kk nın en güzelleri buraya:))

Ben kaçıyorum artıkın. İş dedin de işlerim beni bekliyo bense burada takılıyorum. Tembel miyim ne! :1shok: Hadi görüşürüz kaçtım ben... Bu arada en güzel benim haberiniz olsun... Taç benim hakkım..

.

Son düzenleme:
ama yeni tül diktim kızımın odasına sılmeden takamam ki:)))

güle güle kullanın canım nasıl bir model diktirdin
perde demişken bende bayramdan sonra yatak odama düşünüyorumda
katlamalı ve tül arasında gidip geliyorum yanlarındada kanatları olsun istiyorum
o kadar model varki kararsızım hangisi güzel olur diye

kıızm yere kadar büzgülü istedi bende ikeada metresı 2lıraya gçrunce tulu aldım kendım dıktım valla puantıuyelı cok hocs bır tul bıkarsa kendı odamda dıkecem:))

kanatları tulden yapma ama katlamlılarla ugrasırsın cnaım ben yaptırdım kızın odasına bır sure sonra cıkardık katladıgında guzel duruyor ama yatak odasında kullanıslı olamz gıbı musaıtse odan yerekadar tuller cok hos duruyor yanlarınada kanat yaptırdınmı guzel olur hayırlısı :)))

ya dünden beri morelim iyi değil
dilimde uyuşukluk var ya neyin habercisi acaba
1 aydan beri varda
dünden beri şiddetli gibi uyuşuk ve yanma gibi
sonummu geldi ne:roflol:

bence oncelıkle beklemeden dahiliyeyey git o senı yonlendırırı orucla ılgısı olmazkı belkı kan tahlılı faln ypar zaten ac gıtmıs oluyorsun bu aralar cok bosmus hastanelerde ramzan nedne ıle gecıkme bence

şimdi googleden araştırdım yüksek tansiyondan bahsetti ya ama ben ölçüyorum tansiyonumu
normel allah allah beklemeden gitmek lazımda kan almak oruçu bozuyor canım ya

şimdi googleden araştırdım yüksek tansiyondan bahsetti ya ama ben ölçüyorum tansiyonumu
normel allah allah beklemeden gitmek lazımda kan almak oruçu bozuyor canım ya

hayır canım kan almak orucu bozmaz vucuduna bırsey gırmıyorkı cıkıyor :))oyuzden bence gecıkmeden gıt ve arastırma yapma kafan akrısır ıyıcea.s.

ya dünden beri morelim iyi değil
dilimde uyuşukluk var ya neyin habercisi acaba
1 aydan beri varda
dünden beri şiddetli gibi uyuşuk ve yanma gibi
sonummu geldi ne:roflol:

GEÇMİŞ OLSUN ABLA,BENDE DE ÖYLE OLUYOR,SANKİ DİLİM YANMIŞ GİBİ AMA İFTARDAN SONRA BİŞEYİM KALMIYOR.AMA İSTERSEN Bİ GÖRÜN DOKTORA:1hug:

gündüzün karanlığıııııııııııııııı
sevgii dostuuum
neyin var kıs geçmiş olsun
hemen bi dr a git ihmal etme kendini

yarında ben gidiyorum dr a
hpv virüsünün kontrolü var
bakalım ben ne durumdaymışım

kızlar gerçekten kesecekler ya
kemiğin içinden tünel gibi kesip doku bağlayacaklar
valla hiçte heyecanlı değilim
daha öncede 2 kere narkoz aldım zaten
birşey olursada organ bağışım var kullanırlar :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…