kk nın en güzelleri buraya:))

Demet yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm
Yardım edebileceğimiz birşey olursa anlat bize
Tüm arkadaşlar seni dinlemeye hazırdır
Sakın moralini bozma kardeşim

kaynana muhabbetini okuyunca atladım hemen bende kayananacığım..demete hala depresyondan çıkamadı mı?Çık artık kıss.Biz burdayız işte.Anlat bakem neyin var?Uzan bakayım şöyle..çocukluğundan başlayalım.sonrasını düşünürüz.

selamlar ben geldimmmmmmmm :))
hanımlar nerelerdesınız bakem
valla canım desertdaisycım ben kaynancıyım ama susuyodum heh baktım lahana bbekde benden oh be dedım oh ya sende geldın yarın ladyden dayagı yerız ya neyse:)))

selamlar ben geldimmmmmmmm :))
hanımlar nerelerdesınız bakem
valla canım desertdaisycım ben kaynancıyım ama susuyodum heh baktım lahana bbekde benden oh be dedım oh ya sende geldın yarın ladyden dayagı yerız ya neyse:)))

Selam, naber? kaydirigubbakcemile2 Uyku tutmadı beni. -tatlicadiarzu- Başım ağrıyor. -tatlicadiarzu-Canım sıkılıyor. Sen ne yapıyorsun şeker?

Selam, naber? kaydirigubbakcemile2 Uyku tutmadı beni. -tatlicadiarzu- Başım ağrıyor. -tatlicadiarzu-Canım sıkılıyor. Sen ne yapıyorsun şeker?

ben dışardaydım iftar programına katıldım sonrada takıldım yenı geldım eve gelır gelmezdde buray aoturdum hayırdır cnaın neden sıkılıyo anlatmak ıstersen ıyı bır dınleyıccıyım:1hug:

ben dışardaydım iftar programına katıldım sonrada takıldım yenı geldım eve gelır gelmezdde buray aoturdum hayırdır cnaın neden sıkılıyo anlatmak ıstersen ıyı bır dınleyıccıyım:1hug:

Önemli birşey değil canım. Çocuk meselesine takılıyor kafam. Kafam çok karışık şu sıralar. En ufak belirtiyi hamileliğe yoruyorum. Regli de olmadım henüz. Ama tüm belirtileri var. Bu belirsizlik bende uyku falan bırakmadı...

bayankahkaha kaynanacı olma sebebin ne sölee bakem.Benimkinin sebebi annem.Annem bana çok güzel kaynanalık yaptığı için.Allah da yazık buna iki tane vermeyeyim diye dünyalar tatlısı br kaynana gönderdi.Annemden daha iyi anlaşıyoruz.
Not:Annem kadar sevemem tabi.O ayrı..

Önemli birşey değil canım. Çocuk meselesine takılıyor kafam. Kafam çok karışık şu sıralar. En ufak belirtiyi hamileliğe yoruyorum. Regli de olmadım henüz. Ama tüm belirtileri var. Bu belirsizlik bende uyku falan bırakmadı...

canımsın yaa kafanı cok takma elbettekı allahverırı bırgun ama kafana bukadar takarsan knedını uzersın san bır anımıanlatayım yenı evlıydım demk konusmalar imalar olmuşkı adetim gecıktı ve nasıl bır mıde bulantısı oluyorum hıcbır yer egıdemıyorum past gırsek ogurerek cıkıyorum herkes sevıncle beklıyor benımd eıcımden hıc gelmıyordu hamıleyım demek :9ve nıtekım 15 gun surdu bu durum adet gecıkmasınden dolayı mıdem oyle bulanıyormus:))) ama bırgun rahtsızlanıp dr gıttım bana sneı muayene edemem hamşlesın dedı bende delımısın dedım:))))))hamıle degılım hastayım hahahah hersy allahtan be guzelım hayırlısını dıle daıma tevekkel olarak dua et:1hug:

canım takma kafana..Ne kadar gecikmen var? evde test yaptırdın mı hiç?

ecrinçim ya neytcez seni biz kafaya takma demedimmi ben haaaaaaaaaa:eek:klava:
allaha asimi geliyon sen yapma güzelim gönlünü ferah tut be canım
bende iki hamileliğimde hiç başımı yastıktan
kaldıramazdım hem uykum gelirdi ilk hamileliğimde bu belirtiler başladı
test yaptırdım bebişim olacagını öğrendim
ikinçiye kaldığımda gene aynı belirtiler olunca anladım hamile oldugumu
eşim dedi git tam anla dedi
şimdide uykularım var ama :roflol:eek: sabahladığım için yani:roflol:
havalara girmeyin:CüvCüv:değilim:1no2::roflol:

ecrinçim ya neytcez seni biz kafaya takma demedimmi ben haaaaaaaaaa:eek:klava:
allaha asimi geliyon sen yapma güzelim gönlünü ferah tut be canım
bende iki hamileliğimde hiç başımı yastıktan
kaldıramazdım hem uykum gelirdi ilk hamileliğimde bu belirtiler başladı
test yaptırdım bebişim olacagını öğrendim
ikinçiye kaldığımda gene aynı belirtiler olunca anladım hamile oldugumu
eşim dedi git tam anla dedi
şimdide uykularım var ama :roflol:eek: sabahladığım için yani:roflol:
havalara girmeyin:CüvCüv:değilim:1no2::roflol:

hahahah bencede yeter ıkıtane dımı :)))aa ıkıncı kızımd abenım cok ılgınctı 3 ay normal adet oluyordum am yok ben hamıleyım deyıp duruyordum ramzan ve benı gorsenız bır elımde baklava bır elımd etursu kesın acaıp olack bu dıyodum canavar oldu baa.s.sıma:)))

ana kesin tarıh koymusmuyduk kı:)) tamam ekım 18 olsun benc emahsuru yok da ank ameliyat olack ya ona göre ayarları zartık ekımde olack amelıyat ınsallah

ana kesin tarıh koymusmuyduk kı:)) tamam ekım 18 olsun benc emahsuru yok da ank ameliyat olack ya ona göre ayarları zartık ekımde olack amelıyat ınsallah

tam bende bilmiyomda öyle deniliyordu onun için sordum ablam
bilğin vardır diye
ank06 ne zaman ameliyat olcak hangi hastanede bilğin varsa bana bildir

yok özel hastane dedı adını henuz vermedı ekımın ıkıncı haftası yanı bayram sonrası olacakda kesın demedı gununu yerını :)

X