kk nın en güzelleri buraya:))

Teşekkür ederim canim..bir yere girince haliyle ister istemez inletiyorum yeri göğü şekerim..burdada öyle oldu..:))

bakiyorum burda tek güzel sen kalmişsin canim..meydani sana birakmiyim dedim.sengözlerimebaksanab.ee nerde diğer güzel adaylar..kaydirigubbakcemile.kaydirigubbakcemile3

gel kıs gel....kimse yok zaten bugün burda..böylede tadı olmuyoki canım..az biraz rekabet olsun ama diğilmi yani..:))

malum benim yarın iş yok..gönlümce gece keyif yapıyorum.birazda kocamı kıskandırdım sen uyu ben bilgisayarda takılacam dedim o da oh ne ala ben yarın işe gidicem sen eğlen bakalım dedi oh canıma değsin dedim sen istedin işten çıkmamı dedim:))

selamlar bende geldim...kocacım film izliyor sarmadı beni.bende hooopgeldim buraya....nasılsınız bakem...a.s

hoşgeldin canım seni bilmem ama ben kocamla film konusunda hiç anlaşamıyoruz zevklerimiz tamamen farklı ..o yüzden birlikte film çok nadir seyrediyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…