ah benimde mat süper ben sna mat anlatayım sen bana tarihben çok şükür düğün telaşını atlattım eşya gelinlik çok stersli iş herbişi
canım benim tarih iyi çünkü mersinin en iyisinden ders aldım geçen sene
ama tarih nankörr tekrar yapmazsan unutuluyo ama benim matematik hiç yokkk
benm üzerimde tek sınav degil düğün streside var
çok zamanlı ewlenmişssin canım maşallah sana
sınavdan 7 8 ay önce süper olmuş valaa
düğün nezaman cnm tarih bellimiesyaları fln aldınızmı ben mobilyalarımı bellonadan beyaz esyalarımıda boshtan aldım memnunum sormadın ama fikir olsun diye söyleme gereği duydum nedense
benim nişan mayısta oldu düğün yaza olcaktı ama eşimin bu yaz tayin durumu var o yüzden öne aldık sonbaharda evlendik kavuştuk iyi oldu ayrı şehirlerdeydik zavallım her haftasonu yanıma geliyordu
maşallah canım benimm
allah mutlulugunuzu daim etsin
maşallah canım benimm
allah mutlulugunuzu daim etsin
bizde ayrı sehirlerdeyiz heray geliyooo:2::2::2::2::2:
amin canımmdarısı başına inş. çokkk mutlu olursunuzz sizde
pazar günleri dönerdi ,kimizde pazar günlerinden nefret ediyorduk şimdi uzun uzun kahvaltı ediyoruz pazar günlerimizin tadını çıkarıyoruzz
inşallah tatlım..... bizim nişanın arasına hastalık girdi ablası hastalabdı biraz hevesim kaçtı sanki:44::44::44:
neden cnm geç olsun güç olmasın üzülme herşey kısmet benim evlenmeye bile niyetim yoktu tanıştık 1.5 yıl içinde evlendik kısmettimde bu varmış
bende ewlilik fikrini hiç sewmezdim öyle bişeyki karar verdikten sonraa hersey sen o ve dügününüz oluyo insan baska bişey düşünmüyo
ewt cnm kısmet işi
bende işe girdimm ohh canıma degsin
ah bnde güzelim işimden çıktım evleniyorum diyeevde çok sıkılıyorum bu kpss olsada hayırlısıyla atansak
inşallah atanırız canım bende ewde çok sıkılmıştım yarın okulöncesi ücretli işne başlıyorum biraz degişiklik olur güzel olur
canım ben bugecelik kaçıyorum
ii geceler sana
yarın dewam ederiz inşallah
duydunmu bilmiyorum okul öncesi zorunluydu ya kaldırıyorlarmış inş. atamalarınızı etkilemez bu yıl yerleşirsen rahat edersin sonra sayı düşebilir herşeyin içine ettiler yaaazorunlu eiğitimide ilkokul 4 e kadar yapıcaklarmış sonra acıktan okuyup 8 yılı tamamlama hakkı vericeklermiş