- 13 Mayıs 2008
- 97
- 1
-
- Konu Sahibi bayankahkaha
:roflol:laelaelaelaelaesırnaşık şeyyok sana dondurma :dilcikar:demete verıcem ben naniknanik
Ama benim de kaynanamla aram iyi.O yüzden dedim.Biz de tam tersi annem bana kaynanalık yapıyor:))
ay kıssssssssssss:1shok::1shok::1shok: yazık sana be kardeş
neden siz aynı şehirde değilmisiniz
anladın şimdi demi beni
bu şekilde anlaşmamız mümkün mü
hayır aynı şehirde değiliz..evlendiğim gün gittiler 6 ay sonra geldiler 6 ay da birlikte yasadık
sonra gittiler
yani anlayacağın kıştan kışa geliyorlar
gecen sene ayrılıyorduk eşimle..annem bi şans vermemi istedi gittiklerinde bakarsın duruma göre ayrılırsın dedi...
gittikleri gün güneş doğdu yeniden resmen bize..ilk günkü aşıklar gibiydik..
ne olacak böyle bilmiyorum
:roflol:laelaelaelaelaesırnaşık şey
Hişşşttt bende geldim, hani hiç yer kalmamış sığamadım biyere biraz şişkomuyum ne.Açılınverin bakem biraz, napıpdurusunuz burda eee bak ele dedikodumu :1hug:yapveriyonuz gıı.Hişş hatun dileğim sen ne deyon öle, demet'e vecemm falan bak hele kocankötükedihüso:u boşayıverir gız seni.Deme öle şeyle :icecream:bakemm çok ayıp.
:sm_cool:
canım ya çok üzüldüm:çok üzgünüm: senin işin hakikaten zormuş:1no2:
eeeeeee peki hala her kış gelceklermi yanına?
tamam iyi hoş kaynanayla aramız iyi de ya o da 6 ay sizinle kalayım derse nolur bizim halimiz o zaman kııss.Lady34 e katılmamak mümkün değil. doğru söylüyon bacım çekilir dert değil valla...
tamam iyi hoş kaynanayla aramız iyi de ya o da 6 ay sizinle kalayım derse nolur bizim halimiz o zaman kııss.Lady34 e katılmamak mümkün değil. doğru söylüyon bacım çekilir dert değil valla...
bizi evlendirdiler daha gelmez dedik ..odamızı havalandırıyor musun diyince
geliyoruz sinyalini veriyor
gerçekten yine gelirlerse Allah yardım etsin çok sıkılıcam üzülücem eşimle uzaklaşıcaz
ne anlayışsızlar var be senağlama
oo hoşgelmişin ısırgan otum çok sarılmayalım nolu rnolmaz yakıverırısın herkesi sıgarsın sıgarsın emrak etme sıkışın hatunlar :)))a.s.
canım benim kaynanam hemen altımda oturuyo zaten yani sürekli beraberiz.ama çok anlayışlıdır kendisi hiç bişeye karışmaz konuşmaz. her işimde yardımcı olur,hastalandığım zamanlar bana kızıymışım gibi bakar sağolsun.
yani bnirlikte oturmak deyil sorun, asıl sorun LAYD34 ün kaynanasının anlayışsız olmasında bence
bizi evlendirdiler daha gelmez dedik ..odamızı havalandırıyor musun diyince
geliyoruz sinyalini veriyor
gerçekten yine gelirlerse Allah yardım etsin çok sıkılıcam üzülücem eşimle uzaklaşıcaz
ne anlayışsızlar var be senağlama
Ay hoşbuldum safa buldum. He valla fazla sarılmaya gelmez ısırgan bu adamı kızartıverirkötükedihüso.Sonrasını artık siz düşünün amma velakin bir o kadar da şifalıyımdır.:teselli:Her derde deva.a.s.
haklısın lahancım ama onada şkredecek kocayla kötü olunurmu kaynana yüzünden en azından sayılı gün deyecek de kayınpederide var tek değilki kızın derdi
laydcim send ene yap bılıyormusun her sınırlendıgınde gel buray abıze ıcını dok bosver kulak asma onlara yapacak baska bır seyın yok cunku tatlımcım:1hug: