heh şöle yola gel bakim...
çay demledim hanımlar yanına bide börecik yapıcam birazdan canı çeken buyursun gelsin bende z. burnundayım......
Sevmeseydim seçmezdim zaten memnunum şimdilik bakalım ilerde hayırlısı:)
sen bnm yıllardır görmedigim kardeşimsin.........merveeeeeee merveeeeeeeeeeeeee aç kollarını geliyorummm
ben doguramda sana yollayammm
Anam bu ne ya bu topiktekilerle birazdan akraba çıkarsam şaşırmayacağım varya
ümraniyedeyim cnm.... dedigim gibi bulusmalarımıza günlerimize gelin hatunlarrrrrrrrrr süper egleniyoruzzz
canım çokta uzak sayılmaz ahni arada bi köprü var o kadarcık yani dere tepe köprüyü geç sonra burdasın...misafir ol gel bana börecikler yedirem sana......börekmi(( Allahım sen aklımı koruuuuuuuuuuuuu ............... zburnu olsunnnn ne var ümraniyeye geçmekte sankim
sen kendini böle deşifre etmeye devam edersen benim gibi yakalanman an meselesi bacım...Anam bu ne ya bu topiktekilerle birazdan akraba çıkarsam şaşırmayacağım varya
heh şöle yola gel bakim...
çay demledim hanımlar yanına bide börecik yapıcam birazdan canı çeken buyursun gelsin bende z. burnundayım......
kızlaaarr bakın napalımm komik sarkı sözleri yazalııım gülelimmm aklımda süper seyler var...
merviş len bu yidiğimlen yarın gene oruç tatacam ben yaa yazık değilmi banaOhh diyette olan arkadaşa bakk maşallah ye yavrim ye
Can boğazdan gelirsağol canım
Bizdede vardı patatesli börek mideme indirdim valla
canım çokta uzak sayılmaz ahni arada bi köprü var o kadarcık yani dere tepe köprüyü geç sonra burdasın...misafir ol gel bana börecikler yedirem sana......
sen kendini böle deşifre etmeye devam edersen benim gibi yakalanman an meselesi bacım...
bak bana akıllandım artık.....
oooooo kızlar hepiniz hosgeldinizzzzzzzzzzz süpersiniz sahanesiniz benim tatlı dillli hatunlarım..............
haydi tatlı dilli hatunlarrrrr tanıtın kendinizi
Bu nasıl bir İstanbul egemenliğidir. denir egomanyasımıdır nedir ne denirse:))
merve ne kaynatiyon kiz