kk nın en güzelleri buraya:))

hayırdır dmetcım noluyo yaaaaa nıye bu adam boyle dayk ıstıyo amaklava::))))))
canım kendını uzme allaha sıgın ve duadan eksık etme kendını herseyın hayırlısı olsun hakkında öptum sneı ozlemısım beee:teselli:

neler oluyor bize ya demet eşiyle problemli
gıbığım eşinin işiyle dertli gündüz ablam kaynanasıyla dertli
ben herseyle Alllah ım sen büyüksün hayırlısıyla yoluna girsin herşey :Saruboceq:

amin canım amin allah bizi güzel imtihanlarla sınasın
inşallah herşey yoluna girer be lady'dım
allah dualarımızı kabul eder inşallah
canısı sende rahatsızmışsın duydun allah açil şifalar versin canım
inşallah tahlil sonuşların kötü çıkmaz

güzelleriiiiiiiiiiiiiiiim nerdesiniz
ben yalnızım herifin araba servisten çıktı yine içmelerde sıkıldım ya

oh be acılmış buneydı be günlerdir giremedim siteye(nasılsınız güzellerrrrrrrrrrrr

iyiyiz çok şükür sen nasılsın ablacım?

demetçim çok üzüldüm allah yardımcın olsun inşallah

e bensiz olurmu e tabiki bende buradayım...

hoş geldin şekercim

:sm_cool: günaydın günaydın günaydın:sm_cool:
gününüz aydın cumanız mübarek olsun kızlara.sa.s

LAYDcim nasıl oldun kıssssss? inşallah daha iyisindira.s

GÜNDÜZÜM sen nasılsın? noldu senin kaynana:uhm: allah sanada kolaylık versin canım

ECRİNİM ne izliyon yaprak dökümünü allah aşkına hayatta herşeyimiz stresle geçyo zati boş ver yaprak dökümünü komik dizileri izle be güzelcim

:sm_cool: günaydın günaydın günaydın:sm_cool:
gününüz aydın cumanız mübarek olsun kızlara.sa.s

seninde cuman mübarek olsun canım evinden bereket yüzünden gülüçük ,kalbinden sevgi mutluluk eksik olmasın :1hug:

he kız ecrin komik filim seyfer be canısı
gerçi yaprak dökümüde merak edilmiyecek gibi değil bende takılıyorum
hemde bir heyecanlahihoyyyt

"Ya Rabbi! Bizim var olmaya, şuna buna hiç ihtiyacımız yokken, Sen bize ihtiyacımız olmayan şeyleri bile nimet olarak verdin. Şimdiyse hâlisâne kulluğa ihtiyacımız var. Senin lütf u keremine muhtacız. Biz yoktuk, var olmayı da hiç düşünemezdik, insan olmayı hiç mülahazaya almamıştık, alamazdık. Bunlar bizim ihtiyacımız değildi. Ama Sen kereminle lütfettin. Oysa ki bundan sonra ayakta durabilmek için Sana çok muhtacız.. sürçmemek, düşmemek için Sana çok muhtacız.. Cennet yolunda kalabilmek için Sana çok muhtacız; zaaflarımıza takılmamak ve rızana yürümek için Sana çok muhtacız. Ey ihtiyacımız olmayan şeyleri nasip eden Allah(c.c.)'ım! İhtiyacımız olan şeyleri de Sen'den dileniyoruz.."

dualarınız kabul cumanız mübarek olsun inşallah

inşallah inşallah :Saruboceq:
tahlillerim temiz çıktı
ayakta durduğum zaman tansiyon ve şekerim düşüyormuş
nineler gibi oturcam yane hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…