KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

dur bakalım sende yap 1 tane bak o zaman görüşcez seni gidi seni benle kafa geçersin ha
resmen oğlumla pc için kavga ediyoz he... dakka tutuyooo keratat süren doldu kalk diyo:2:

Ben bu gidişle tohuma kaççam bi 10 sene beklemeyin

bnm lakabım cicikızdır bu arada minik kelebegem

yaaaaaaaa ben varken neden yoksunuzzzzzzz

Çelik bu parçayı sana itafen yazmıştı cicikızzzz

Son düzenleme:
kizlar bugün basim agriyor disim agriyor berbat haldeyim (( dis doktorundanda felaket korkuyorum :18:

minikkelebek bebekmi yapmaya karar verdin kiz :)) yap bitane sevelim bol bol

dur bakalım sende yap 1 tane bak o zaman görüşcez seni gidi seni benle kafa geçersin ha
resmen oğlumla pc için kavga ediyoz he... dakka tutuyooo keratat süren doldu kalk diyo:2:

böyle hazir cvb veren cocuklara bayiliyorum ,cocugun süresini niye aliyon kalk bakim pc basindan

Merhabalar herkese...

merhaba leydicim

böyle hazir cvb veren cocuklara bayiliyorum ,cocugun süresini niye aliyon kalk bakim pc basindan

eheheh sorma öyle hazırcevap ki bazenbeni başkalarının yanında dumura uğratıyor ama olmaz ki bukadar hazırcevap
şuan kaçak yazıyorum zatenbaşımda kaynanam gibi:44:

eheheh sorma öyle hazırcevap ki bazenbeni başkalarının yanında dumura uğratıyor ama olmaz ki bukadar hazırcevap
şuan kaçak yazıyorum zatenbaşımda kaynanam gibi:44:

zamane cocuklari cok akilli valla catir catir cvblari hazir ama böylesi iyi kendine öz güveni olur

negüzel iste kaynanani aratmiyor sana :)))

kizlar ben bi kosu eczaneye gidim geliyorum agri kesici almaya disimde basimda fena agriyor

simdilik hoscakalin

kiz ben sana börek yollamistim canim ama garidayanlar almadi beni iceri hain gardiyanlar

benim bi face bile yok face izin verenim bile yok :))))
Niye kız kocan izin vermiyor mu yoksa vah yavrim
Ay sorma bacım kaldım mapus damlarında çok şükür bitti:)

Selam bebekler kimse yok mu?

ben varımmmm

Canım nasılsın iyi misin?görüşemiyoruz nerelerdesin sen yahu

asın sen nerdesin bebem yaaa merak ettk seni

bende gelebilirmiyimmm:))))

elbetteeeeeeee yorguncum ama kural olarak önce kendini tanıtıyosun seni tanıoruzzzzz

selam kıslarrrr nbrsinizzzz

iyiyiz cnm bugun karar verme günüüüüüüüü bana destek olcaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…