- 7 Ekim 2008
- 10.655
- 734
evettt çoşalım hadiiii :dance::teytey:sositosositoSLM CNM H.G...
AYSECIM TOPİGE HAREKET GELDİİ:lepi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evettt çoşalım hadiiii :dance::teytey:sositosositoSLM CNM H.G...
AYSECIM TOPİGE HAREKET GELDİİ:lepi:
evettt çoşalım hadiiii :dance::teytey:sositososito
:roflol::roflol:yaşlandı mı ne bacımmmnoli la burda beni bekleyin olum yetişemiyom size ne yavaş karıyım yaawww
:roflol::roflol:yaşlandı mı ne bacımmm
burda da bi açıyo bi kapıyo:sinifsinif:heralde bu hayat beni yoruyor o tarafta hava nasıl ya şu yagmurlar bitse artık burda bir açılıyor bir kapanıyor hava zeynep uyansın biraz parka çıkalım diyorum güneş bir çıkıyor bi kayboluyor oyun oynuyor benle:roflol:[/B]
burda da bi açıyo bi kapıyo:sinifsinif:
geçen nasıl yağdı yağmur öyle çanta hazırlayacaktım nerdeyse sel gelirse kaçarız diye hoş adada nereye kaçacaksakkafamçokkarıştı
:içelim::içelim::enbuyukkk:
noli la burda beni bekleyin olum yetişemiyom size ne yavaş karıyım yaawww
heralde bu hayat beni yoruyor o tarafta hava nasıl ya şu yagmurlar bitse artık burda bir açılıyor bir kapanıyor hava zeynep uyansın biraz parka çıkalım diyorum güneş bir çıkıyor bi kayboluyor oyun oynuyor benle:roflol:[/B]
lefkoşenin merkezi de öyle bizim tugayda çok kötüydü burda bi arkaşın evi çöktü Allahtan bişi olmadı.evet ya hep yollar falan kapandı annem aramış benimde haberlerde duymuş kızım diyo su basarsa orayı küçücük ada su altında kalıverir diyo :roflol: üff bu taraf daha kötüydü canım ya hep dükkanlar su altında kalmış
slm hbselammm canım hoşgeldin nasılsın
selam canımopuyorumnanaktan
lefkoşenin merkezi de öyle bizim tugayda çok kötüydü burda bi arkaşın evi çöktü Allahtan bişi olmadı.
Allahtan biz hava alanına yakınızkaydirigubbakcemile3kolay kaçarız
günaydınnn fıstıkkkopuyorumnanaktankızlarrr günaydınnn canlarımmmmopuyorumnanaktan
günaydınnn fıstıkkkopuyorumnanaktan
iyiyim tatlım kızımı yatırdım birazdan da ben yatacağım tekraraklinialirimsmileGÜNAYDIN AYSECIM NASILSIN FISITIGM NAPIYONNNopuyorumnanaktan
günaydın hayırlı cumalar annemmmmmmmmgunaydın hayırlı cumalar canlarım benımmmmmmopuyorumnanaktan
iyiyim tatlım kızımı yatırdım birazdan da ben yatacağım tekraraklinialirimsmile
günaydın hayırlı cumalar annemmmmmmmm
aslıcım keşke yatmasaydım ben uyudum cadım uyandı sersem oldum ben yatmayınca 1.5 saat uyuyo ben yatınca yarım saat uyuyup kalkıyokafamçokkarıştıohh ayse avrupadan iisnnn kızzkaydirigubbakcemile ben yatamıyomm:roflol: