Kk' nın En İyi Sonbahar\ Kış Günlük Giyim Kombin yarışmasına katılan arkadaşlar

Çok teşekkür ederim keşke yarışarak kazanılan bir Pro üyeliğe sahip olsaydım:) ama sevindim o ayrı

ilkler hep sıkıntılı olur. belki eleştirilmekten çekinildiği için, belki nasıl bişey çıkacağı tam bilinmediği için , belki (o kadar imzalı imzalı gezmeme rağmen:) ) yeterince duyuru yapamdığımız için katılım az oldu. ama sen diğer arkadaşlar gibi ilk cesaret edenlerden oldun bence buda çok önemli bir kazanım

inşallah renginacığım. valla her konuya link atmazsam şimendiferim

Artık yarışmanın nasıl oldugu belli ama öncesinde bir çekingenlik olur haliyle.
Biz de yardım ederiz canım size

hay allah bende bekliyordum ,ama açılmamış üzüldüm ,oysa ne çok katılım olurdu bu tarz ve benzeri yarışmalara..
bence vazgeçmeyin,hevesinde kırılmasın oky'im

bu arada ben aylar hatta yıllar önce podyum makyajında 1. seçilmiştim,hala KK'nın hediyesi gelecek

yıllar olmalı değilmi, eskiden çok yapılırdı böyle yarışmalar.

5 kişi ile de açılsaymış keşke Yeterli şıklık sağlanmış bence :26:

Yemek yarışmasıda 5 kişide açılıyordu

Oky ve cadum emeğinize sağlık , daha çok duyuralım bu sefer , çok zevkli olacak bence .

Yarışma olsa idi , oyum bibiskremversem ' e giderdi

Son düzenleme:

açılırsa yarışmalar senide bekliyorum canım.
onu kazene yaz istersen nilciğim...

teşekkürler canım

Çok teşekkürler elimden geldiği kadar ve sizde yarışma başlattığınız takdirde hepsine katılmaya çalışacağım sonuçta katılım çoğalırsa çok eğleneceğimizden eminim hem kaynaşmışta oluruz devamı gelsin bence

Çok teşekkürler sevindim vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…