KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

dur bakalım sende yap 1 tane bak o zaman görüşcez seni gidi seni benle kafa geçersin ha:KK33:
resmen oğlumla pc için kavga ediyoz he... dakka tutuyooo keratat süren doldu kalk diyo:2:

Ben bu gidişle tohuma kaççam :KK52: bi 10 sene beklemeyin :KK55:

bnm lakabım cicikızdır bu arada minik kelebegem

yaaaaaaaa ben varken neden yoksunuzzzzzzz

Çelik bu parçayı sana itafen yazmıştı cicikızzzz:KK24:

yok kızım ya ne tohuma kaçması sen daha gencecik tazeciksin asıl benim ablam tohuma kaçacak 40 yaşında sıfır model bekar:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK1: hadi hep bir eldenona kısmet bulalım bariii:KK35: ama duymasınbeni:KK52::KK52::KK52:

Son düzenleme:
kizlar bugün basim agriyor disim agriyor berbat haldeyim :KK43:(( dis doktorundanda felaket korkuyorum :18:

minikkelebek bebekmi yapmaya karar verdin kiz :)) yap bitane sevelim bol bol :KK9:

dur bakalım sende yap 1 tane bak o zaman görüşcez seni gidi seni benle kafa geçersin ha:KK33:
resmen oğlumla pc için kavga ediyoz he... dakka tutuyooo keratat süren doldu kalk diyo:2:

böyle hazir cvb veren cocuklara bayiliyorum ,cocugun süresini niye aliyon kalk bakim pc basindan :KK1::KK1:

Merhabalar herkese...

merhaba leydicim

yok kızım ya ne tohuma kaçması sen daha gencecik tazeciksin asıl benim ablam tohuma kaçacak 40 yaşında sıfır model bekar:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK1: hadi hep bir eldenona kısmet bulalım bariii:KK35: ama duymasınbeni:KK52::KK52::KK52:

yapalım kız severim öyle hayırlı işleri :KK52:

merhaba şekerim

kizlar bugün basim agriyor disim agriyor berbat haldeyim :KK43:(( dis doktorundanda felaket korkuyorum :18:

minikkelebek bebekmi yapmaya karar verdin kiz :)) yap bitane sevelim bol bol :KK9:

geçmiş olsun canım yok bebek yok sonra inşallah az sonraaaa :KK49:

böyle hazir cvb veren cocuklara bayiliyorum ,cocugun süresini niye aliyon kalk bakim pc basindan :KK1::KK1:

eheheh sorma öyle hazırcevap ki bazenbeni başkalarının yanında dumura uğratıyor ama olmaz ki bukadar hazırcevap:KK35:
şuan kaçak yazıyorum zatenbaşımda kaynanam gibi:44:

eheheh sorma öyle hazırcevap ki bazenbeni başkalarının yanında dumura uğratıyor ama olmaz ki bukadar hazırcevap:KK35:
şuan kaçak yazıyorum zatenbaşımda kaynanam gibi:44:

zamane cocuklari cok akilli valla :KK1: catir catir cvblari hazir :KK1::KK1: ama böylesi iyi kendine öz güveni olur

negüzel iste kaynanani aratmiyor sana :)))

kizlar ben bi kosu eczaneye gidim geliyorum agri kesici almaya disimde basimda fena agriyor

simdilik hoscakalin :KK3:

kiz ben sana börek yollamistim canim ama garidayanlar almadi beni iceri hain gardiyanlar :KK1::KK1:

benim bi face bile yok face izin verenim bile yok :))))
Niye kız kocan izin vermiyor mu yoksa vah yavrim:KK53:
canım sonunda aramızda gördük seni üzülmüştüm cok yaaa sakın bidaha gitmeee

günaydın minik kelebegemmmmmmm :KK3:

günaydııın yengec burclum

oy bnm uykucu prensesim günaydın ben bugun 11:30da kalktım
Ay sorma bacım kaldım mapus damlarında çok şükür bitti:)

Selam bebekler kimse yok mu?

ben varımmmm

Canım nasılsın iyi misin?görüşemiyoruz nerelerdesin sen yahu

asın sen nerdesin bebem yaaa merak ettk seni

:KK5:bende gelebilirmiyimmm:)))):KK9:

elbetteeeeeeee yorguncum ama kural olarak önce kendini tanıtıyosun :KK53::KK53:seni tanıoruzzzzz

selam kıslarrrr nbrsinizzzz

iyiyiz cnm bugun karar verme günüüüüüüüü bana destek olcaksınız:KK49:

X