kk nın komik incilerini görelim hanımlar :D :D

aaa :O

hahaaa

Bundan 2 sene once filanda bir sevgilim vardi
Sevgilim ve arkadaslariyla yemek yemeye gidiyorduk sevgilim beni motosikletle aldi arkadaslarida arkadan arabayla geliyorlar gidiyoruz havada soğuktu kot pantolonumun altina iç don giymistim neyse gidiyoruz megerse ruzgardan belim acılıp duruyormuş o sogukta nasil hissetmedim bilemiyorum belim acilinca arkadan kotumdan taşan ic donum gorunuyormuş arkadan arabayla gelen arkadaslari gordu muhtemelen o goruntuyu
Durunca elimi atmamla durumu caktigimda kendime sövmeye başladim ama olan olmustu artik aklima gelince simdi guluyorum ama icten ice utaniyorumda

Evet sevgili olmustuk

ay ebn çok güldüm Allahta sizi güldürsün doğallık güzeldir filan

ayy ağzım açık kaldı :O

Bir gun cocuklarla markete gidiyorum , benim 3 numara bir kivirtarak yuruyo akliniz durur , bana bi gulme geldi o an , dedim ayni benim gibi poposunu sallaya sallaya yuruyo suna bak. Tabi arkamdan gelen bi bey varmis onu sonradan farkettim , yer yarilsada icine girsem dedigim bi andi.

uvvvvv yeni inciler bu süpermiş de ablacım benimki berbat ve daha dün oldu -_- bu ara konuştuğum çok tatlı bir çocuk var çevirmenlik son sınıf benim küçükken takip ettiğim 2 şarkısı olan bir İngiliz grup vardı ben 1 saat araştırdım grubun adını çıkartamadım İngilizce hocasıda çeviremedi sonra ben buna sordum baktım gördü ama cevap yok ayda yılda bir sinirden trip atarım öyle tripli değilimdir atasım geldi de ama tripte değil böyle atar gibi sonra çocuk grubun adının argo olduğunu ve adının bulunduğu linki attı kendide yazmadı ben rezil oldum bu çocuğa çok rezil oldum

Viss cok kotu olmus. Yalniz gurubun adini bende merak ettim , yazsana

Viss cok kotu olmus. Yalniz gurubun adini bende merak ettim , yazsana

stiff dylans olması lazım bu ne ki biz işte konuşuyoruz onlar adanalı deim arkım üniye Adana'ya gelmeye düşünüyor çü ye mi dedi bende ayy saflıkta 1 numarayım Adanada çü den başka üni mi var dedim beni her zman ki gibi hiç bozmadı sende gel filan yaptı :\ ama onun da 1 tanecikte olsa elimde incisi var

Benden bi inci daha
Kiz kardesimin nisanini yaptik oturuyoz, bizim bi akraba vardi hal hatir soruyorum nasilsin diye kadincagiz zorda ekonomik olarak , biraz dertlestik sonra benim lafi bitirisim yilin potu! Kor topal idare ediyonuz oylemi demis bulundum
Kadin topal ,esi kor . Oyle utandimki anlatamam .
Daha cok incilerim varda utaniyorum

ayyyy bu çok fenaaa sonra nasıl düzelttin ?

Hahahha . Inciden kolye sin sanirsam. Bende kendimi tek sanardim ooooff ozelligim kalmadiii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…