- 25 Temmuz 2013
- 3.822
- 12.043
-
- Konu Sahibi SusmayanKalem
bende bı kere çok önceden tabı kulagımda kulaklık marketteyız annem ve teyzemle
oyle kişisel bakım reyonundaydık bu bi iki kullanımlık sir ağdalar oluyo ya hazır pakette fıyatı cok yuksektı o zaman
kulagımda da kulaklık var cevremde de ınsanlar dedım kı
ohaaa bı ağda bu kadar pahalı olur mu dıye ahahah
adamlar tip tip baktı bana
ahahahaabende bı kere çok önceden tabı kulagımda kulaklık marketteyız annem ve teyzemle
oyle kişisel bakım reyonundaydık bu bi iki kullanımlık sir ağdalar oluyo ya hazır pakette fıyatı cok yuksektı o zaman
kulagımda da kulaklık var cevremde de ınsanlar dedım kı
ohaaa bı ağda bu kadar pahalı olur mu dıye ahahah
adamlar tip tip baktı bana
puhahahaaşimdi formatımız şu kimle veya hangi tarihte olduğu gibi sınırlamalar olmadan ilki benden gelsin
Yolda gördüğüm insanlara istemsizce tebessüm ederim. Bir gün markete gittik. Bizimkiler alışveriş yapıyor. Ben rahat rahat markette geziniyorum, ablanın biriyle baya bir karşılaştık kadına her seferinde gülümsedim işte en son kasada karşılatık kadınla , ben yine gülümsedim ama en az 5 kere gülümsedim yani sonra abla bana '' kusura bakma ama tanışıyor muyuz ? '' dedi . Tabi ben rezil
resmen neden bu kadar pahalı dıye bagırdım yaay çok güzel bir yer burası eğlenceli olur yakında :)
adran sende yaz bekliyom bu arada inşallahay çok güzel bir yer burası eğlenceli olur yakında :)
ohohoo olmaz mı hangisini anlatsam kiresmen neden bu kadar pahalı dıye bagırdım ya:
senın yok mu kıız
benim ki çok tuhaf amaevet hadin sizde yazın da ben yine yazacağım ebnim incim çok paylaşayım anonim bakıp durmak yok kuzum
adran sende yaz bekliyom bu arada inşallah
hadı anlatttbenim ki çok tuhaf ama
daha çook var ama şimdi aklıma bu geldi D: birgün yolda yürürken bir hapşırdımmm ama nasıl bir hapşırma salya sümük aktı hep ama nasıl utandım varya millet de tuhaf tuhaf bakıyor.hadı anlattt
bende erkek arkadasımla koltukta oturuyodumsizde gelin eğlencemize eğlence katalım
iiiiiiiinnnnaaaannnnaaaaammmıyyyooorrrummm aaaaaaaabende erkek arkadasımla koltukta oturuyodum
yuzum ona dönüktü öksürücektim ama şans ya öksürünce ardından da hapşurdum
burnumdan yüzüne fırladı puahahahha :