KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

ah benimde mat süper ben sna mat anlatayım sen bana tarih ben çok şükür düğün telaşını atlattım eşya gelinlik çok stersli iş herbişi

çok zamanlı ewlenmişssin canım maşallah sana

sınavdan 7 8 ay önce süper olmuş valaa

canım benim tarih iyi çünkü mersinin en iyisinden ders aldım geçen sene

ama tarih nankörr tekrar yapmazsan unutuluyo ama benim matematik hiç yokkk

benm üzerimde tek sınav degil düğün streside var

düğün nezaman cnm tarih bellimi esyaları fln aldınızmı ben mobilyalarımı bellonadan beyaz esyalarımıda boshtan aldım memnunum sormadın ama fikir olsun diye söyleme gereği duydum nedense

çok zamanlı ewlenmişssin canım maşallah sana

sınavdan 7 8 ay önce süper olmuş valaa

benim nişan mayısta oldu düğün yaza olcaktı ama eşimin bu yaz tayin durumu var o yüzden öne aldık sonbaharda evlendik kavuştuk iyi oldu ayrı şehirlerdeydik zavallım her haftasonu yanıma geliyordu

düğün nezaman cnm tarih bellimi esyaları fln aldınızmı ben mobilyalarımı bellonadan beyaz esyalarımıda boshtan aldım memnunum sormadın ama fikir olsun diye söyleme gereği duydum nedense

cnm bende bellonadan aldım oturma gurubumu ve halılarımı memnun olduguna sewindim

düğün bellli degil mayısta sanki olur canım

benim nişan mayısta oldu düğün yaza olcaktı ama eşimin bu yaz tayin durumu var o yüzden öne aldık sonbaharda evlendik kavuştuk iyi oldu ayrı şehirlerdeydik zavallım her haftasonu yanıma geliyordu

maşallah canım benimm

allah mutlulugunuzu daim etsin

inşallah tatlım..... bizim nişanın arasına hastalık girdi ablası hastalabdı biraz hevesim kaçtı sanki:44::44::44:

neden cnm geç olsun güç olmasın üzülme herşey kısmet benim evlenmeye bile niyetim yoktu tanıştık 1.5 yıl içinde evlendik kısmettimde bu varmış

neden cnm geç olsun güç olmasın üzülme herşey kısmet benim evlenmeye bile niyetim yoktu tanıştık 1.5 yıl içinde evlendik kısmettimde bu varmış

bende ewlilik fikrini hiç sewmezdim öyle bişeyki karar verdikten sonraa hersey sen o ve dügününüz oluyo insan baska bişey düşünmüyo

ewt cnm kısmet işi

bende işe girdimm ohh canıma degsin

bende ewlilik fikrini hiç sewmezdim öyle bişeyki karar verdikten sonraa hersey sen o ve dügününüz oluyo insan baska bişey düşünmüyo

ewt cnm kısmet işi

bende işe girdimm ohh canıma degsin

ah bnde güzelim işimden çıktım evleniyorum diye evde çok sıkılıyorum bu kpss olsada hayırlısıyla atansak

ah bnde güzelim işimden çıktım evleniyorum diye evde çok sıkılıyorum bu kpss olsada hayırlısıyla atansak

inşallah atanırız canım bende ewde çok sıkılmıştım yarın okulöncesi ücretli işne başlıyorum biraz degişiklik olur güzel olur

inşallah atanırız canım bende ewde çok sıkılmıştım yarın okulöncesi ücretli işne başlıyorum biraz degişiklik olur güzel olur

duydunmu bilmiyorum okul öncesi zorunluydu ya kaldırıyorlarmış inş. atamalarınızı etkilemez bu yıl yerleşirsen rahat edersin sonra sayı düşebilir herşeyin içine ettiler yaaa zorunlu eiğitimide ilkokul 4 e kadar yapıcaklarmış sonra acıktan okuyup 8 yılı tamamlama hakkı vericeklermiş

canım ben bugecelik kaçıyorum

ii geceler sana

yarın dewam ederiz inşallah

duydum tatlım okulöncesi kalkıyyor zaten benim bransım okul öncesi degil beden egitimi ögretmenligi okulöncesi setifikaası almıştım halkegitimden ondan yapabiliyorum

bakalım yıl yıldan daha zor oluyo

haziranda çok komik puanlarla atandı insanlar

inşallah kısmetimiz bu yıl açılır sınavdan yana:18:

bi geldim kac sayfa ilerlemis ammada cene varmis sizde kizlar eee hepiniz uyudunuzmu peki , yine yalniz kaldim desenize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…