KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

eee kızlar hadi bakalım neye gülelimmm...... kocişlerinizeee ne diye hitap edersiniz mesela kızınca ne dersiniz onu istiyince ne dersinizz anlatın bakem......... :nazar::KK1::KK36:

yeni evliler başlasın önce:KK14::KK14::KK14:

yeni evliler başlasın önce:KK14::KK14::KK14:

ozaman 2 yıllık evli biri olarak ben başlim...

cennetim derim aramızdaki en özel kelimedir. aşkım,kocacım herkesin bildiği şeyler zaten var.....:KK9:
istedigim zamanda hic laf dolandırmam bu geçe işimiz olabilir derim o anlar :KK1::KK1:
kızdıgım zaman direkt adını sölerim canım bile demem :KK47:
acaipde ona sımarırım bebek gibi konusurum yapamıcam sebeklik olmaz..... :KK16:

eee kızlar hadi bakalım neye gülelimmm...... kocişlerinizeee ne diye hitap edersiniz mesela kızınca ne dersiniz onu istiyince ne dersinizz anlatın bakem......... :nazar::KK1::KK36:

adama demedimi birakmiyomki hangini sayiyim :KK1::KK1: küfür yok ama sakadan cok takilirim kizdiririm

cennetim derim aramızdaki en özel kelimedir. aşkım,kocacım herkesin bildiği şeyler zaten var.....:KK9:
istedigim zamanda hic laf dolandırmam bu geçe işimiz olabilir derim o anlar :KK1::KK1:
kısaca herüf derim iş zamanı herüfcüm derim:KK14:
adama demedimi birakmiyomki hangini sayiyim :KK1::KK1: küfür yok ama sakadan cok takilirim kizdiririm

Evett evett.. de benim çocukta yapaparım kariyerde topiğinde ne işim varmış acep daha evli bile değilim :KK9::KK9::KK9:
:KK60::KK60: o zamanki ruh halinle alakalı olabilirmi acep

evet kızlarrrrrr digerlerindende alalımmm :KK48:

örnek alalım örnek canım :)))

yengeccim sende sevgilin varsa ona ne dedigini söleee :KK6:

sarki söylüyo mesela sesi cok güzel cidden bende hemen derim su karga sesinle ötmeye basladin diye :KK1: oda sen kendine bak sisko der :KK66:))) bu arada 46 kiloyum oda beni kizdirmayi seviyor :KK70: kizdim zaman öküz ayi kazma derim :KK1: oda bana camiz der :KK1:

sarki söylüyo mesela sesi cok güzel cidden bende hemen derim su karga sesinle ötmeye basladin diye :KK1: oda sen kendine bak sisko der :KK66:))) bu arada 46 kiloyum oda beni kizdirmayi seviyor :KK70: kizdim zaman öküz ayi kazma derim :KK1: oda bana camiz der :KK1:

ben 65 kiloyum beni görse obez dicek demekki :KK56:

örnek alalım örnek canım :)))

yengeccim sende sevgilin varsa ona ne dedigini söleee :KK6:

klasik şeyler geneldee aşkım falan filan.

ama benim sevgilimin değişik hitap şekkilleri oluyo bazen en komiğii"armut reçeli yarim" :KK53::KK53:

Gülmeyin :KK53:

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

ay kızlar yaa bnm bu aksam yatagı iyice dagıtmam lazım ama üşeniyom yaaa evlenmeden önce ne hayaller kuruodum simdi üşeniom yaaa:KK17::KK17:

:)))) kiz saka yapiyom ev isimi coktan hal ettim bile :KK1: ghs ile aramizda takilma dünden kalma :KK1:
eh yaşlanınca insan anlamıyo tabi bu tür şeyleri. ben toplamaya üşenirim onu beee:KK14:
ben 65 kiloyum beni görse obez dicek demekki :KK56:
öküz-ayı camışın yanında obez biraz kibar kaçıyo:KK52:

klasik şeyler geneldee aşkım falan filan.

ama benim sevgilimin değişik hitap şekkilleri oluyo bazen en komiğii"armut reçeli yarim" :KK53::KK53:

Gülmeyin :KK53:
incir reçelinden önceyse tebir ederim. sonraysa biraz kopyacı mı takılıyo neee

Son düzenleme:
X