kk nın en güzelleri buraya:))

kızlar ben kaçtım görüşmek üzere a.s.
ben şincik işimi yapıp hazırlanam barem öpüldünüz güzellera.s.a.s.a.s.

günaydın g_b_k_
saol canım benim sonunda karar verildi kesecekler beni :jeyyar:

Geçmişolsun canım. Dünkü mesajımdan sonra sana da geçmişolsun yazdıydım. Kkda sorun çıktı göndermedi mesajı. Lahanabebeğin de söylediği gibi kesmek kulağa korkunç geliyo öyle deme bence. Allah kolaylık versin. İnşaallah sağlığına kavuşursun canım...

heeeey ben geldim
ank06 canım biranönce gör tedavini
sağlık ihmale gelmez
layd34 yazını gördün eşinle bozuksun sanırım biraz
üzüldüm ama evden uzaklaşarak ona kendini haklı hissettirirsin gibi geliyo bana
umarım bi an önce halledersiniz aranızdaki mesele neyse

Canım bu kadar tepki verme bence. :teselli: Erkeklerin en sevmediği şeydir eşinin kendisine kızarak baba evine gitmesi. Belki kızgınlıkla aramamıştır ama aklı sendedir. Boşver büyütme bu kadar. O aramıyosa sen ara bakalım nasıl konuşuyor seninle... yerimseniben

ah ladycım çokda uzak değilmiş sen ıortama alıştıktan sonra acarsın kk yı gene üzülme heh dedin dedin yerleştin annene yani hemi aferin sana:))klava:

dışarıda özelde yapılacak dün anlaşştık kısmet olursa ekimde olacak

geçmiş olsun cnaım ozman bayram sonrası sayılır hemen hemen hast nekadar kalacakmıssın hast gelırız be senın yanınnda yaparız bız bulusmayı sonrada hastaneden kovuluruz heheheheha.s.

bomba gibiyim bende :))))))))
kızlar dün akşam feshanedeydim harika eglendim yaa gidebilenler mutlaka gitsin hele şişme maskotlar öyle hoştuki çocuklar gıbı onlarla sarıldım kahkahlarla güldüm eglendım yaa bence çok güzel etkinlikler düzenlemişler hele aksam birde ilahi grubu vardı bittimm:)2 ye gelıyordu eve geldıgımde ama degdı:))

topicin başlııında kknın enn güzellerini görüncek alındım üzerime bi geliiim dedimm aaa o da nee bisim topicin kıslarını bastım burda kaydirigubbakcemile2 kızııımm ecriinn gündüüüzz lahanaaa napiosunus sis burda hı naniknanik hepinise meraba arkidişlerrr..sohbetiniss bol olsuunnn

hoşşgeldin canımm ee güzellik deyince gelemyecek tek kadın göstersene bana heheheheh oyüzden oyle başlık attımki topiğimiz kalabalıklaşsın heheheheh iyi yol ama dimi

Hoşgeldin güzelim. Eee hepimis de biras kendimisi beğenmiş olduuumusdan geldik bu topice. :roflol: E güzel diyince insan ister istemes üstüne alınıyoooo... :roflol: Bari Kartanesine de diyem de o da gelsin. Özgür Saytros bi de Minikız kalıyo ama onlar bizim topice yetişemiyolar. Bi de burası ağır gelir... :roflol:

gelsınle rgelsınler aman canım sızde nevar yetışemıyecek ev işlerini işigücü serdikmi heh işte yetişiveriliyo heheheh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…