Gösterip kaçıyon ama olmaz kiii
Tatlıyı az yesem totom böle olmazdı evet doğru diyon az yemem lazım bunu beyin olacak organıma anlatmak lazım
annem göster ama elletme dedi
aksama gel senle cekirdek citlayalim tatli filan gelmez aklina
günaydın kızlar
anneler diyince aklıma geldi eskiden annelerimizin ne güzel özlü sözleri olurdu dimi onları kızdırınca sarf ettikleri sözler
-anne olunca görürsün
-sen beni üzdün ben ölünce kimi üzecen bakalım
annem acayip acıtasyon yapardı
Günaydın mandicim naber napan??
Benim annem sigara içerdi bağırıp çağırırdım.Öyle kül tablası bile dökemem ben nefret ederim sigaradan.
Bi gün dedi ki beni rahat bırakmıyon inşallah içen koca alırsın
Şimdi kocamla karşılıklı içiyolar
Annemin en özlü sözü o oldu yoksa beddua mı tuttu desek
demek anenden korkulur kadının duası kabul oluyor baksana :)
benimki hareket halindeki bana terlik atma çalışmalarında bağırırdı dur dedim sana hareket etme diye dursam daha kolay yiycem terliği kaçarsam isabet şansı az :))
Bide çok söylenen "çocuğun var derdin var" "kızın var işin var"
O konuda benim taktiğim sağa sola koşarak şlalom yaparak koşmaktı
ben bi kere tırnağını yiyen arkadaşıma terlik attım da korkudan bayılacaktı kız tv ye dalmıştı
Terlik çok etkili bi silah
evet evet çocuğun var derdin var ardından da sen ne zaman çocuk yapacan düşmanmısın dert ise niye yapayım
Evet evet ne onunla nede onsuz olmuyo
"Beni niye yaptın bana mı sordun??" diyince trip atıyo
"iyi,ben yaptım,sen yapmazsın!!!" diyo
Ahh analık işte yedir içir büyüt bu yaşa getir tam sana hizmet edecekken elin oğlunun anasına hizmet etsin
günaydın kızlar
anneler diyince aklıma geldi eskiden annelerimizin ne güzel özlü sözleri olurdu dimi onları kızdırınca sarf ettikleri sözler
-anne olunca görürsün
-sen beni üzdün ben ölünce kimi üzecen bakalım
annem acayip acıtasyon yapardı
Kizlar iyi aksamlar bisey sorcam sizlere
birinci ihtarimi yani uyarimi aldimpuanlar cogalinca noluyor kacincidan sonra ban yicem :18:
Kizlar iyi aksamlar bisey sorcam sizlere
birinci ihtarimi yani uyarimi aldimpuanlar cogalinca noluyor kacincidan sonra ban yicem :18: