eee kızlar hadi bakalım neye gülelimmm...... kocişlerinizeee ne diye hitap edersiniz mesela kızınca ne dersiniz onu istiyince ne dersinizz anlatın bakem.........
yeni evliler başlasın önce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eee kızlar hadi bakalım neye gülelimmm...... kocişlerinizeee ne diye hitap edersiniz mesela kızınca ne dersiniz onu istiyince ne dersinizz anlatın bakem.........
:))))) yok hic biyeri toplamadan geldim laylay lom yapmaya sen topladinmi bari kiz
seni dagınık seni.... senin gibi hatun olurmu bee ...... bende toplamadım ne yalan sölim
yeni evliler başlasın önce
kız patenti bana ait nasıl unuturum
yok yok sanırım çocukta yaparım kariyerde topiğiydiminikdepresifin
seni dagınık seni.... senin gibi hatun olurmu bee ...... bende toplamadım ne yalan sölim
adama demedimi birakmiyomki hangini sayiyim küfür yok ama sakadan cok takilirim kizdiririm
:))))) dur yatagimi toplim geliyim adim pasakliya cikmasin bari
kısaca herüf derim iş zamanı herüfcüm derim
ozaman 2 yıllık evli biri olarak ben başlim...
cennetim derim aramızdaki en özel kelimedir. aşkım,kocacım herkesin bildiği şeyler zaten var.....
istedigim zamanda hic laf dolandırmam bu geçe işimiz olabilir derim o anlar
kızdıgım zaman direkt adını sölerim canım bile demem
acaipde ona sımarırım bebek gibi konusurum yapamıcam sebeklik olmaz.....
adama demedimi birakmiyomki hangini sayiyim küfür yok ama sakadan cok takilirim kizdiririm
o zamanki ruh halinle alakalı olabilirmi acepEvett evett.. de benim çocukta yapaparım kariyerde topiğinde ne işim varmış acep daha evli bile değilim
ozaman 2 yıllık evli biri olarak ben başlim...
cennetim derim aramızdaki en özel kelimedir. aşkım,kocacım herkesin bildiği şeyler zaten var.....
istedigim zamanda hic laf dolandırmam bu geçe işimiz olabilir derim o anlar
kızdıgım zaman direkt adını sölerim canım bile demem
acaipde ona sımarırım bebek gibi konusurum yapamıcam sebeklik olmaz.....
:))))) dur yatagimi toplim geliyim adim pasakliya cikmasin bari
örnek alalım örnek canım :)))
yengeccim sende sevgilin varsa ona ne dedigini söleee
zahmet etme yavrum nasilsa yatınca yine dağılacak
zahmet etme yavrum nasilsa yatınca yine dağılacak
sarki söylüyo mesela sesi cok güzel cidden bende hemen derim su karga sesinle ötmeye basladin diye oda sen kendine bak sisko der ))) bu arada 46 kiloyum oda beni kizdirmayi seviyor kizdim zaman öküz ayi kazma derim oda bana camiz der
örnek alalım örnek canım :)))
yengeccim sende sevgilin varsa ona ne dedigini söleee
klasik şeyler geneldee aşkım falan filan.
ama benim sevgilimin değişik hitap şekkilleri oluyo bazen en komiğii"armut reçeli yarim"
Gülmeyin
sarki söylüyo mesela sesi cok güzel cidden bende hemen derim su karga sesinle ötmeye basladin diye oda sen kendine bak sisko der ))) bu arada 46 kiloyum oda beni kizdirmayi seviyor kizdim zaman öküz ayi kazma derim oda bana camiz der
ay kızlar yaa bnm bu aksam yatagı iyice dagıtmam lazım ama üşeniyom yaaa evlenmeden önce ne hayaller kuruodum simdi üşeniom yaaa
eh yaşlanınca insan anlamıyo tabi bu tür şeyleri. ben toplamaya üşenirim onu beee:)))) kiz saka yapiyom ev isimi coktan hal ettim bile ghs ile aramizda takilma dünden kalma
öküz-ayı camışın yanında obez biraz kibar kaçıyoben 65 kiloyum beni görse obez dicek demekki
incir reçelinden önceyse tebir ederim. sonraysa biraz kopyacı mı takılıyo neeeklasik şeyler geneldee aşkım falan filan.
ama benim sevgilimin değişik hitap şekkilleri oluyo bazen en komiğii"armut reçeli yarim"
Gülmeyin