Teşekkür ederim canımm keşke katılım çok olsaydıda eglenseydik biraz hadi bakalım biz ilk adımı attık diğer yarışmalara katılım fazla olur inşallah bu arada bütün bayanlarda çok şıkmış:)Hepsi güzel ama Biskremversemi ayrıca beğendiğimi söyleyeceğim
Teşekkür ederim canımm keşke katılım çok olsaydıda eglenseydik biraz hadi bakalım biz ilk adımı attık diğer yarışmalara katılım fazla olur inşallah bu arada bütün bayanlarda çok şıkmış:)
Kazen abiye ve sizede çok teşekkür ederim ilginizden dolayı:)yarışma katılım azlığından dolayı iptal edildi maalesef
umarım bundan sonraki yarışmalarda biraz daha fazla katılım olur.
çünkü
gelinlik,oje,saç,makyaj,gelin makyajı,gelin buketi,göz makyajı,ilkbahar yaz kombin gibii yarışmalar açacaktık.
bu tarz yarışmalara biraz daha ilgi olursa bu sitemize dinamizm ,eğlence,ve hareket katacaktır.
kazen katılan arkadaşlara pro üyelik hediye etti.
şimdi resimleri koyacağım. sizlere katıldığınız için çok teşekkür ediyorum.
hepiniz çok şık ve zarifsiniz.
kızlar çok üzüldüm ben. çok az katılım oldu. diğer konularıda düşünüyordum. abiy e giyimiyde ekleyim yazdıklarıma.
ama valla cesaretim kırıldı. açmaya korkuyorum:)
Buraya yorum yapan çok olursa bence son bir defa daha şansını deneyebilirsin :)kızlar çok üzüldüm ben. çok az katılım oldu. diğer konularıda düşünüyordum. abiy e giyimide ekleyim yazdıklarıma.
ama valla cesaretim kırıldı. açmaya korkuyorum:)
bugün ne giydin topiğinde eklenen çok kombin var halbuki
acaba haberleri mi olmadı
verdiğiniz linkler tıklanmadı mı diye düşündüm:26:
Buraya yorum yapan çok olursa bence son bir defa daha şansını deneyebilirsin :)
Kazen abiye ve sizede çok teşekkür ederim ilginizden dolayı:)bundan sonra bu tur yarışmalara ilgi ve talep çoğalır inşallah:)
eline sağlık Okypete. ama ben yine göremyom :))) akşam bakarım artık. sıkma canını , arkadaşlar burayı görünce bi dahaki yarışmaya katılmak için sbırsızlanacaklar belkide. bu bölümü tecrübe hanemize yazalım
Çok teşekkür ederim keşke yarışarak kazanılan bir Pro üyeliğe sahip olsaydım:)hayırlı olsun pro üyeliğin
Çok teşekkür ederim keşke yarışarak kazanılan bir Pro üyeliğe sahip olsaydım:)ama sevindim o ayrı
çokteşekkürler canım. umarım dediğin gibi olur.
sağol datlum.yinemi göremedin:)
artık bu sefer olmadı başka sefere diyerceğiz napalım:)
datlucadı sağolsun. linki çok dağıttı topiklere. bende bazı yerlere koydum ama. sonuç olmadı.
Teşekkür ederim ablacımHayırlı olsun canım