- 9 Aralık 2010
- 3.909
- 100
dur bakalım sende yap 1 tane bak o zaman görüşcez seni gidi seni benle kafa geçersin ha
resmen oğlumla pc için kavga ediyoz he... dakka tutuyooo keratat süren doldu kalk diyo:2:
bnm lakabım cicikızdır bu arada minik kelebegem
yaaaaaaaa ben varken neden yoksunuzzzzzzz
bnm lakabım cicikızdır bu arada minik kelebegem
yaaaaaaaa ben varken neden yoksunuzzzzzzz
Ben bu gidişle tohuma kaççambi 10 sene beklemeyin
yok kızım ya ne tohuma kaçması sen daha gencecik tazeciksin asıl benim ablam tohuma kaçacak 40 yaşında sıfır model bekarhadi hep bir eldenona kısmet bulalım bariii ama duymasınbeni
.......Merhaba
dur bakalım sende yap 1 tane bak o zaman görüşcez seni gidi seni benle kafa geçersin ha
resmen oğlumla pc için kavga ediyoz he... dakka tutuyooo keratat süren doldu kalk diyo:2:
Merhabalar herkese...
Ben bu gidişle tohuma kaççambi 10 sene beklemeyin
yok kızım ya ne tohuma kaçması sen daha gencecik tazeciksin asıl benim ablam tohuma kaçacak 40 yaşında sıfır model bekarhadi hep bir eldenona kısmet bulalım bariii ama duymasınbeni
yapalım kız severim öyle hayırlı işleri
.......Merhaba
merhaba şekerim
kizlar bugün basim agriyor disim agriyor berbat haldeyim(( dis doktorundanda felaket korkuyorum :18:
minikkelebek bebekmi yapmaya karar verdin kiz :)) yap bitane sevelim bol bol
geçmiş olsun canım yok bebek yok sonra inşallah az sonraaaa
geçmiş olsun canım yok bebek yok sonra inşallah az sonraaaa
böyle hazir cvb veren cocuklara bayiliyorum ,cocugun süresini niye aliyon kalk bakim pc basindan
eheheh sorma öyle hazırcevap ki bazenbeni başkalarının yanında dumura uğratıyor ama olmaz ki bukadar hazırcevap
şuan kaçak yazıyorum zatenbaşımda kaynanam gibi:44:
Merhabalar herkese...
.......Merhaba
Canım nasılsın iyi misin?görüşemiyoruz nerelerdesin sen yahumrb kızselerrrrrrrrrr bak ben geldim gne kimse yok yaaaaaa
Niye kız kocan izin vermiyor mu yoksa vah yavrimkiz ben sana börek yollamistim canim ama garidayanlar almadi beni iceri hain gardiyanlar
benim bi face bile yok face izin verenim bile yok :))))
Ay sorma bacım kaldım mapus damlarında çok şükür bitti:)canım sonunda aramızda gördük seni üzülmüştüm cok yaaa sakın bidaha gitmeee
günaydın minik kelebegemmmmmmm
günaydııın yengec burclum
oy bnm uykucu prensesim günaydın ben bugun 11:30da kalktım
Selam bebekler kimse yok mu?
Canım nasılsın iyi misin?görüşemiyoruz nerelerdesin sen yahu
bende gelebilirmiyimmm:))))
selam kıslarrrr nbrsinizzzz