- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.780
- 60
- Konu Sahibi bayankahkaha
lady hoşgeldin canım
aferin döndün bak
uzat yanağını öpem bakem :1hug:
aferin döndün bak
uzat yanağını öpem bakem :1hug:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selamlar ben geldimmmmmmmm :))
hanımlar nerelerdesınız bakem
valla canım desertdaisycım ben kaynancıyım ama susuyodum heh baktım lahana bbekde benden oh be dedım oh ya sende geldın yarın ladyden dayagı yerız ya neyse:)))
Selam, naber? kaydirigubbakcemile2 Uyku tutmadı beni. -tatlicadiarzu- Başım ağrıyor. -tatlicadiarzu-Canım sıkılıyor. Sen ne yapıyorsun şeker?
ben dışardaydım iftar programına katıldım sonrada takıldım yenı geldım eve gelır gelmezdde buray aoturdum hayırdır cnaın neden sıkılıyo anlatmak ıstersen ıyı bır dınleyıccıyım:1hug:
Önemli birşey değil canım. Çocuk meselesine takılıyor kafam. Kafam çok karışık şu sıralar. En ufak belirtiyi hamileliğe yoruyorum. Regli de olmadım henüz. Ama tüm belirtileri var. Bu belirsizlik bende uyku falan bırakmadı...
canım takma kafana..Ne kadar gecikmen var? evde test yaptırdın mı hiç?Önemli birşey değil canım. Çocuk meselesine takılıyor kafam. Kafam çok karışık şu sıralar. En ufak belirtiyi hamileliğe yoruyorum. Regli de olmadım henüz. Ama tüm belirtileri var. Bu belirsizlik bende uyku falan bırakmadı...
Ben çıkıyorum artık. Hayırlı geceler sizlere...
ecrinçim ya neytcez seni biz kafaya takma demedimmi ben haaaaaaaaaaklava:
allaha asimi geliyon sen yapma güzelim gönlünü ferah tut be canım
bende iki hamileliğimde hiç başımı yastıktan
kaldıramazdım hem uykum gelirdi ilk hamileliğimde bu belirtiler başladı
test yaptırdım bebişim olacagını öğrendim
ikinçiye kaldığımda gene aynı belirtiler olunca anladım hamile oldugumu
eşim dedi git tam anla dedi
şimdide uykularım var ama :roflol sabahladığım için yani:roflol:
havalara girmeyin:CüvCüv:değilim:1no2::roflol:
ana kesin tarıh koymusmuyduk kı:)) tamam ekım 18 olsun benc emahsuru yok da ank ameliyat olack ya ona göre ayarları zartık ekımde olack amelıyat ınsallah