- 25 Temmuz 2013
- 3.822
- 12.043
-
- Konu Sahibi SusmayanKalem
bende erkek arkadasımla koltukta oturuyodum
yuzum ona dönüktü öksürücektim ama şans ya öksürünce ardından da hapşurdum
burnumdan yüzüne fırladı puahahahha :
hahahahahiiiiiiiinnnnaaaannnnaaaaammmıyyyooorrrummm aaaaaaaakız krize girdim senin yüzünden ayyy utandın mı sonra o ne dedi kız anlat çatlıycam hhahahahha
kaç yaşındasın kız :))şimdi bizim bi hoca var en yakın arkadaşımın sevgili olduğunu biliyordu hoca sürekli kızla dalda geçiyor. şimdi biz üçümüz merdivenden iniyor diyor ki ''eun görüyon mu elmasın sevgililer günü boş geçmedi biz ne yaptık öyle boş boş oturduk'' dedi. bizde aaa hocam sizde mi file verdiniz tüh yazık olmuş filan yaptık hoca diyor ki'' file verdim hiç sorma ya :\ yastığımı öpüp sarılıp uyudum '' nasıl yaptığını da eliyle koluyla gösteriyor filan sonra biz bu ne diyo diye mal mal öküzün trene baktığı gibi bakınca bizim bakışlar () TEMSİLİ işte hoca aynen böyle normalde başımın altında oluyoduya sevgililer gününe özel yanıma aldım yastığı tabi biz şoku atlatınca koptuk
aaaaa :O ay çok şaşırdım yahahahahahıyy pislik dedi o da koptu : : her hapşurcagım zaman kaçtı yanımdan git pislik dedi
üniversitelimisin kız ?18 yaşındayım
gülerek dedi kız koptuk ikimizdeaaaaa :O ay çok şaşırdım yakız ben onun yerinde olsam öyle demezdim, önemli değil boşver falan derdim seninki titizmiş biraz
hahahahaagülerek dedi kız koptuk ikimizde
üniversitelimisin kız ?
anlattım ya kız aklıma bunlar geldi daha neler var bir bilsen puahahahaaayok ya nerdeee az kaldı üniye lise 3 üm bir sene geç yazıldım da okulaondan okulda çok rahat bir tipim : D: bu arada kimliğinni gizleyen arkadaşım senden de innciler bekliyoruz
tatlı kız unuttun burayıhahahahahıyy pislik dedi o da koptu : : her hapşurcagım zaman kaçtı yanımdan git pislik dedi
anlattım ya kız aklıma bunlar geldi daha neler var bir bilsen puahahahaaa
Dershanede hoca erguvan ile ilgili cümle yazdı öğeleri ayırmaya başladı. Çok güzel bisküvi gerçekten dedim seslice, meğer erguvan bisküvi markası dışında çiçek ismiymiş ogün öğrendim.
Tirnaklarimi kestigim birgun dısari cikicaktik kuzenim ve 2 erkek arkadaşıyla benimde tırnaklarım kısayken kötü durur bari dedim takma tırnak takayım taktım ,suslendim puslendim ciktik cocuklar kuzenimle bizi aldi arabada gidiyoruz
Kuzenim erkek arkadasinin yaninda onde oturuyor
Bizde diger cocukla arkadayiz ama henuz sevgili degiliz flort ediyor gibiyiz
Kuzenimin erkek arkadasi araci hizli kullandigindan emniyet kemerine saldirdim ,nasil yolduysam takma tirnaklarim uçuştu
Hoslandigim cocuk şok oldu bir an ve dedi ki tirnaklarin koptuuu
Bende utanctan öldüm hemen topladım yanimda yapisticisida yoktu takma tirnaklarin koptugu tirnaklsr igrenc gorunuyordu ustunde yapistirici kalintilari filan duruyordu haliyle arabadan atliyasim gelmisti ahh yillar ahh
AhahahhaDershanede hoca erguvan ile ilgili cümle yazdı öğeleri ayırmaya başladı. Çok güzel bisküvi gerçekten dedim seslice, meğer erguvan bisküvi markası dışında çiçek ismiymiş ogün öğrendim.
Tirnaklarimi kestigim birgun dısari cikicaktik kuzenim ve 2 erkek arkadaşıyla benimde tırnaklarım kısayken kötü durur bari dedim takma tırnak takayım taktım ,suslendim puslendim ciktik cocuklar kuzenimle bizi aldi arabada gidiyoruz
Kuzenim erkek arkadasinin yaninda onde oturuyor
Bizde diger cocukla arkadayiz ama henuz sevgili degiliz flort ediyor gibiyiz
Kuzenimin erkek arkadasi araci hizli kullandigindan emniyet kemerine saldirdim ,nasil yolduysam takma tirnaklarim uçuştu
Hoslandigim cocuk şok oldu bir an ve dedi ki tirnaklarin koptuuu
Bende utanctan öldüm hemen topladım yanimda yapisticisida yoktu takma tirnaklarin koptugu tirnaklsr igrenc gorunuyordu ustunde yapistirici kalintilari filan duruyordu haliyle arabadan atliyasim gelmisti ahh yillar ahh
hahabuna benzer bende biliyorumbir arkadaşım 8. sınıftayken sbs kursuna gidiyor işte sky diyecek sbs için ingilizcede görüyorlar filan sky sözcüğünü sıkay diye okuyamamamış sikiy diye okumuş hocası aynen böyle ne dedin anlamadım