- 6 Haziran 2008
- 13.456
- 5
-
- Konu Sahibi bayankahkaha
- #1.601
laa gıbık gözün aydın yavrum kaydirigubbakcemile2
iyiyim ladycim,senin de temiz çıkmana çok sevindim
yaprak dökümünü netten izleyebilirsin canım...ben öyle yapıyorum
buluşmaya gelicekmisin?
ya sorma çok şükür atlattk.demiştim hoca çok seviyor eşimi, demek ki mecbur bırakılıyor o futbolcuları oynatmaya
neyse çok şükür eşim maaşını tam alcak
gerçi diğer futbolcuların 5 ayda alacağını eşim 10 ayda alcak, olsun maaş sonuçta:lepi:
Herkese hayırlı cumalar arkadaşlar
ablacım günaydın, nasıl oldun?Şeniz
oturma odam balkonlu..balkona pimapern yapıldı fakat içeriye yapılmamıştı..
kapısı kısaydı ne zaman balkona çıksak kafamızı çarpıyorduk ..gecen gün pimapen takıldı
bi güzel oldu bi güzel :ecrin_bebek:
kasımda da mutfak dolabını değiştiriyorum hol-antre, mutfak fayansı da değişicek..
yarın onun için öğlen işim var
günaydın sanada tatlım Şeniz
daha iyiyi haftaya yürütmeye başlayacaklar bakalım
kendimi yeni yürümeye başlayan bebekler gibi hissedeceğim :ecrin_bebek:
günaydın gıbıkcık nasılsın bugün bakalım :1hug:
ya arkadaslar bi derdim var
yaprak dökümünü kaçırdım ya bu hafta tekrarı yok ya ağlarım vallaa
ya sorma çok şükür atlattk.demiştim hoca çok seviyor eşimi, demek ki mecbur bırakılıyor o futbolcuları oynatmaya
neyse çok şükür eşim maaşını tam alcak
gerçi diğer futbolcuların 5 ayda alacağını eşim 10 ayda alcak, olsun maaş sonuçta:lepi:
aaaaaaaa :1shok: neden öyle yapmışlar ayrıcalıgı ne enişte kardeşimizin
aynen öyle tatlım, al birisini zaten rahatsızsın yorma kendini.ayrıca biz çalışan insanlarız ve böyle büyük temizliklerde desteğe ihtiyaç var
bende senin gibi yalnızım, allahtan tadilatım yok
olması lazım kız yoksan ne yaparım:1shok: ona güvenerek seyretmedim bende pek:jeyyar:
ev rezalet durumda iken evlendim zaten babası evvimizden çıkmadı düğün gecesine kadar evde kaldı rahat edemedik hevesimiz kursağımızda kalmıştı..evlendikten sonrada maddi durumumuz elvermedi tadilata..
valla artık gücüm yok her ay bi kadın gelsin diyorum..
annem her ay yada 15 gunde bi çağırırdı bekarken temizlik yapmamışımdır doğru düzgün :çok üzgünüm:
evlenince kadın çağırmak aileye ters gelir diye kendim temizlemeye çalışıyorum
canım sorma yaaa bende kadın çağırayım diyorum ama yok görümcemler duyarsa dedikodumu yapar.bende öyle çok güçlü bir şey değilim ama uğraşıyorum işte
falla yoksa harbi kafayı yerim..
gecen mesanede bişiler yazmıştın galiba ..benim mesane bilgisayar açılınca otomatık açılıyor kaydirigubbakcemile3
ev rezalet durumda iken evlendim zaten babası evvimizden çıkmadı düğün gecesine kadar evde kaldı rahat edemedik hevesimiz kursağımızda kalmıştı..evlendikten sonrada maddi durumumuz elvermedi tadilata..
valla artık gücüm yok her ay bi kadın gelsin diyorum..
annem her ay yada 15 gunde bi çağırırdı bekarken temizlik yapmamışımdır doğru düzgün :çok üzgünüm:
evlenince kadın çağırmak aileye ters gelir diye kendim temizlemeye çalışıyorum
falla yoksa harbi kafayı yerim..
gecen mesanede bişiler yazmıştın galiba ..benim mesane bilgisayar açılınca otomatık açılıyor kaydirigubbakcemile3