Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne gerek var, onun herşeyden haberi oluyo ya zaten
Son 2yıldır salaşhda çok moda herkese yakışmaz sana yakışıyorki giyiniyorsunkesinlikle arkadaşım öyle bir beklentim yok,en azından ''artık yok'' ,ama yine de unutulmamalı bu tarz şeyler
oky'cim kombin ,moda durumlarında iddiam hiç yok benim tarzım fazlasıyla salaşh,göz yorarım ben
hay allah bende bekliyordum ,ama açılmamış üzüldüm ,oysa ne çok katılım olurdu bu tarz ve benzeri yarışmalara..
bence vazgeçmeyin,hevesinde kırılmasın oky'im
bu arada ben aylar hatta yıllar önce podyum makyajında 1. seçilmiştim,hala KK'nın hediyesi gelecek
Son 2yıldır salaşhda çok moda herkese yakışmaz sana yakışıyorki giyiniyorsun
Büyük bir taş geldi sanki yönetime doğru. Bence katılmalısın sen de gayet iddialı olursun Nil
bildiğin kaya tşk ederim canım,kafam atarsa katılırım ben belli olmaz bana,bir tarz yaratırım ,Allah ne verdiyse,maksat muhabbet olsun,eğlenceli şeyler bunlar,ayrıca faydalı da:13:
Daracık skınylerden iyidir uzerimdeyken yemek yemeye korkuyorumrahatlığı seviyorum sweetpantleriimle ,boyfriend jeanlerimle uyurum o denli canım
bildiğin kaya tşk ederim canım,kafam atarsa katılırım ben belli olmaz bana,bir tarz yaratırım ,Allah ne verdiyse,maksat muhabbet olsun,eğlenceli şeyler bunlar,ayrıca faydalı da:13:
az kişi katıldı canım ya. eskiden böylemiydi. çok ilgi olurdu.Okym keşke acilsaymis konuben uzun zamandır telden girdiğim için link paylasamadim malesef:26:
Kızlara bayıldım bu arada hepsi çok şıkama ikinci resmin canliligina bittim ne güzel mekan o öyle
az kişi katıldı canım ya. eskiden böylemiydi. çok ilgi olurdu.
aa bak bu süper bir fikir. yapılır bence bu yarışma.Bak bebe kombin yarışması olursa ben kesin fistigimi eklerim teyzesi
aa bak bu süper bir fikir. yapılır bence bu tarışma.
Bak bebe kombin yarışması olursa ben kesin fistigimi eklerim teyzesi
aa bak bu süper bir fikir. yapılır bence bu yarışma.
bizde kesinlikle katılırız
:13::13::13::13::13::13:Çak o zaman cadim:13:bak iki kişi oldu bilem okymbenim topikteki kızlar da kesin katılır düşün derimyarışmanın rağbet görmesi açısından da güzel bi giriş olur
:13::13::13::13::13::13:
Nevreste de katilir kadesa da aus daber kesde bebe var maşallah
Bu arada senin bebenin yaşı kaç:26:
Benim kızlar 8.5 yaşındalar olur muSizin fıstıklar tatlılıklarından 1. olurlar