- 19 Temmuz 2007
- 595
- 0
- Konu Sahibi bayankahkaha
evet şekercim kaynanamı çok seviyorum:1hug: oda beni çok sever sağolsun:teytey:
hahah ben gıbıbir kaynancı dah cıktı ayy iyiki geldin:lepi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet şekercim kaynanamı çok seviyorum:1hug: oda beni çok sever sağolsun:teytey:
he yavrum ben geldım g_b_k :asigim: nası özledım bi bilsenn
demetcim ya sana gıcık olmuştum ama :çok üzgünüm: üzüldüm durumuna kendine zarar verme iyi bak kendine ha , hamiş misin?
lahanabebek kaynanasını mı götürmüş kafamçokkarıştı maşallah iyi anlaşıyor olması gerek :ecrin_bebek:
bayankahkaha sen kocamın tarafındasın gibime geliyo hiç bana hak vermıyorsun :mymeka: :dilcikar:
hahah ben gıbıbir kaynancı dah cıktı ayy iyiki geldin:lepi:
amanda aman ışığını açık görmek ne güzelmiş senin :))he zavallı kocan herkes seni tutuyo bari bende enişteyi tutayım dimi ama bak nele ryapmış sana affet evine döön diye daha ne istiyosun klava:
amanda aman ışığını açık görmek ne güzelmiş senin :))he zavallı kocan herkes seni tutuyo bari bende enişteyi tutayım dimi ama bak nele ryapmış sana affet evine döön diye daha ne istiyosun klava:
kıssssssssssssssss burası kadın kulübü kadınlarıtutcan erkekleri değil:enbuyukkk::lepi:
Allah bozmasın :ecrin_bebek: bebişin var mı kız senın
tamam nen indir şu oklavayı kafamı acıttın :dilcikar:
döndük bile..ama erken affettim..bu akşam yemekleri de o hazırlasa :ecrin_bebek:
güzelcim benim 10 yaşında kızım var
Allah bağışlasın şekercimm :)) ben büyüttüm kızları yalnızım şimdi ikiside başka yerlerde senağlama
hadi git gitde kızcağız aç kalmasın:)) kolay gelsinn
he yavrum ben geldım g_b_k :asigim: nası özledım bi bilsenn
demetcim ya sana gıcık olmuştum ama :çok üzgünüm: üzüldüm durumuna kendine zarar verme iyi bak kendine ha , hamiş misin?
lahanabebek kaynanasını mı götürmüş kafamçokkarıştı maşallah iyi anlaşıyor olması gerek :ecrin_bebek:
bayankahkaha sen kocamın tarafındasın gibime geliyo hiç bana hak vermıyorsun :mymeka: :dilcikar:
günaydınlar herkese, yeni yeni arkdaşlar görüyorum,herkese merhaba
bende depresyondayım
en azından sen sışarı çıkmışsın
ben hapis hayatı yaşıyorum
hiçbişi değil benim gibi bi güzellik çürüyüp gidecek
beyfendi beni kaale alırsa bugün gidilmesi gerekiyo
offf ya çok bunaldım artık ya
sabah kendimi ii hissediyim diye kalktım duş aldım
güzelce giyindim saçlarımı köpükledim hafif bi makyaj yaptım
çok sevdiğim mavi lenslerimi taktım
ama yok yok olmuyo ii değilim
makyaj filanda kalmadı zaten aktısenağlamasenağlama