kk nın en güzelleri buraya:))

yaa kızlar ben bu hafta hep dısrdaydım eşimde oruc tutmadıgı ıcın evde ne yemek varsa yıyodu ama bu aksam evdeyım ne yapacam bılmıyom heheh ne guzlemısya yemek dusunmeden gezmek :))

Ya evet haklısın. Ben de bu akşam anneme gitmek istiyorum. Pek fazla bir araya gelemedik ramazanda. Ama eşim işten geç çıkacağını söyledi. Ben gideyim dedim. Sen işin bitince gelirsin dedim. Kabul etmedi. İlla beklicekmişim de beraber gidecekmişiz. Bi de kesin bişi de sölemiyo yaaa! Belki gitmeyiz diyooo! Yemek yapiim mi yapmiim mi bilemedim. Annesi gil olsa hiç öyle yapmaz işte. klava:

sen yemegını yap gende guzellıkle gıtsek ıyı olur sevınırler faln gıbı de hıc usteleme nasılsa uzulup goturur senı:))

sen yemegını yap gende guzellıkle gıtsek ıyı olur sevınırler faln gıbı de hıc usteleme nasılsa uzulup goturur senı:))

Biraz tartıştık bile. Ya geçen hafta hep annesi gille beraber yaptık. Şimdi de bizimkilerle yapsak ne olur ki! Anneme de demiştim gelecez diyeee! :çok üzgünüm: Gitmessek üzülürler...

Son düzenleme:
bu kpnuda maalesefki erkeklerle tartışmayacn ben oyle yapıyorum ıyı tamam deyıp kenara cekılıyorum vicdanı rahat etmıyo hadı gıdelım dıyo gıdıyoruz annemler kadıkoyde oturuyor bıraz uzak bana hanı derlerya ıkı taraf fedakarlık etmeli diye külliyen yalan kadın en çok fedakarlığı yapıyor:)) üzme kendini gidersiniz sakın ol ama

ankara ve kahkaha klava:
güzelim diyosunuz ya güzelden annarsınız diye jüri olun dedim ama anlamassınız işte :dilcikar:

ecrin ceylincim affettirdi evde kölelik yaparak bişi daha itiraf etti benim papağanımı severek nolur annen gelsin demiş :roflol:

hahahah kıvır kıvır sen klava:

ne kıvırcem be :mymeka:
ben jüri olayım ozaman :smiley-cool:
seni hayatta 1. yapmam :lepi:

selaaaaaaaaaaaaaaam kızlar ben geldim
ben yokken baya bi muhabbet dönmüş burda
valla kk daki sorundan dolayı hepsini okuyamadım kusura bakmayın
ama burda bana destek olan herkese çok teşekkür ediyorum
iyiki varsınız iyiki bu siteyi keşfetmişim
şimdi bana sorulan sorulara geçeyim
eşimin çıkarmadığı şaka değil malesef gerçek
40 yılda bi çıkarır ondada arabanın içinde turlatır getirir geri
gönül dostum gündüzün karanlığı senin oklavanın tadına sinanı bakıtsak ii olacak galiba
layd34 barıştığımıza sevindim neyim olduğunu sormuşsun
hpv virüsü çıkmıştı onun tedavisini gördüm
şimdi kontrole gidecem dün gidilmesi gerekeyodu ama bugün gitcez
eşimi bekliyorum
ve tekrar hepinize teşekkürler sizi çoooooooooooooooook seviyorum

arkadaşlar ben geldim.!!!! merak edenler için süleyim benim eltim yok çok şükür. eşim tek erkek
böyle oluncada kaynanamda görümcelerimde beni baştacı ediyolar 11 yıldır evliğim ve halada çok iyiyiz çok şükür onlar beni bende onları çok seviyorum

kim dedi 1. olduğunu daha yarışma düzenlenmediki :mymeka:

lahanabebek tahmin ettim zaten eltinin olmadığını..benim eşimle aram manyak iyiydi..annesini annem gibi babasını da babam gibi severdim ..ama evlenince hersey değişti elti sağolsun..al elti kaynana kpeder senin olsun:1closedeyes: bakar yaşlanınca onlar artık..

demetcim canım o virüs ne olur kafamçokkarıştı ben anlamam da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…