kk nın en güzelleri buraya:))

yok sana dondurma :dilcikar:demete verıcem ben naniknanik
:roflol:laelaelaelaelaesırnaşık şey
Hişşşttt bende geldim, hani hiç yer kalmamış sığamadım biyere biraz şişkomuyum ne.Açılınverin bakem biraz, napıpdurusunuz burda eee bak ele dedikodumu :1hug:yapveriyonuz gıı.Hişş hatun dileğim sen ne deyon öle, demet'e :icecream:vecemm falan bak hele kocankötükedihüso boşayıverir gız seni.Deme öle şeyle bakemm çok ayıp.
:sm_cool:

Son düzenleme:

canım ya çok üzüldüm:çok üzgünüm: senin işin hakikaten zormuş:1no2:
eeeeeee peki hala her kış gelceklermi yanına?

tamam iyi hoş kaynanayla aramız iyi de ya o da 6 ay sizinle kalayım derse nolur bizim halimiz o zaman kııss.Lady34 e katılmamak mümkün değil. doğru söylüyon bacım çekilir dert değil valla...

oo hoşgelmişin ısırgan otum çok sarılmayalım nolu rnolmaz yakıverırısın herkesi sıgarsın sıgarsın emrak etme sıkışın hatunlar :)))a.s.

canım ya çok üzüldüm:çok üzgünüm: senin işin hakikaten zormuş:1no2:
eeeeeee peki hala her kış gelceklermi yanına?

bizi evlendirdiler daha gelmez dedik ..odamızı havalandırıyor musun diyince
geliyoruz sinyalini veriyor
gerçekten yine gelirlerse Allah yardım etsin çok sıkılıcam üzülücem eşimle uzaklaşıcaz
ne anlayışsızlar var be senağlama

tamam iyi hoş kaynanayla aramız iyi de ya o da 6 ay sizinle kalayım derse nolur bizim halimiz o zaman kııss.Lady34 e katılmamak mümkün değil. doğru söylüyon bacım çekilir dert değil valla...

yapmayın kızlarr ateşi körüklüyonuz layd cım önemlı olan sneınle eşinin anlaşması sayılı gün de katlan senle ozelden azıcık konuşak en iyiisi:)))))))))))

canım dedıklerını duyar gıbı yap olur hehe de arkanı don kendı bşildigini yap bizler oyle ıdare edıyoruz oda anne hemıde erkek annesı ahh canım hala oncelik hakları onlarda oldugunu sanıyorlar ne yazık ki

sana birşey anlatayım eşim sakl bıraktı çokda hoşuma gitmişti uakısmıstıda annem kesecen dedı aksamına kesıldı ki ben kesme dediğim halde:)))))))) o anne canım yarın snede olacagın gıbı hehe ben olmayacm ben cicianne olacam hep heheheheh :teytey:

canım benim kaynanam hemen altımda oturuyo zaten yani sürekli beraberiz.ama çok anlayışlıdır kendisi hiç bişeye karışmaz konuşmaz. her işimde yardımcı olur,hastalandığım zamanlar bana kızıymışım gibi bakar sağolsun.
yani bnirlikte oturmak deyil sorun, asıl sorun LAYD34 ün kaynanasının anlayışsız olmasında bence

yapma güüzelim ya sen eşine dah b,ir sarıl sarılki karsıkoyabılesın herşeye canısı
gazan mubarek olsun hehehea.s.

oo hoşgelmişin ısırgan otum çok sarılmayalım nolu rnolmaz yakıverırısın herkesi sıgarsın sıgarsın emrak etme sıkışın hatunlar :)))a.s.

Ay hoşbuldum safa buldum. He valla fazla sarılmaya gelmez ısırgan bu adamı kızartıverirkötükedihüso.Sonrasını artık siz düşünün amma velakin bir o kadar da şifalıyımdır.:teselli:Her derde deva.a.s.

haklısın lahancım ama onada şkredecek kocayla kötü olunurmu kaynana yüzünden en azından sayılı gün deyecek de kayınpederide var tek değilki kızın derdi
laydcim send ene yap bılıyormusun her sınırlendıgınde gel buray abıze ıcını dok bosver kulak asma onlara yapacak baska bır seyın yok cunku tatlımcım:1hug:

canımsın benim yaaaa.
bak güzelcim eşin sana iyiyse annesinin dolduruşuna felan gelmiyosa boş ver kaynananın dediklerini ve yaptıklarını takmayı vera.s
öçokmu karışır kaynana sana:uhm:

heheheh he valla ben her yemege he rsalatanın uzerıne ısırgan tohumu atarım kızlarımda sever tadını :))saglık dağıtıyosun sen ne güzelsinnnnnnna.s.

tabiki kaynana yüzünden kocayla kötü olunmaz. ama tabi koca iyi ise.
nediyelim LAYD cim allah yardımcın olsun:Saruboceq: sıkıldıkça dökersin içini biz seni seve seve dinleriz

bayan kahkaha ve lahana bebek

anlayışsız ve kayınpederim de aynı şekilde..hem kpederim kalıyor kvalidem kpederimle kalmıyor..kvalidem alttakı gelininde kalıyor..
eşim vardıyalı çalışıyor geldiği saat 23:00 ben o saate kadar kpederimle evde basbasa oluyorum..aile apartmanında oturuyoruz..bütün çocuklarıyla aynı apartmandayız ve kimse uğramıyor kvalidem bile uğramıyor..babası çok kaba anlayıssız ani kavgacı bir insan herkes babasından kaçıyor..eşim bile uyurken babasından musade ıstıyor nasıl diyim ya ağa mı desem :uhm:
eşimlegec odadan çıktığımız zaman bile neden gec kalktınız diye sorabiliyorlar.kapının arkasında anahtar durur sürekli gelip gittiği için kpederim.bende eşimle birlikte vakit geciricez diye anahtarı almıştım içeri..kapıyı çalıyor açmadık anlamıyor müsait olana kadar bekliyor kapıda..
gece yarısı kapı çalınıyor biz ne yapacağımızı sasırıyoruz bazen..
eşim gece sık uyanan bi insan wc su filan..kpederım hemen ertesi sabah niye uyandı oğlum diyo..
yanı banyoya gitsek anlıyor ve hiç banyoya gitme durumu olmadı kpederim bizde uyurken
yok ya gelirlerse hakkaten yapamam
yoksa ben onlara ayak uydurmuştum kültürlerine göre yasamıstım anne gibi baba gibi sevmıştım evlenınce böyle ezikliği yapınca annemde kaldım bi süre toparladım gectim evime offss offf

canımcım ya oyle deme haklısın haklısında işte artamazsınkı eh babsı kotu dıyede kocayı degısemezsınkı yazık degılmı oda kımbılır arda nasıl harap oluyodur aıle apartmanından tasınsanızda ımkan vermezlerkı sen ıyısın dıye sana yuklenıyorlar kımsenın ıstemedıcgını sneın basın yıkıyorlar cnaısım eşin ne dıyor bu konuda babsını bılıyor emınımkı analtsan rahat edmıyorum desen bır cıkar yol bulur belkı kendını bukada rharap etme lutfenn

eşim zaten babasını istemiyor ki..iki kelime etsek bizi evden kovacak tipte benneyaptımki
Allah o adamı bildiği gibi yapsın..
kardeşleri arkamdaydı hep eltimin bi lafı aramızı bozdu sana demiştim elti mağduruyum filan diye
eltimin olayından sonra bu durumlar daha zor eşimden baska kimseye sığınamıyorum..
eşim akşam 11 de geliyor ctasi pazar calışıyor yanı eşimden daha çok babasıyla basbasa kalıyorum..
bilmiyorum ya Allah büyük

Son düzenleme:
canım bu ne saçmalık öyle neden sende kalıyomuş kayınbaban, kaynanan nebiçim bir insanmışklava: ki eşinin çekilmez olduğunu bile bile sana bırakıyo layd cim eşinle konuşsan diğer kardeşleriyle konuşsun sırayla yanınızda kalsalar,
yada kaynananlarada bir daire alsalar ayrı oyursunlar bari,
yani anlattığın şekilde zor canım ya ama napcaksın bayankahkahanın dediği gibi sayılı gün mecbur bekleyeceksina.s ama diğer söylediklerimi yapmaya çalışın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…