kk nın komik incilerini görelim hanımlar :D :D

kaç yaşındasın kız :))

hahahahah ıyy pislik dedi o da koptu :: her hapşurcagım zaman kaçtı yanımdan git pislik dedi
aaaaa :O ay çok şaşırdım ya kız ben onun yerinde olsam öyle demezdim, önemli değil boşver falan derdim seninki titizmiş biraz

yok ya nerdeee az kaldı üniye lise 3 üm bir sene geç yazıldım da okula ondan okulda çok rahat bir tipim : D: bu arada kimliğinni gizleyen arkadaşım senden de innciler bekliyoruz
anlattım ya kız aklıma bunlar geldi daha neler var bir bilsen puahahahaaa

bakın şimdi benim yemek yerken çenem hiç susmaz yemek yerken konuşmayan insanları sevmem teyzemde alışmamışya sinir oluyo ama bana bir şey demiyo ama yinede tip tip bakıyo yemekte dedim ki kör kütük aşık olmak yoktu kör olup kütüğe aşık olmak vardır ben haricinde herkes 25+ yaş koptu bunlar teyzem bunlara sinirli bakıyo filan kadının 3 dk sonra lafı anladı başladı gülmeye garibim ama gülerken ağzındaki yemek boğazına kaçtı ayy şimdi ben ne yaptım ki

buna benzer bende biliyorum bir arkadaşım 8. sınıftayken sbs kursuna gidiyor işte sky diyecek sbs için ingilizcede görüyorlar filan sky sözcüğünü sıkay diye okuyamamamış sikiy diye okumuş hocası aynen böyle ne dedin anlamadım

Tirnaklarimi kestigim birgun dısari cikicaktik kuzenim ve 2 erkek arkadaşıyla benimde tırnaklarım kısayken kötü durur bari dedim takma tırnak takayım taktım ,suslendim puslendim ciktik cocuklar kuzenimle bizi aldi arabada gidiyoruz
Kuzenim erkek arkadasinin yaninda onde oturuyor
Bizde diger cocukla arkadayiz ama henuz sevgili degiliz flort ediyor gibiyiz
Kuzenimin erkek arkadasi araci hizli kullandigindan emniyet kemerine saldirdim ,nasil yolduysam takma tirnaklarim uçuştu
Hoslandigim cocuk şok oldu bir an ve dedi ki tirnaklarin koptuuu
Bende utanctan öldüm hemen topladım yanimda yapisticisida yoktu takma tirnaklarin koptugu tirnaklsr igrenc gorunuyordu ustunde yapistirici kalintilari filan duruyordu haliyle arabadan atliyasim gelmisti ahh yillar ahh

gerçekten meraktan soruyorum sonra o çocukla bir şey oldu mu ?

supermis ya

haha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…