kk nın komik incilerini görelim hanımlar :D :D

Benim annemle anilar bitmez anlatim az daha

İyi biridir ama patavatsizdir.
Lak diye soyler dusunmeden bazen.

Minibusteyiz annem arkalarda ben önlerdeyim
İncemiz yere yaklasinca annem.bi panikle
"Münasip bi yerde indirsene" dedi
Aiyy munasip nedir yahu musait o müsait diyemedim diyemedim..

,.........

Annemle yine kozmetikcideyiz
Ben kolonyolari kokluyodum
Banada koklat diye geldi basima
Kadin icine cekiyomus baya.bende nasil sıktıysam siseyi koki cıksın hava.ciksin diye hafif sıkıyodum.sözde kadinin burnundan bi avuc kadar kolonya icine girdi
Ne bilim fıskircani onunda oyle kokladigini
Kadin oksurmekden ben gulmekten kendimizi disari zor attik

Koklatmadin burnuma mehs ettin dedi nefesim kolonyo kokuyo dedi

..........

Otobus yolculugundan anne selpak versene dedim cantasindan wc kagidi cikardi rulo halde
Yahuuu yok artik dedim
Yola cikiyoz nolur nolmaz lazim oluyo dedi:)

..........
Ay Allah im ne guldum ya. Cok tatlisiniz.

konu öksüz kalmış geldi aklıma yazacağım 1 tane daha 1,5 sene sonra :KK70:

en yakın arkadaşımla karşı komşuyuz , ablası üniden geldi işte beni davet etti ablası . bende gittim .klasik kız muhabbeti yapıyoruz . 1,75 derece miyop um yani uzağı göremiyorum :) . ben arkadaşımın göbeğinde yayılmış yatıyorum gözlüğü takmadığımdan kendi konuştuğu çocuğu gösterince kalktım o pofuduk göbekten hee iyi yakışırsınız yaptım sonra en yakın arkadaşıyla sevgilisini gösterdi . bunlar sence nasıl dedi ben yattığım yerden kalkmaya üşendim bu kez oğlan önde kız arkada oğlanın geç olduğu bellide kız arkada olunca ben anlamadım tabii kızdan için aaa annesimi o dedim şimdilerde sarışın anneler çok moda dedim ( aydında okuyor kız ) arkadaşımın ablası dumur olup o kız 20 bilmem kaç yaşında , onlar sevgili dedi kankim gülünce bende güldüm kendime :KK70: :KK70: sonra göz durumumu açıkladım tabii :KK70: ama hala benle çok yakın arkadaşlar canlarım ya :KK70:

Taze malzemeyle geldim
Bugün kız kardesimle birlikte erkek kardesimdeydik neyse yedik ictik aksama eslerimizde geldi
Erkek kardesim iki gün izinliymiş bununla ilgili bişeyler anlatiyo tam kulak vermedim ama kardesimin en son dediği cümle ile benim kahkahayı patlatmam bir oldu aynen şöyle dedi çok güzel bir günde boşaldım

Taze malzemeyle geldim
Bugün kız kardesimle birlikte erkek kardesimdeydik neyse yedik ictik aksama eslerimizde geldi
Erkek kardesim iki gün izinliymiş bununla ilgili bişeyler anlatiyo tam kulak vermedim ama kardesimin en son dediği cümle ile benim kahkahayı patlatmam bir oldu aynen şöyle dedi çok güzel bir günde boşaldım
Ay hiç güleceğim yoktu ya :KK70: :KK70:

lise sonra hocanın biri bu ay kaç gün diye sormuştu biri 31 hoca dedi diğer arkasından Allah çektirmesin :KK70: :KK70: ya bide kız meslek ve erkek hoca var

biri bana açıklasın cildiyenin psikiyatrinin yanında ne işi var . Bizim burada ki devlet hastanesi baya büyük ve ben her seferinde çok fazla kolidor olduğu için kayboluyorum :KK43: . Neyse ben cildiyeye gittim ama psikiyatri servisi ile aynı yerde ve bekleme salonu çok kasvetli . Bir bekleme salonu düşünün kimse dedikodu , siyaset , moda konuşmuyor ... Evet evet aynen öyle bir bekleme salonunda 5 dk bekledikten sonra baya sıkılıp etrafı gezeyim dedim . ve sonra tabelada satranç odası diye bir yazı okudum :KK70: :KK70: Hani psikiyatri servisi ile iç içe ya dedim rahatlatmak için bide zeka açıyor diye kesin burada satranç oynuyorlar. bir hışım içeri daldım bende oynayabilir miyim ?dedim:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: gördüğüm manzara abinin biri bilgisayara bakarak sagı bezi kesiyordu sonra kafamı dışarı çevirip tabelayı bir kez daha okudum spanç odası yazıyor muş durumu anlatıp çıktım ... Ama ben zaten girmeden satranç takımlarını nereye saklıyorlar diye düşünmüştüm :KK34:

Bizde özgüven patlıyor da :KK75::KK75:

sizinkiler kadar rezilmi bilemiycem .. daha lisedeyiz benim arkadasimin hoslandigi bir cocuk var .bana dediki o cocuk koridordan gelirken bana seslen bende siniftan cikiyim hani oyle bir karsilasmis gibi olalim dedi . neyse ben cocugu gorunce sinif bir hicimla daldim burda burda dedim . cocukda bunu duydu .tabi arkadasim yerin dibinde ve bana yemin etti. sen beni rezil ettin bende seni rezil edecem diye. Baska bir siniftan benden hoslanan bir cocuk var ama ben ilgileniyorum . o kafeteryadan gecerken arkadasim smartieslidomdurmaaaaaa senin sevdigin cocuk burda . hani gecen gece aglamistin hatta diye. cocukda bunu duydu bir gidiyordu utancindan. tani bende tenefuslere bile cikmiyordum sirf onu gormemek icin.

sizinkiler kadar rezilmi bilemiycem .. daha lisedeyiz benim arkadasimin hoslandigi bir cocuk var .bana dediki o cocuk koridordan gelirken bana seslen bende siniftan cikiyim hani oyle bir karsilasmis gibi olalim dedi . neyse ben cocugu gorunce sinif bir hicimla daldim burda burda dedim . cocukda bunu duydu .tabi arkadasim yerin dibinde ve bana yemin etti. sen beni rezil ettin bende seni rezil edecem diye. Baska bir siniftan benden hoslanan bir cocuk var ama ben ilgileniyorum . o kafeteryadan gecerken arkadasim smartieslidomdurmaaaaaa senin sevdigin cocuk burda . hani gecen gece aglamistin hatta diye. cocukda bunu duydu bir gidiyordu utancindan. tani bende tenefuslere bile cikmiyordum sirf onu gormemek icin.

Seninkisi biraz kazık olmuş ya :KK43:

Ama bak benim kardeşimde anlamaz hiç bu işlerden geçen bakkalın önünde arkadaşını bekleyen 3 genç vardı bende kardeşimi bırakıp bakkala girdim arkamdan bekleyenlerden biri geldi neyse ben alışverişimi yaptım çıktım . 1 hafta filan sonra yine o çocuğu gördüğümü düşünüp kardeşime o mu diye sorum bağıra bağıra çocuğa bakıp evet evet o diyor bide manyak gibi kafa sallıyor nasıl çekiştirdim bilmiyorum:rolleyes::rolleyes:

X