Çok teşekkür ederim keşke yarışarak kazanılan bir Pro üyeliğe sahip olsaydım:)ama sevindim o ayrı
Kazen abiye ve sizede çok teşekkür ederim ilginizden dolayı:)bundan sonra bu tur yarışmalara ilgi ve talep çoğalır inşallah:)
inşallah renginacığım. valla her konuya link atmazsam şimendiferim
Olsun canım o kadar uğraştınız
Bundan sonra katılım olacak bence de kızların dediği gibi
Teşekkür ederim ablacım
bilmemki canım. yarışmayı ekliyoruzda bunu bilemedim.Bu konunu linkini de topiclere ekleyebilir miyiz:26:
düttt düüüt diye giderim vallaşimendifer bir Oky görmek istemeyiz demi
hay allah bende bekliyordum ,ama açılmamış üzüldüm ,oysa ne çok katılım olurdu bu tarz ve benzeri yarışmalara..
bence vazgeçmeyin,hevesinde kırılmasın oky'im
bu arada ben aylar hatta yıllar önce podyum makyajında 1. seçilmiştim,hala KK'nın hediyesi gelecek
hay allah bende bekliyordum ,ama açılmamış üzüldüm ,oysa ne çok katılım olurdu bu tarz ve benzeri yarışmalara..
bence vazgeçmeyin,hevesinde kırılmasın oky'im
bu arada ben aylar hatta yıllar önce podyum makyajında 1. seçilmiştim,hala KK'nın hediyesi gelecek
5 kişi ile de açılsaymış keşkeYeterli şıklık sağlanmış bence :26:
Yemek yarışmasıda 5 kişide açılıyordu
Oky ve cadum emeğinize sağlık , daha çok duyuralım bu sefer , çok zevkli olacak bende .
Yarışma olsa idi , oyum bibiskremversem ' e giderdi
bilmemki canım. yarışmayı ekliyoruzda bunu bilemedim.
Çok teşekkürler elimden geldiği kadar ve sizde yarışma başlattığınız takdirde hepsine katılmaya çalışacağım sonuçta katılım çoğalırsa çok eğleneceğimizden eminim hem kaynaşmışta oluruz devamı gelsin benceilkler hep sıkıntılı olur. belki eleştirilmekten çekinildiği için, belki nasıl bişey çıkacağı tam bilinmediği için , belki (o kadar imzalı imzalı gezmeme rağmen:) ) yeterince duyuru yapamdığımız için katılım az oldu. ama sen diğer arkadaşlar gibi ilk cesaret edenlerden oldun bence buda çok önemli bir kazanım
açılırsa yarışmalar senide bekliyorum canım.
onu kazene yaz istersen nilciğim...
Ablacım gelinlik yarışmasına katılamam ama diğerlerine elimden geldiği kadar gelirim tabiTüm yarışlarda bekliyoruz seni
Çok teşekkürler sevindim vallahi5 kişi ile de açılsaymış keşkeYeterli şıklık sağlanmış bence :26:
Yemek yarışmasıda 5 kişide açılıyordu
Oky ve cadum emeğinize sağlık , daha çok duyuralım bu sefer , çok zevkli olacak bence .
Yarışma olsa idi , oyum bibiskremversem ' e giderdi
Ablacım gelinlik yarışmasına katılamam ama diğerlerine elimden geldiği kadar gelirim tabi