KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

:KK60::KK60::KK60: kiz sen bari uslu dur burayi kim gözetlicek yoksa :KK53:

:KK60::KK60:

dikkat etsemde su batasica cenem yokmu illaki cevab yetistircem :KK35:

Ben bekçi oldum zaten burda gelene gidene hoşgeldin beşgittin yapıyom :KK52:
Uslu duruyom da beni kışkırtıyolar bazen zor tutuyorum kendimi :KK53:

ban alma sakın ya canımmmmmmmm biz sensiz naparıkkk

almamaya gayret göstercem canim ama söz veremem :)))) sende uslu dur bana diyon ama benden önce almissin puancini :KK1::KK1:

kelebek nereye kacti acaba puan toplamayi :KK60::KK60:

yap tabi hosgeldin besgittinnnn yap tabiiiiiii seni asistanım tayin ettim:KK45:

kaş para verejeeen banaaa :KK52: hemen bankayı bırakabilirim :KK1:

almamaya gayret göstercem canim ama söz veremem :)))) sende uslu dur bana diyon ama benden önce almissin puancini :KK1::KK1:

kelebek nereye kacti acaba puan toplamayi :KK60::KK60:

kız rabiş kaçmadım nası doğum etsem diye karar vermeye çalışıyoooree o yüzden yokoldum :KK52:

Evet kararımı verdim :KK1:
yine doğurmaktan vazgeçiyorum :KK60:

:KK60::KK60: okadar korkunc seyleri dogum yapmadan bende okusaydim vazgecerdim elbet :KK60:

neyseki konuyu kapadilar :KK1:

ya burda hava cok tuhaf sabah kar yagiyordu sonra günes acti simdide yagmur yagiyor,birazdan yine günes acar :KK60:

Valla insan artık yorum yapmaya korkuyo birileri gelip sana laf atıyo o ona bu buna derken ortalık savaş alanı :KK1:
Ben içerde -1 katında olduğumdan ötürü bişey göremiyorum :KK53: burda sadece ağaç görüyorum şu an.o da arkamı dönünce taa 30 metre ileride :KK52: bakmam daha iyi :KK52:

Yarın bulutlu cumartesi yağışlı gösteriyo yaz gelsin artıık yaaaa sıkıldıım :KK37:

Valla insan artık yorum yapmaya korkuyo birileri gelip sana laf atıyo o ona bu buna derken ortalık savaş alanı :KK1:
Ben içerde -1 katında olduğumdan ötürü bişey göremiyorum :KK53: burda sadece ağaç görüyorum şu an.o da arkamı dönünce taa 30 metre ileride :KK52: bakmam daha iyi :KK52:

Yarın bulutlu cumartesi yağışlı gösteriyo yaz gelsin artıık yaaaa sıkıldıım :KK37:

Türkiyede bu sene güzel kis kecti karli heryer bembeyaz :KK31: ve cok soguk :KK52:

bi resim gördüm gecenlerde karadeniz bölgesinde denizin dalgalari donmus görünce sok oldum :KK53::KK53:

ghs nereye kacti acaba yine temizligemi :KK60:

yaaa dalga mı donmuuş :KK53: off bu ne soğuk bu sene hakkaten yaa

ghs yeter yaaa yerler aşındı mobilyaların cilası soyuldu yeteeeer :KK52:
deli bu kız deli delii :KK3:

gerçi yemek yapmaya gitmiş de olabilir.

yaaa dalga mı donmuuş :KK53: off bu ne soğuk bu sene hakkaten yaa

ghs yeter yaaa yerler aşındı mobilyaların cilası soyuldu yeteeeer :KK52:
deli bu kız deli delii :KK3:

gerçi yemek yapmaya gitmiş de olabilir.

evet resmi bulabilirseM özelden yollarim canim

belki yatagini toplamaya gitmisdir :KK60::KK60:

bende birazdan cikcam kelebem alisverise gitcez esimi bekliyorum

:KK60: :KK60: evet yaaaa nası gelmedi aklıma.
kız o hiç kapatmıyodur belki herkes senle ben mi :KK52: :KK52:

Ben de alışverişe gitçem tatlım eşimi bekliyorum eve gitsin bide mesai saatim bitsin diye kendimi bekliyorum :KK52:
Gidip çiğ sebze alıcam yarım biz rejime başlıyoz da Allahın izniylen :KK52: nası olacak bilmiyom :KK53:

X