Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne yapsak ki
biri çalsın diğerleri oynasın
FETİH filmini konusalım HARİKAYDI HARİKAYDI
MUHTESEMDİ
FEVKALEYDİ
AĞLA AĞLA AĞLA BİTTİMMM
.emegi olan herkese teşekkürler. FATİH SULTAN MEHMET e ŞEHİTLERİMİZE binlerce teşekkürler. Rabbim mekanlarını cennet etsin.Şuan yasadıgım nefes aldıgım sehiri siz verdiniz bana
FETİH filmini konusalım HARİKAYDI HARİKAYDI
MUHTESEMDİ
FEVKALEYDİ
AĞLA AĞLA AĞLA BİTTİMMM
.emegi olan herkese teşekkürler. FATİH SULTAN MEHMET e ŞEHİTLERİMİZE binlerce teşekkürler. Rabbim mekanlarını cennet etsin.Şuan yasadıgım nefes aldıgım sehiri siz verdiniz bana
Pişşşşşt ghs dün aklıma geldi de KK eğer "Kocalar Kulübü" olsaydı hangi konular açılırdı acaba :2:
Mesela benim beyden baya bi konu çıkardı,Konu başlıklarından bazıları aynen şunlar olurdu,
"Karım dün akşam bana zorla bulaşık makinesini boşalttırdı.Bu bana reva mı?"
"Ben hafta sonları geç saatte yatmak zorunda mıyım?"
"Kuzey güney gibi saçma bir diziyi hala izliyor,aranızda var mı benim gibi?"
"Karım kuaföre maaşını yatırıyor engel olamıyorum."
"Kaynanam tek kalan sigaramı içti,ne yapmalıyım,nasıl tepki vermeliyim?"
"Hangi arabayı almalıyım?Lpg taktırmalı mıyım?"
"Çocuktan sonra keyfim kaçar diye korkuyorum,yapmasam olmaz mı?"
Daha yazsam rekor kırarız
hediye almak gereklimidir evet o konuya yüzlerce sayfa yorum yapılır
Bak bi tane daha;
Evin bütün sorumluluğu bende.Kombiyi hep ben kapatıyorum ve kapıyı hep ben kilitliyorum.
Neden birgün de o düşünmüyor bunları ?
bende bi tane söylimm
hangi damatlık daha güzel
kaynanam küçük damadına daha düşkün
izlemeyenlerde bişeyler konuşsun ama
yes güzeldi. güzel bir başlang
bende izlemedim ben sinemada sıkılıyorum yawwww
kızlar ben geldim yazılarınıza öldüm öldüm güülmekten
ne oluyo nen burda . içinize koca ruhumu kaçtı
AY KOPTUM KOPTUM KOPTUMMMMMMMM
bide sey olur hep karım ve annem sürekli kavga ediyo arada kalıyorum ben kimi tutcam yardımmmmmm
bende izlemedim ben sinemada sıkılıyorum yawwww
nirdesin sen yaa fati sultan memmeti mi ayarttın kanuni neyine yetmior beni burda tek başıma bıraktınız küstüm sizlen uleeennnn
datlucadu kocaların ruhuna bürünüp konular açtık burda.acaip malzeme varmış bu adamlarda yaa
ama kimseden ses çıkmadı kendimiz çalıp kendimiz söledik sizden de öneriler bekliyoz kocalar konu açsa ne olurdu acep diye
nirdesin sen yaa fati sultan memmeti mi ayarttın kanuni neyine yetmior beni burda tek başıma bıraktınız küstüm sizlen uleeennnn
datlucadu kocaların ruhuna bürünüp konular açtık burda.acaip malzeme varmış bu adamlarda yaa
ama kimseden ses çıkmadı kendimiz çalıp kendimiz söledik sizden de öneriler bekliyoz kocalar konu açsa ne olurdu acep diye
kuş ötmüyor acaba antrapozamı girdim
saç ekimi yaptıracam. nereyi tavsiye edersinz. sonra saç ekimi ile ilgili doktorlarla anlaşma yapılırdı.
müjbe beyler baba oldummmm
su karımda cok sosyal ama ben evde tv izlemek istiyorum anca romantizm istiyor sıkıldım
kontor parası vermekten sıkıldım
her yıl tatil diye tutturuyor bu bizimki yaaa