kk nın en güzelleri buraya:))

İyi akşamlarrr...Ne güzel bir muhabbet varmış burda kıskandım şimdi sırnaşık şeysizi..Kadın olmak ve burda olmak ne güzelll yaaa....Hepinizi muck muck öpüyorum....:1hug:

noldu demetcim ya :teselli: çatlatma beni bi yaz

Son düzenleme:
ben geldim nan niye kimse bişi yazmıyo :1closedeyes:
annadım seymiyosunuz beni:ecrin_bebek:

ohbe gelenle rolmus demın berı buralarda dolanıp duruyom kımsler yok ortalrda pişt kzılar fıtre ve zekatlarınız verdınızmı verecek yerı olmyanlar abıyer dıyem mı

ben allahın emriyle kaçar kızlar :roflol:
benim ufaklık evin anahtarını kaybetmiş onu bulayım bayri nere attıysa büçürük
motoru var anahtarı alıp güya çalıştırıyor
babasına özeniyor kısacası şimdide anahtar yok piyasada
gidemde bulam bayri sizlere iyi geceler canım bu akşamlıkta böyle olsun by şekerçikler:1hug:

kızlar dün çok kötü şeyler oldu
sonunda patladım kıyamet koptu
akşamdan bu yana ağloyorum
gücüm kalmadı artık ya

Ah canım yaa! Çok üzüldüm. :çok üzgünüm: Bi de suçlu hissettim şimdi kendimi. benneyaptımki Sanki seni dolduruşa getirmişiz gibi. Allahım eşine anlayış nasibetsin canım. Sana da sabırlar versin. Ama sakın yuvanı yıkmaya falan kalkma olur mu canım. Umarım herşey yoluna girer.:teselli:

Bu arada günaydın demeden girdim konuya. arkadaşın yazdığını okuyunca içim sızladı valla... Rabbim yardımcısı olsun. :Saruboceq: Dua edelim arkadaşlar demet için. benneyaptımki

ben geldim nan niye kimse bişi yazmıyo :1closedeyes:
annadım seymiyosunuz beni:ecrin_bebek:

Bak ben yazdım. Ben sefiyom seniii... :1hug:

Gündüzüm bu saatlere kadar oturdun mu canım sen! :1shok: İki çocuklu bir anne olarak hem de! :1shok: Neyse umarım bulmuşsundur anahtarını... Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…