- 20 Ocak 2013
- 1.708
- 835
-
- Konu Sahibi SusmayanKalem
Biraz derken!97 liyimama lise 3 kasım doğumlu olunca okula almamışlardı o büyük ama birazcık
Cok bi fark yok beybisio da 93 lübilmiyorum yaaa çok karışık benim mevzum kafam çok karışık
o zaman size bir inci daha ben bu bahs ettiğim çocuğun ablasını tanıyorum ablasıyla kitap kardeşiyiz birbirimize kitap hediye ediyoruz işte ablası sen öğrencisin sana adresi vermeyeceğim dedi bende bu çocuğa sordum işteCok bi fark yok beybisi
Incilerin efendisi bide benden taze sicak incio zaman size bir inci daha ben bu bahs ettiğim çocuğun ablasını tanıyorum ablasıyla kitap kardeşiyiz birbirimize kitap hediye ediyoruz işte ablası sen öğrencisin sana adresi vermeyeceğim dedi bende bu çocuğa sordum işte
o '' ziyarete mi geleceksin''
ben '' geleyim mi? ''
o '' valla 7 erkek kalıyoruz burda, sen bilirsin''
sonra ben Allahım oğlak burçları espiri yapmasın
Incilerin efendisi bide benden taze sicak inci
Bu gun cok iyi bildigim bir yerde kayboldum ara sokak.arda aklim karisti 1 bucuk saat yol yurudukten sonra ayakkabim patladi ciddiyim kar da yagiyordu sokaklarda kimse yok , bir kac kapi caldim adres sormak icin cooook tirsdim. Esimide arayamadim dalga gecer diye , ha aksam cok dalga gecti mal pazarina gitmisim espriler malum mallikla ilgiliydi e bende altta kalmam dedim seni ozlemisim
merhaba kızlar, çok güldüm yazılanlara.. benim hemen aklıma şu anım geldi.. iş yerimde lavaboya girmiştim hava soğuk ve içime en kalın babane çorapları gibi çorap giymiştim ve upuzundu boyuda.. lavabodayken paçaları sıyırmıştım.. kahretmesin unutmuşum. saçımı başımı düzelttim kendimide beğenmişim. kapıyı açtım dışarıya çıkmamla iki erkeğin gülmesiyle karşılaştım alınmadım üstüme ve aşağı doğru baktım kiiiiahhhhhhh ne rezillikti yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. ooofffffffffffffffff şimdi gülüyorum ama fena utanmıştım
Bim e tamda promosyon rafina "kayganlastirici"koymuslar
Ben reyondayim annemde ordaki promosyon urunlerine bakiyo
Eline alip kizim bu krem senin aradigin kremlerden mi dedi
(O ara gunes kremlerine bakiyodum puskurtmeli olanlara)
Ordan ucarak nasil geldigimi, o kalabaligin arasinda onu annemin elinden alip nasil yerine yerine attigimi,annem aciklama beklerken nasil ordan ciktigimizi hatirlamak bie istemiyorum
Yahuuu anne okumadin hadi uzerini niye bagiriyosun
Bagiriyosun bu senin aradigindan mi niye diyosun.
Millet ne anladi acaba ya
Annemle bime gidince hala yedirgin olup yanindan ayrilmiyorum.
Aiyy cok kotu bi durum ya hahahahabenim 2,5 yaşındaki oğlum da kasanın yanındaki prezervatif paketlerini herkesin önünde kaldırıp bana getirdiğinde nasıl yerine koyduğumu bilememiştim
Saglikla al kucaginaErken doguracam gülmekten ilahi kızlar koptum resmen
Benim annemle anilar bitmez anlatim az daha
İyi biridir ama patavatsizdir.
Lak diye soyler dusunmeden bazen.
Minibusteyiz annem arkalarda ben önlerdeyim
İncemiz yere yaklasinca annem.bi panikle
"Münasip bi yerde indirsene" dedi
Aiyy munasip nedir yahu musait o müsait diyemedim diyemedim..
..........
Otobus yolculugundan anne selpak versene dedim cantasindan wc kagidi cikardi rulo halde
Yahuuu yok artik dedim
Yola cikiyoz nolur nolmaz lazim oluyo dedi:)
..........
benim 2,5 yaşındaki oğlum da kasanın yanındaki prezervatif paketlerini herkesin önünde kaldırıp bana getirdiğinde nasıl yerine koyduğumu bilememiştim
Erken doguracam gülmekten ilahi kızlar koptum resmen
Kızlar çok güldüm gerçekten... Bir tanede benden olsun o zaman
Üniversitede kızlarla elimize bir kamera geçti bir çok anımızı çektik biz. Yaz tatilinde ben memlekette her daim gittiğim fotoğrafçıya gidip bunları cd'ye aktartacağım. Bu arada bazı arkadaşlarım başörtülü ama biz ev halimizi filan çekmiştik, rezil anlarımızı filan.Sonra ben fotocuya gittim derdimi anlattım tam çıkacağım dönüp bana göre gayet masumane olan o cümleyi kurdum. "arkadaşların açık seçik görüntüleri var bu yüzden cd'ye bir bayan aktarabilir mi acaba?" Adam mosmor oldu ama zar zor tamam demeyide unutmadı. Dışarıya çıkınca annem durumu anlattı bana, herkes arkadaşlarımın başörtülü olduğunu ve benim de kastımın ev halimizle olup onlar başörtüsüz iken birilerinin onları görmesini istemediklerini anlatmak olduğunu kimse bilmiyor ki Kim bilir adam hala hakkımda neler düşünüyordur