KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

heh şöle yola gel bakim...
çay demledim hanımlar yanına bide börecik yapıcam birazdan canı çeken buyursun gelsin bende z. burnundayım......

börekmi (( Allahım sen aklımı koruuuuuuuuuuuuu ............... zburnu olsunnnn ne var ümraniyeye geçmekte sankim

Anam bu ne ya bu topiktekilerle birazdan akraba çıkarsam şaşırmayacağım varya

börekmi (( Allahım sen aklımı koruuuuuuuuuuuuu ............... zburnu olsunnnn ne var ümraniyeye geçmekte sankim
canım çokta uzak sayılmaz ahni arada bi köprü var o kadarcık yani dere tepe köprüyü geç sonra burdasın...misafir ol gel bana börecikler yedirem sana......
Anam bu ne ya bu topiktekilerle birazdan akraba çıkarsam şaşırmayacağım varya
sen kendini böle deşifre etmeye devam edersen benim gibi yakalanman an meselesi bacım...
bak bana akıllandım artık.....

heh şöle yola gel bakim...
çay demledim hanımlar yanına bide börecik yapıcam birazdan canı çeken buyursun gelsin bende z. burnundayım......

Ohh diyette olan arkadaşa bakk maşallah ye yavrim ye
Can boğazdan gelirsağol canım
Bizdede vardı patatesli börek mideme indirdim valla

kızlaaarr bakın napalımm komik sarkı sözleri yazalııım gülelimmm aklımda süper seyler var...

Ohh diyette olan arkadaşa bakk maşallah ye yavrim ye
Can boğazdan gelirsağol canım
Bizdede vardı patatesli börek mideme indirdim valla
merviş len bu yidiğimlen yarın gene oruç tatacam ben yaa yazık değilmi bana

Kız ne olacak sanki benim kimsem yok ki bacım

oooooo kızlar hepiniz hosgeldinizzzzzzzzzzz süpersiniz sahanesiniz benim tatlı dillli hatunlarım..............
haydi tatlı dilli hatunlarrrrr tanıtın kendinizi

hoşbulduk bitoşum azıcık geç kaldım amma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…