KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

hoşgördük
ana sana ana diyebilirmiyim
:KK52:
sabahtan beri daha sayfa bile atlamamış
heheh ne hızlı topik hızına yetişilmiyo
:nazar:değmesin
tütütü maşallah

yoooo aslında çok doluuuu topiğimiz bikerem ama bugun herkesin temizlik falan vaktiydi :KK53:

bende geldimmmm :KK16:

muhtesemin fragmanini izlip geldim biri mahiyi elime versin bi güzel dövücem :KK47::KK47:

kizlarrrrrrrrr gelin buraya ,merve,ghs,cadum,nilufer,yengec nerdesinizz ? tv karsinda cekirdek citlamayi birakin buraya gelin :KK9:

günüm güzeldi. gezme falan öyle. senin nasıl geçti:KK31:

bugün büyük temizlik yaptim yoruldum dayanamayip uyudum aksam vakti ondan ruh gibiyim :KK53: aksam uyup uyaninca iyi his etmiyorum kendimi :KK31:

Kız gerçekten çekirdek çıtlatıyordum nereden bildin:KK53:

fal baktirdim nerdesiniz diye :KK1::KK1::KK1: falcida kocisleriniz yaninda cekirdek citladinizi dedi :KK1:

bugün büyük temizlik yaptim yoruldum dayanamayip uyudum aksam vakti ondan ruh gibiyim :KK53: aksam uyup uyaninca iyi his etmiyorum kendimi :KK31:

fal baktirdim nerdesiniz diye :KK1::KK1::KK1: falcida kocisleriniz yaninda cekirdek citladinizi dedi :KK1:

oh mis gibi olmuştur her yer. vur kafayı yat temiz evde

Aynen canım ya insanın beyni uyuşuyor sanki

Malesef canım kocişkom uyuyalı saatler oldu
Yalnızım yine yalnızım her zamanki gibi:KK31:

oh mis gibi olmuştur her yer. vur kafayı yat temiz evde

kiz kac saat uyudum 1.saat önce kalkdim gece nasil uyucaksam artik :18:

Malesef canım kocişkom uyuyalı saatler oldu
Yalnızım yine yalnızım her zamanki gibi:KK31:

benimkide koltuka uzandi uyuya kaldi simdi,ben uyurken bebise hep baktida yoruldu galiba :KK1::KK1:

hafta sonu geldi kocisinle beraber güzel bi hafta sonu gecirip acisini cikarirsin :)

X