannettim:)
sadece kullanıcı profiline bebeğin doğum tarihini yazıyosun o kadar....

çok şükür rabbime evet ama naparsın ekmek parası be abla:KK1:
kız erkekime karşı egemenliğimi ilan edecektim kpss yi kazanınca ne güzel :KK1:

sadece kullanıcı profiline bebeğin doğum tarihini yazıyosun o kadar....

çok şükür rabbime evet ama naparsın ekmek parası be abla:KK1:
kız erkekime karşı egemenliğimi ilan edecektim kpss yi kazanınca ne güzel :KK1:
Şu bebeği anladım ama öbür şekli anlamadım canım ya
Amann egemenliğini yesinler senin:KK53:

Teşekkürler canım ins. Hayırlısı olur baya sıkı çalışıyorum bakalim:KK31:Tarihteyim aklımda birşey kalmıyor :KK37:Of of idare ediyoruz sınava kadar pekiştirdim diye umut ediyorum:KK53:Sen niye vazgeçtin şimdi başlasan sıkı bir programla yetiştirebilirsin
allahım emeklerini boşa çıkarmasın tarihte bende zayıfımdır maalesef....
yaa 6 yıl ikna etmek için eşimi adamın başının etini yedim.....
tam bu sene gir tamam izin veriyorum çalışmana dedi...1 ay sonra hamile kaldım...:KK17:

Şu bebeği anladım ama öbür şekli anlamadım canım ya
Amann egemenliğini yesinler senin:KK53:
sağdaki şekil bebeğin yakın zamndaki şekli soldakide bebeğin kesesi..benimki şimdilik kese olduğu için o resmi uygun görmüşler bana:KK1:
kristaaaaaaaaaaaaaal:KK23::KK23::KK23::KK19:

X